FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul stadion Dinamo, detalii de ultimă oră » Ce pune la cale Nicolae Badea: „Nu aștept Guvernul să se miște”

Dinamoviștii își doresc consturirea unei noi arene // FOTO: GSP
Dinamoviștii își doresc consturirea unei noi arene // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 13:49

Nicolae Badea, fostul președinte al lui Dinamo, și viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, se vor întâlni ca să negocieze o modalitate prin care să deblocheze "afacerea stadionul". 

Conform surselor din anturajul lui Nicolae Badea, afaceristul a acceptat propunerea de a se vedea cu viceprimarul Sectorului 2 în perioada următoare pentru a discuta despre viitorul arenei din Ștefan cel Mare.

Dan Cristian Popescu a anunțat în cadrul unui interviu pentru GSP că vrea să ia baza sportivă de la Ministerul de Interne în administrarea Primăriei Sectorului 2, urmând ca Primăria să investească 30 de milioane în construcția noului stadion. Badea este administrator pe perioadă nelimitată a bazei și nu se poate face nimic fără acordul său.

Contactat de reporterii Gazetei, viceprimarul a confirmat indirect informația că este în dialog cu șeful de la Computerland: "Nu pot să aștept Guvernul să se miște, eu am început deja demersurile. Important e să fim noi proactivi. Nu să așteptăm să ne rezolve alții problemele. Avem un contact direct cu toate părțile implicate. Mai multe nu pot să vă dezvălui".

"Fiind într-o funcție publică, orice faci poate fi considerat o mișcare de PR. Probabil că trebuie să nu faci nimic ca să nu faci PR sau ceva de genul acesta. Poate fi considerat și așa, dar eu vreau o bază modernă pentru copiii Sectorului 2 și pentru clubul de fotbal Dinamo"
Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2

2002e anul în care Guvernul Năstase i-a oferit lui Badea dreptul de administrare a bazei Dinamo pe perioadă nedeterminată

Vezi și: EXCLUSIV Se schimbă gărzile la Dinamo: Bogdan Bălănescu, avansat + Dani Coman, dorit ca președinte!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  03 Aprilie 2019, 14:54

Un viceprimar pesedist oarecare isi baga coada ca asa vrea el si da banii primariei (adica ai nostri) lui Nicu Badea, ca sa-si faca ambitia de viceprimar mimaovist si sa mai ia cateva voturi de la prostalai. Vedeti de ce pesedistii vor sa desfiinteze DNA-ul?? Ca sa poata fura in voie, ca pe vremea lui Ilici si Nastase..!

babahuba
babahuba  •  03 Aprilie 2019, 15:20

Au intrat rinistii flamanzi sa-l apere pe Negoita..... plateste banul la Badea daca vrei stadion.

spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  03 Aprilie 2019, 15:04
Postat de alexandru.popescu pe 03 Aprilie 2019, 15:03

Steaua nu s-a furat, s-a privatizat in conditii legale inca din 1998. Pana in 2003 a fost Paunescu co-patron impreuna cu Armata, iar din 2003 Gigi actionar principal si unic patron.

singurul si unicul salvator al Stelei este Becali. daca nu era dansul astazi Steaua era ca mimao club semi-profesionist si se batea la retrogradare sau mai rau ca rapidu prin liga a8a.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează