FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Nicolo Napoli: "Vin şi mîine la Craiova" / Ilie Balaci: "La Craiova ar veni doar antrenori cu foamea-n gît!"

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2011 00:00

Nicolo Napoli (48 de ani) spune că se va prezenta în Bănie cînd Mititelu îi dă semnalul

- Signore Napoli, din România vă sunăm...
- Să ştiţi că m-au mai sunat de la televiziuni şi m-au întrebat de Mititelu, Piţurcă, ultimele evenimente de la Craiova, dar eu nu vreau să comentez nimic. Nu e treaba mea! E problema lor, ei ştiu mai bine ce s-a întîmplat între ei.

- Noi voiam să vă întrebăm dacă veniţi la reunirea Universităţii. Sînteţi în ţară?
(rîde) În acest moment, sînt bine mersi la Cagliari. Nu ştiu de nici o reunire, n-am fost anunţat că ar trebui să vin.

- Avem informaţii că aţi discutat deja cu şefii Ştiinţei pentru a reveni la echipă.
- Tot ce pot să spun e că Universitatea are un loc aparte în inima mea, e prima echipă din România pe care am pregătit-o şi cred că am făcut lucruri bune acolo. Sînt un antrenor profesionist, dacă voi fi solicitat mă voi prezenta la discuţii. Vin şi mîine dacă Adrian Mititelu mă sună, dar cred că cel mai bine ar fi ca mai întîi să îşi rezolve problemele cu Piţurcă.

"Pînă vineri, echipa va avea antrenor. Napoli e şi el pe listă"
Adrian Mititelu

"Nicolo ar fi cea mai bună variantă. Da, mi-ar plăcea o variantă cu mine manager şi cu el principal"
Aurel Ţicleanu

"În acest moment, la Craiova ar veni doar antrenori cu foamea-n gît"
Ilie Balaci


Ar antrena fără Gane
În cazul în care va accepta oferta Ştiinţei, Napoli va trebui să se descurce fără Ionel Gane. Asistentul italianului din ultimul mandat la Craiova nu e dispus să dea postul de "principal" al grupării de ligă secundă Gaz Metan CFR Craiova pentru rolul de antrenor secund al Universităţii.

Reacţii pe gsp.ro şi craiovamaxima.ro:

aurelavasiloae
"Napoli nu a convins la Craiova pentru că a compromis o calificare în cupele europene, deşi a avut o mulţime de posibilităţi să o obţină"

un_doi
"Readucerea lui Napoli e probabil singura variantă pe care o are patronul pentru a calma cît de cît suporterii"

dan_ab
"Napoli e bun ca antrenor, dar oare are şi bani??? Acum cea mai mare problemă sînt banii..."

cata_buc
"E bine că a plecat Piţurcă, şi mai bine că vine Napoli, dar cel mai bine ar fi dacă în locul lui Mititelu ar veni un om serios şi cu ceva bani"

alinp
"Să fim serioşi: Napoli NU va veni la Craiova, deoarece a fost dat afară şi nici nu i s-au plătit toţi banii. Echipa e în faliment, Mititelu sigur ne va băga în «B»"

pralea_patarlagele
"Dacă vine Napoli se vor întoarce suporterii ca un bumerang contra lui Piţurcă. Să nu uităm că Napoli e mult mai iubit la Craiova decît Piţi, a avut rezultate mult mai bune cu un lot mai subţire"

olltteanu
"Să vină să facă ce? Cu cine? Şi apoi să-l dea afară brutarul cînd echipa începe să meargă, aşa cum a mai făcut-o ? Hai să fim serioşi..."

Gloriile, pro-Piţi
Sorin Cîrţu şi Ilie Balaci îl critică pe Mititelu pentru modul în care încearcă să se debaraseze de Piţurcă. "Gestul lui Mititelu e sinucigaş. Să-i promiţi lui Piţi primă de instalare de 1,8 milioane de euro, să nu-i dai însă nici un ban şi să-l mai şi suspenzi... Ăsta e caz de studiu într-o ramură a medicinei, nu a sportului", a spus Sorinaccio la Sport Total FM. "Se sperie de realitate Mititelu. A greşit, a împrumutat bani, iar acum trebuie să plătească. Nu-l cred cînd spune că Piţi a vrut să retrogradeze echipa", a punctat şi Balaci.

Înjurături şi ironii la TV
Mititelu şi Piţurcă s-au contrat puternic miercuri noapte, la televiziunile locale din Craiova. Invitat în studio, managerul general l-a ironizat pe patron: "Băi Adriene, las-o dracu'! Tu ştii la ce restaurante am mîncat eu, ce bucătari am avut eu? Tu nu ştii nici măcar să faci diferenţa dintre prosciutto şi parmezan!". La un moment dat, Mititelu şi-a pierdut cumpătul: "Păi, d-asta v-am adus eu, mă, pe voi la Craiova, mînca-v-aş p..a voastră!".

Turcu dă tîrcoale
Vasile Turcu n-ar zice nu posibilităţii de a deveni patronul Universităţii. "În acest moment, n-aş investi la Craiova. Dar, dacă mă gîndesc mai bine... Nu cred că aş avea probleme cu suporterii olteni din cauza trecutului meu dinamovist. În momentul în care vii cu un proiect solid, îţi atragi şi susţinerea fanilor", a spus fostul acţionar al lui Dinamo, conform ziare.com. De cînd a plecat din Ştefan cel Mare, Turcu a mai spus că preia FC Argeş şi FC Braşov, dar n-a investit nicăieri.


Inbox:

- Jucătorii au programată vizita medicală în această dimineaţă, de la ora 8:00.
- Mititelu a anunţat că va comanda efectuarea unui audit în cadrul clubului: "Vom solicita să se detalieze cu exactitate sumele de bani provenite de la Piţurcă".
- Piţurcă: "Nu prea se mai poate face nimic să revin la gînduri bune. În primul rînd, nu sînt bani. Iar dacă nu sînt bani, activitatea la club nu mai poate continua cu mine".
- "Pînă la urmă se va ajunge la TAS. Dar nici la TAS nu va cîştiga Mititelu, vă spun eu!", a afirmat Piţurcă la emisiunea Contraatac de la GSP TV.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (22)
pralea_patarlagele
pralea_patarlagele  •  14 Ianuarie 2011, 12:42

bn gandit dar care?un hot care are interesul sa vanda jucatorii stelei si lui dinamo cum a fost si pana la venirea lui mititelu

thex
thex  •  14 Ianuarie 2011, 12:34

Tot timpul Napoli a fost antrenorul meu preferat , cu el am avut multe rezultate bune , plus ca el baga in echipa si tineri.

1977cristian
1977cristian  •  14 Ianuarie 2011, 12:07

sa plece piturca

Vezi toate comentariile (22)
Comentează