FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Nicolo Napoli, propus în Superligă, dar nu la FCU Craiova! Anunțul patronului: „Mi-a fost propus printr-un mesaj”

Nicolo Napoli / Sursă foto: Imago Images
Nicolo Napoli / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 17:14 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 18:48

Valeriu Iftime, finanțatorul ultimei clasate FC Botoșani, a dezvăluit că un om de fotbal i-ar fi propus să-l contacteze pe Nicolo Napoli pentru a-l instala pe banca echipei. De nouă ori antrenor la Craiova, italianul e liber de contract în acest moment, dar discută cu Lecco, locul 17 Serie B

Finanțatorul moldovenilor caută de zor soluții pentru redresarea echipei, iar una dintre variantele vehiculate e cel puțin surprinzătoare. Nicolo Napoli i-a fost propus lui Iftime, însă omul de afaceri spune că n-a luat încă decizia dacă să-l contacteze sau nu pe tehnicianul italian.

Botoșaniul a început campionatul cu Marius Croitoru, ulterior a fost instalat Dan Alexa, pentru ca Andrei Patache să preia echipa după plecarea „Chirurgului”. Etapa trecută, botoșănenii au obținut un punct surprinzător pe terenul campioanei Farul (1-1), dar situația e în continuare una sumbră. Ultimul loc la finalul turului din sezonul regulat, cu doar 7 puncte, fără nicio victorie în 15 etape.

Cu 3 zile înaintea meciului, Becali a început războiul: „Mititelu nu m-a bătut niciodată și nu o va face nici acum. Știți de ce?”
FCSB - FCU CRAIOVA
Cu 3 zile înaintea meciului, Becali a început războiul: „Mititelu nu m-a bătut niciodată și nu o va face nici acum. Știți de ce?”

Valeriu Iftime: „Mi-a fost propus și Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva”

„Vreau să nu mă mai grăbesc și să nu îl mai iau pe primul servit, așa cum s-ar spune. Sunt în căutări, primesc mesaje și propuneri de la unul și altul, dar cred că timp de o lună o să merg cu Patache (n.r. - actualul interimar Andrei Patache). 

Mi-a fost propus și Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva, dar nu m-am decis dacă e cazul să îl contactez, deoarece nu mă mai grăbesc.

Suntem într-o situație foarte proastă și vreau să văd ce poate să repare Patache. Însă e foarte clar că pe Patache îl pot ține în postura asta doar o lună. Voi analiza bine toate variantele pe care le am pe listă și voi începe apoi negocierile clare”, a mărturisit Valeriu Iftime, potrivit ProSport

Dacă domnul Iftime mi-ar cere părerea, i-aș spune să-l ia fără să stea pe gânduri.

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova, la DigiSport

Reacția lui Nicolo Napoli: „Aștept ca oamenii să mă contacteze”

Aștept ca oamenii să mă contacteze”, s-a rezumat la a spune fostul antrenor al lui FCU Craiova, căruia GSP i-a solicitat o reacție joi după-amiaza. 

Antrenorul de 61 de ani e liber de contract, după ce în iunie și-a încheiat cel de-al nouălea mandat la FCU Craiova.

VIDEO Valeriu Iftime altfel: ce urmărește la TV, ce femeie din viața publică îi place, cea mai importantă personalitate întâlnită

Citește și alte știri de actualitate: 

Amenzi de 600.000 de lei în urma unui control la stadionul Ghencea » Ce au descoperit inspectorii

EXCLUSIV „Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
superdaniel72
superdaniel72  •  09 Noiembrie 2023, 19:47

esti un zero. ia mesaju!

dragosnyk
dragosnyk  •  09 Noiembrie 2023, 19:40

Nea Nicolae, poate mergi la Dinamo...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează