FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCU CRAIOVA

VIDEO Napoli și Mititelu prefațează „finala” de play-off cu Sepsi + Cadouri speciale pentru Dioszegi

Nicolo Napoli, antrenorul de la FCU Craiova
Nicolo Napoli, antrenorul de la FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 14:23 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 15:44

Nicolo Napoli (61 de ani), antrenorul lui FCU Craiova, și atacantul Aurelian Chițu (31) au prefațat duelul cu Sepsi OSK de joi, decisiv pentru a decide ultima calificată în play-off-ul Superligii. 

  • Sepsi OSK - FCU Craiova este ultimul meci din sezonul regulat al SuperLigii, programat joi, 16 martie, de la ora 21:00, pe PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1.
  • Este vorba despre o partidă restantă din etapa 23, suspendată la vremea inițială a disputării din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor Craiovei.

La conferința de presă premergătoare meciului, antrenorul Nicolo Napoli a subliniat că elevii săi vor merge la victorie la Sf. Gheorghe, deși le-ar fi suficient și egalul pentru a prinde locul 6.

FCSB trece oficial pe pilot automat » Gigi Becali, convins de laudele din studio: „Vii antrenor, iei banii, îți faci meseria, dar eu comand tot!”
FCSB
FCSB trece oficial pe pilot automat » Gigi Becali, convins de laudele din studio: „Vii antrenor, iei banii, îți faci meseria, dar eu comand tot!”

VIDEO. Nicolo Napoli, înainte de Sepsi OSK - FCU Craiova: „Vrem să plecăm cu 3 puncte de acolo”

„Avem un meci foarte, foarte dificil. Băieții sunt buni, vreau să jucăm un meci foarte bun, mergem acolo să câștigăm. E o finală, vrem să plecăm cu 3 puncte de acolo. Noi mereu încercăm să câștigăm.

Acum va fi un meci special, avem nevoie doar de un egal, dar ideea noastră este ca mereu să jucăm bine și să câștigăm”, a precizat Napoli.

La conferința de presă a fost prezent și atacantul Aurelian Chițu

„Ne așteaptă un meci decisiv. Sper să reușim să ne calificăm în play-off, vom vedea cine va fi mai bun joi. Nu ai cum să te gândești să faci egal. Cred că avem o șansă mare. Nu știu câtă lume credea că ne putem califica în play-off. Avem o șansă unică, trebuie să mergem cu încredere și să câștigăm”, a afirmat acesta. 

Meci foarte, foarte greu. Întâlnim o echipă foarte bună, care a câștigat Cupa României și Supercupa, a fost în play-off acum 2 ani. Ca experiență, adversarul ne este net superior, dar și noi avem o echipă valoroasă, cu jucători de calitate.

Nu se poate merge la egal. Sepsi este foarte bună, îți dă gol, apoi alergi tu să înscrii, ei pleacă pe contraatac și poate ieși un dezastru. Mai bine facem un meci frumos, sunt convins că vom marca, important este să nu luăm mai multe decât marcăm. Vreau să jucăm fotbal, au un teren foarte bun.

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Adrian Mititelu a anunțat ce cadouri îi duce lui Laszlo Dioszegi

Referitor la meciul de la Sfântu Gheorghe, Adrian Mititelu a afirmat că nu va fi nicio dramă dacă FCU va rata play-off-ul, dar nici motiv de sărbătoare dacă oltenii rămân pe locul 6: 

„Trebuie să fim pregătiți pentru ambele scenarii. Nu trebuie să facem nici nuntă, nici înmormântare. Ce este mai palpitant de acum urmează”.

Totodată, Mititelu a susținut că vrea să meargă la meci și să facă pace cu Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, despre care a spus că-l apreciază ca om.

În semn de pace, Mititelu plănuiește să meargă la meciul de marți cu mai multe cadouri:

„O să iau și praz, vinul l-am luat. Am luat unul dintre cele mai bune vinuri de la Segarcea, «Respect» se numește. O să mergem cu el acolo. Vedem, mai avem și alte cadouri pentru domnul Dioszegi. Eu vreau să se stingă acest conflict, să-i spun așa”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”

El e noul „principal” din SuperLiga: „Dacă nu eu, atunci cine?” » A semnat până în 2025 și a condus primul antrenament

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close