FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

Nilă i-a enervat pe toţi » Mihai Costea s-a supărat că nu a bătut penalty-ul

Mihai Costea. FOTO Raed Krishan
Mihai Costea. FOTO Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2011 09:39

Costea cel mic a acceptat cu greu să nu bată penalty-ul obţinut chiar de el, exasperîndu-l pe Stan cu fiţele sale

Scene incredibile în minutul 42, cînd Steaua a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Faultat, Mihai Costea a luat mingea pentru a executa el lovitura de la 11 metri, spre disperarea lui Ilie Stan, care l-a indicat pe Raul Rusescu. Costea II s-a încăpăţînat să ţină mingea, chiar dacă întreg staff-ul stelist îi făcea semne că nu el trebuie să bată. Nilă a cedat greu şi a plecat spre centrul terenului gesticulînd nervos.

Mihai nici măcar nu s-a bucurat la reuşita coechipierului său, chiar dacă bulgarul Iliev a venit imediat să-l consoleze. Costea cel mic s-a certat în drumul spre vestiare şi cu secundul Edi Iordănescu. Stan a luat imediat decizia de a-l schimba, în locul său intrînd muntenegreanul Stefan Nikolici.

"Regula lui Mister la penalty-uri e ca acela care execută să nu fie cel faultat. Mihai trebuie să înţeleagă asta. Data viitoare va fi faultat Rusescu şi va bate el"
Pablo Brandan, mijlocaş Steaua

"Mihai îşi dorea foarte mult să marcheze de aceea a avut acea reacţie. Se face prea mult tam-tam degeaba pe seama fraţilor Costea"
Raul Rusescu, atacant Steaua

"E adevărat, este indisciplină. El face astfel de gesturi pentru că e prea alintat. După mine, dacă Mihai ar bate tare, eu l-aş lăsa să execute toate penalty-urile"
Gigi Becali, patron Steaua

"Pe Mihai l-am scos fiindcă n-a respectat regula mea: un jucător faultat nu bate penalty! Dar ca joc, m-a mulţumit. Alte consecinţe nu vor fi pentru Mihai, nu-l pedepsesc. Îmi păstrez încrederea şi în el, şi în Florin. Dar talentul trebuie antrenat. Ei tot nu fac diferenţa între ce aveau la Craiova şi ce au aici"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"N-a fost penalty acum, dar la Piatra-Neamţ a fost la Prepeliţă. Noi am fost de-a lungul timpului mai mult dezavantajaţi decît ajutaţi. Victoria noastră e meritată, cu Ilie Stan ne merge bine"
Pablo Brandan, mijlocaş Steaua

"Contestatarilor le spun doar atît: «1-0, trei puncte şi-am plecat acasă!»"
Raul Rusescu, atacant Steaua


Huiduiţi de la încălzire
Puţinii fani prezenţi în tribune i-au taxat dur pe fraţii Costea, consideraţi principalii vinovaţi pentru situaţia în care se află echipa. În momentul în care crainicul stadionului a anunţat numele celor doi, publicul i-a huiduit frenetic. Cam la fel de tare cum au făcut şi la apariţia lui Marius Şumudică. În schimb, Ilie Stan a fost aplaudat de cei veniţi la meci.

AEK Larnaca, coşmar pentru Levy :)
Fostul tehnician al roş-albaştrilor, Ronny Levy, a fost învins aseară în campionatul Ciprului de AEK Larnaca, 0-1. Acum antrenor la Anorthosis Famagusta, israelianul demis de Steaua după ce a făcut egal în Europa League cu AEK a suferit a doua înfrîngere în actualul sezon. Cu acest meci pierdut, Levy şi Anorthosis au rămas pe locul 4, în timp ce viitoare adversară a roş-albaştrilor în Europa, pe 15 decenmbrie, la Bucureşti, a urcat pe poziţia a cincea.

"Kojak" Nikolici
Revenit în lot după ce a suferit o fractură de piramidă nazală la echipa naţională de tineret a Muntenegrului, Stefan Nikolici a adoptat un stil identic cu al căpitanului Bourceanu. Uriaşul stelist s-a ras în cap şi a fost imediat poreclit de colegii săi Kojak. Pentru a nu fi lovit în zona cu probleme, Nikolici a fost protejat de o mască special concepută pentru el.

Contră Tătăruşanu - Bourceanu
Fostul căpitan al roş-albaştrilor şi actualul lider al Stelei s-au certat pe teren după o lovitură liberă executată de braşoveni. Goalkeeper-ul i-a reproşat lui Bourceanu că nu a blocat la timp un şut venit de la Viveiros. "Tătă" s-a repezit spre mijlocaş, explicîndu-i pe un ton nervos că în loc să facă marcaj la Viveiros a stat în zid la executarea fazei fixe.

Bicfalvi lipseşte cu Dinamo
Eric Bicfalvi va rata Derby de România, de pe 5 decembrie. Mijlocaşul stelist l-a faultat tare în minutul 35 pe Distefano şi a fost avertizat de "centralul" Alexandru Deaconu. Eric avea trei "galbene" înaintea meciului cu Braşovul şi cu cartonaşul încasat aseară va primi o etapă de suspendare.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Superliga
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (18)
stiinta_with_love
stiinta_with_love  •  27 Noiembrie 2011, 20:04

fratii Costea (in special Florin) si Tanase au calitati native, sint nascuti pt fotbal... din pacate, momentan, ii strica jocul "de cartier"; toti 3 sint foarte greu de "educat", dar cineva care ar sti cum sa-i ia (exclus Iliesta) ar obtine maaari rezultate cu ei.

islaz
islaz  •  27 Noiembrie 2011, 16:51

sant varza amandoi gauzarii astia de muiuuuuuuuuuusti de Costea,zero la fotbal,sant de tot rasul amandoi

corinella
corinella  •  27 Noiembrie 2011, 14:57

Steaua a uitat ca fotbalul se joaca in echipa. Egoism la scara inalta!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează