FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nikolici a comis-o din nou! » Atacantul a fost lăsat acasă după ce s-a aflat de ultima lui escapadă

Nikolici a călcat iar pe bec, el devenind deja un jucător-problemă pentru conducători
Nikolici a călcat iar pe bec, el devenind deja un jucător-problemă pentru conducători

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 septembrie 2012 21:25

Muntenegreanul n-a fost luat în Bulgaria din cauza unei escapade de care s-a aflat. El are antecedente: în martie, Becali l-a exclus din lot fiindcă Stefan petrecuse în club cu multe femei.

Nikolici redevine o problemă pentru Steaua. Muntenegreanul n-a mers în Bulgaria, fiind lăsat acasă fiindcă oficialii clubului au aflat date despre un nou episod agitat din viaţa atacantului. În preajma returului cu Ekranas, din Europa League, Stefan a fost prins într-un club, noaptea, de către apropiaţi ai conducerii steliste.

Persoanele care l-au descoperit l-au luat din discotecă şi l-au condus acasă. Fotbalistul consumase alcool, dar episodul i-a fost ascuns lui Becali. A fost înştiinţat numai Mihai Stoica. Managerul a avut o discuţie cu Nikolici şi i-a explicat că nu i se mai tolerează abaterile şi petrecerile exagerate. Muntenegreanul a rămas rezervă în meciul din Ghencea contra lituanienilor şi n-a făcut parte din lotul pentru amicalul cu Ludogoreţ.

Steliştii sînt supăraţi pe vîrful în vîrstă de 22 de ani mai ales din cauza trecutului său foarte agitat, în care party-urile nocturne i-au mai fost tolerate. În martie, Nikolici a fost scos din lot fiindcă petrecuse o noapte într-un club, alături de mai multe femei. MM nu era atunci în conducerea clubului şi a reacţionat amuzat: "De ce l-au dat afară pe Nikolici? Că a petrecut cu femei şi e ziua femeii?!". Ilie Stan l-a reprimit după scurt timp la ordinul lui Gigi, apoi atacantul a fost achiziţionat definitiv de la Timişoara, de unde era doar împrumutat.

N-are vreun meci întreg!
Perioada proastă a lui Nikolici e evidenţiată şi de cifrele dezastruoase din acest sezon. Muntenegreanul n-a jucat nici un meci întreg de la startul stagiunii. Perioada maximă petrecută pe teren: 73 de minute contra Astrei (4-3), în etapa a doua. N-a marcat nici un gol, în condiţiile în care concurenţii lui din atac, Rocha şi Rusescu, au înscris împreună 11 goluri doar în Liga 1! Raul are 6 reuşite, iar brazilianul, 5. Singura izbîndă a lui Nikolici a venit în Europa League, la 3-0 cu Trnava, în Slovacia.

A pierdut şi "naţionala"
Nikolici a venit în România, la Timişoara, din postura de internaţional de tineret muntenegrean. A continuat să fie convocat la "tineretul" Muntenegrului şi după ce a trecut de la Timişoara la Steaua. Acum a dispărut din lot fiindcă nu mai are vîrsta necesară, iar la "naţionala" mare nu are loc. Vedetele din atacul Muntenegrului sînt Vucinici, de la Juventus, şi Jovetici, de la Fiorentina.

5 goluri are Nikolici în doi ani, cît a petrecut în Liga 1. A marcat de trei ori la Poli şi de două ori la Steaua

10.000 de euro lunar cîştigă Nikolici la Steaua. El a semnat în vara acestui an un contract valabil pînă în 2015

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Ciobi ameninţă Steaua
Roş-albaştrii vor juca duminică, de la ora 21:30, contra lui CSMS Iaşi. Tehnicianul moldovenilor, Liviu Ciubotariu, spune că nu se teme de echipa lui Laurenţiu Reghecampf. "Meciul cu Steaua va fi unul dificil, ei sînt o echipă foarte puternică, sînt calificaţi în grupele Europa League şi arată o formă foarte bună. Noi sîntem însă într-o situaţie disperată şi vrem să obţinem puncte, chiar dacă evoluăm contra unei echipe de talia Stelei!", a explicat Ciubotariu.

Au inspectat Naţional Arena
Şefii Stelei au mers ieri să inspecteze noua suprafaţă de joc de la Arena Naţională. Roş-albaştrii au vrut să vadă cum a fost montat noul gazon, mai ales că Steaua se va muta începînd de la derby-ul cu Rapid, de pe 24 septembrie, pe Stadionul Naţional. Conducerea stelistă nu a fost foarte încîntată de felul cum arată gazonul, însă speră că o dată cu trecerea timpului iarba va arăta din ce în ce mai bine.

Ogăraru dă probe în America
Fostul fundaş dreapta al roş-albaştrilor, George Ogăraru, a ajuns în campionatul nord-american de fotbal, la Seattle Sounders. Ogăraru, 32 de ani, a jucat pentru echipa secundă a clubului FC Sounders şi pare tentat să accepte să semneze cu americanii. O dată cu Ogăraru, la Seattle Sounders a dat probe de joc şi un fost fotbalist trecut pe la Barcelona şi Chelsea, Eidur Gudjohnsen. Ogăraru a jucat pînă în această vară în Elveţia, la FC Sion.

"Doar Tatu mai vine!"
Managerul Stelei, Mihai Stoica, a anunţat că roş-albaştrii nu mai sînt interesaţi de achiziţionarea nici unui fotbalist. "În afară de Tatu, care va veni în această săptămînă, nu mai luăm pe nimeni. Avem şapte jucători la lotul României, Filip e titular la Under 21, la fel ca Roşu şi Puşcaş la Under 19. Al treilea portar, Cojocaru, e căpitan la Under 17, iar Georgievski a jucat toate minutele împotriva Croaţiei. Deci avem un lot valoros şi nu mai avem nevoie de întăriri!", a anunţat MM.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (12)
goggu
goggu  •  11 Septembrie 2012, 18:12

Nu prea ma intereseaza ce face Nikolic in timpul liber. Poate sa-l petreaca singur, cu femei, barbati sau chiar cu oi, precum patronul. Dar ma intereseaza sa joace fotbal! Ceea ce nu prea face baiatul asta.

kaddafi10
kaddafi10  •  11 Septembrie 2012, 13:58

Phhhaaaaiii.... Manastirea de taici din Ghencea facem!!! :))) N-ai voie sa mai dai o buca la astia!

cristiflt
cristiflt  •  11 Septembrie 2012, 12:22

Minciuni. Se poate verifica pe ://www.steauafc.com/ro/! Sa va fie rusine.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează