FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Un fost fotbalist, cu peste 200 de meciuri jucate în Liga 1, și-a deschis o afacere cu cafea: „Sunt mai ocupat acum decât eram în timpul carierei de fotbalist”

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 10:31 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 13:04

Nicolae Mușat (36 de ani), fost fundaș cu 226 de meciuri în Liga 1, a dezvăluit, în direct la GSP Live, cu ce se ocupă după retragerea din fotbalul profesionist. 

Fostul fotbalist a spus că, alături de soția acestuia, a deschis o afacere cu cafea, menționând că, în ziua de azi, este mult mai ocupat decât atunci când era fotbalist. 

VIDEO. Viața după fotbal: Nicolae Mușat și-a deschis o cafenea după ce s-a lăsat de fotbal

„E total schimbată viața după retragerea din fotbal. Nu prea am timp liber, sunt mai ocupat acum decât eram în timpul carierei de fotbalist. Am început școala de antrenori la CNFPA (n.r. Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor). Sunt în primul an. Formăm un grup destul de mare de foști sportivi, foști fotbaliști. Am început aceste cursuri, am luat-o treptat. 

În rest, avem o chestie de familie, o afacere de care ne ocupăm eu și soția mea. Ne ocupăm cu cafeaua. Putem spune că suntem băutori de cafea, nu specialiști, dar știm să bem o cafea corectă. 

Imagini din cariera lui Nicolae Mușat / Sursă foto: GSP
Imagini din cariera lui Nicolae Mușat / Sursă foto: GSP
Imagini din cariera lui Nicolae Mușat / Sursă foto: GSP
Imagini din cariera lui Nicolae Mușat / Sursă foto: GSP
Imagini din cariera lui Nicolae Mușat / Sursă foto: GSP
+45 FOTO

Nu suntem prezenți toată ziua acolo, la sediu, pentru că avem și doi copii de care trebuie să ne mai ocupăm, dar în general. suntem în fiecare zi acolo. Dacă nu sunt eu, este soția mea acolo. 

Ea se ocupă și de preparatul băuturilor, e mai pricepută decât mine. Eu doar sunt PR-ul locației”, a declarat Nicolae Mușat, în direct la GSP Live. 

În carieră, Nicolae Mușat a evoluat la Dinamo, CS Otopeni, Universitatea Cluj, Unirea Urziceni, Khazar Lankaran (Azerbaidjan), FC Vaslui, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Botoșani, Daco-Getica București și FC Argeș. 

Nicolae Mușat este campion al României, cu Dinamo, în 2007. Alături de „câinii roșii”, acesta a mai cucerit două trofee: Cupa României (2012) și Supercupa României, în vara aceluiași an. 

Citește și: 

Fotbalul a retrezit pasiunea românilor: doar Grecia și Polonia ne domină! » Liga 1, în topul campionatelor din zona de Est a Europei

Adrian Mititelu jr., întrebat cu ce se ocupă când cobora din bolidul de 600.000 de euro » Ce răspuns a dat fiul patronului de la FCU Craiova

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează