FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

“Nu pentru Steaua, pentru UTA”

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Atacantul Dorel Zaharia vrea să marcheze în poarta CFR-ului.

Dorel Zaharia (29 de ani) a fost considerat transferul iernii la Arad.

Suspendat pentru două jocuri decisive, cu Farul şi Poli Iaşi, ambe­le pierdute de arădeni, Zaharia va fi în teren sîmbătă, contra echipei ca­re a dominat campionatul, CFR Cluj.

Fostul vîrf al Stelei a declarat că se va bate pentru a înscrie în poarta feroviarilor. “Nu mă inte­re­sează nici un fel de speculaţii legate de titlu sau de lupta dintre Steaua şi CFR. Cît timp mai sînt puncte în joc, ne vom lupta pentru ele. Eu joc pen­tru UTA, mă gîndesc doar la clubul cu care sînt sub contract, nu la alţii”, a adăugat Zaharia.

Vîrful de atac ar putea părăsi echipa în cazul retrogradării . “Nu m-am gîndit ce voi face, dar, dacă se retrogradează, poate ar fi mai bine să plec. Probabil, în străină­ta­te”, a admis atacantul, care e vizat de echipe din Germania, dar şi din China.

Nagy confirmat
Preşedintele Nicolae Bara şi ma­na­gerul Adrian Alexandrescu au decis să meargă pe mîna lui Ro­land Nagy pînă la finalul cam­pio­natului. Fostul secund al lui Ma­rius Lăcătuş, Marin Barbu şi Marius Stan a fost interimar în turul campionatului la un singur meci, contra Ceahlăului (0-1).

“Trădaţi”
Asociaţia Suporter Club UTA şi-a manifestat ieri nemulţumi­rea fa­ţă de prezenţa în Arad a magazi­nului mobil al Stelei. “Ne simţim dezamăgiţi, trădaţi şi sabotaţi de autorităţile care au acordat autorizaţie de vînzare pe dome­niul public al oraşului nostru promotorilor unor valori străine de Arad şi spiritul lui”, se arată în comunicatul oficial. Fanii consideră că prezenţa magzinului mobil este o jignire la adresa “Bătrînei Doamne”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
 •  17 Aprilie 2008, 23:22

...sunt bucurestean.Tin cu UTA de 35 de ani.Nu imi pot imagina cum suporteri ai UTA-ei pot fi interesati de soarta cfr-ului sau a stelei.Inseamna ca liga lui mitica este un mare succes.Un sincer bravo conducatorilor fotbalului romanesc.Pentru mine ramane totusi numai...UTA.

 •  17 Aprilie 2008, 16:06

se pare ca au scapat psihopatii aradeni din spitale

 •  17 Aprilie 2008, 12:10

PT TOTI UTISTI ADEVARATI SA NE STARNGEM SI SA SPARGEM MAGAZINU MOBIL STELEI PT NOI DOAR UTA CONTEAZA

Vezi toate comentariile (7)
Comentează