FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nikolici, seara şi băuta! » Muntenegreanul a petrecut cu băutură şi în noaptea de vineri spre sîmbătă

Nikolici a fost surprins vomitînd pe un taxi sîmbătă seara.
Nikolici a fost surprins vomitînd pe un taxi sîmbătă seara.

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 10:11

Vîrful a stat dincolo de miezul nopţii într-un restaurant-club de fiţe din zona Victoriei, timp în care a consumat alcool, iar după nici 10 ore s-a antrenat sub comanda lui Reghecampf.

"În afara imaginilor care nu le fac cinste, jucătorii n-au încălcat regulamentul clubului pentru că a doua zi nu aveau antrenament" a fost una dintre explicaţiile lui Mihai Stoica, managerul Stelei, pentru escapada bahică pe care Nikolici şi Gabi Matei au avut-o şi pe care au surprins-o paparazzi de la cancan.ro.

Pentru Stefan Nikolici însă, a fost a doua seară consecutivă în care petrecuse în oraş cu bătură, după miezul nopţii. Muntenegreanul s-a aflat în noaptea de vineri spre sîmbătă în restaurantul-club Loft, din zona Pieţei Victoriei, unde stat pînă în jurul orei 01:00, timp în care a consumat alcool.

A doua zi dimineaţa, Nikolici avea antrenament, la care n-a întîrziat, şi s-a pregătit sub comanda lui Reghecampf. La începutul acestui an, Nikolici a întîrziat şi la un antrenament al lui Ilie Stan, fiind trimis acasă, mai ales că duhnea a băutură. Colegii lui au rămas atunci şocaţi cînd l-au văzut pe Nikolici cum pleca de pe gazon clătinîndu-se.

Bea şi petrecea şi la Timişoara
Nikolici era recunoscut şi pe vremea cînd evolua la Poli Timişoara pentru ieşirile sale nocturne. "Mergea des şi atunci în cluburi de noapte şi consuma alcool, însă niciodată la acest mod, să fie găsit vomînd sau să fie căzut într-un şanţ", a dezvăluit ieri un fost coleg de-al său din perioada Poli Timişoara.

Amendă 25.000 euro pentru Nikolici
Dacă Gigi Becali i-a iertat pe cei doi, nu acelaşi lucru a făcut şi antrenorul Stelei. Reghecampf a propus ca Nikolici să fie amendat cu 25 la sută din salariu, ceea ce înseamnă 25.000 de euro. În cazul lui Gabi Matei, Reghe a solicitat să nu-i fie achitată prima de calificare în grupele Europa League, însă Matei n-a bifat nici un minut în dublele cu Spartak Trnava şi Ekranas.

Reghe a cerut să le fie luat sînge
Antrenorul Stelei, pe lîngă amenzile pe care le-a solicitat pentru cei doi jucători, a comandat staff-ului medical să le facă analize de sînge lui Nikolici şi Matei. Reghecampf vrea să se asigure că starea de rău nu provine şi de la alte substanţe, pe care cineva să le fi pus în paharele lor, pentru a implica Steaua într-un scandal de doping.

1,4 milioane de euro au costat Nikolici şi Gabi Matei, primul venind de la Timişoara pe 800.000, iar al doilea de la Pandurii pe 600.000 de euro

Citește și:

Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Nationala
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (6)
darfcar
darfcar  •  16 Octombrie 2012, 13:13

mmmmmmmhhmm...ce miroase a ,,incercare'' de distrugere i a unui jucator si destabilizare a unui grup(Steaua).O fi acelasi ,,jurnalist'' care a incercat aceeasi stratagema cu Chpciu,atunci folosindu-se de o imagine photoshopata cu jucatorul intr-un local cu mai multe halbe de bere in fata.Atunci,din nefericire pentru acel baiat,nefericitul frustrat al acestui articol a avut castig de cauza jucatorul nemaifiind luat in vedere la nationala de catre antrenorul Victor Piturca.O fi acelasi scribaci care arunca cu noroi in jucatorii stelei in urma unui incident cu niste suporteri pe litoral?Oare o fi acela care l-a facut pe Gigi Becali sa ,,scape'' de Dayro Moreno tot in urma unui articol can can

gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  16 Octombrie 2012, 11:11

omu presimtea ca sambata o sa zica "mm" ca nu stie sa bea...si s-a pus pe antrenamente .Articolul asta deja miroase...Sica2ro200 cam are dreptate.

sanduard
sanduard  •  16 Octombrie 2012, 09:38

Cred ca jucatorul Nikolici nu are nici-o vina saracu el este bolnav sufera de cretinism ,ori ce student de la Medicina care studiaza psihiatria isi da seama de ce sufera jucatorul numai daca se uita la fiziniomia feti lui Nikolici Boala de obicei nu este molipsitoare dar se vede ca la echipa Steaua este ca s i alti au un comportament asemanator, M.M. si Matei s-au molipsit si ei .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează