FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - PETROLUL

O nouă grevă la Vaslui » UPDATE / Patru jucători au refuzat să facă deplasarea pentru partida cu Petrolul!

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 12:48

Petrolul întîlneşte în această seară pe FC Vaslui, în direct pe Dolce şi liveTEXT pe GSP.RO de la 19:30. Ploieştenii luptă pentru locul 2 în Liga 1, în timp ce Vaslui a primit o veste teribilă, nu are licenţă pentru sezonul viitor.

UPDATE 12:45 / Trei dintre jucătorii Vasluiului care au refuzat să facă deplasarea s-au răzgîndit şi au plecat spre Ploieşti cu maşinile personale. Razzotti, Madson şi Abelairas vor fi în lotul vasluienilor pentru meciul cu Petrolul. Ceilalţi 4 au rămas acasă.

*************

În aceste condiţii, mai mulţi jucători au refuzat să facă deplasarea la Ploieşti, iar antrenorul Costinel Botez are la dispoziţie doar 13 jucători pentru meciul de diseară.

Ieri, o parte din jucătorii Vasluiului au refuzat să facă deplasarea. Este vorba despre Antal, Razzotti, Madson, Ortiz, Abelairas, Cordoş, Cuero şi Muşat. La aceştia se mai adaugă Gil Bahia, Nuno Viveiros şi Cerniauskas, care au părăsit deja echipa.

În aceste condiţii, antrenorul Costinel Botez a plecat la meci doar cu 13 jucători. În autocar au urcat Ionuţ Balaur, Mike Temwanjera, Cătălin Straton, Ormenişan, Enescu, Neniţă, Prahic, Mareş, Buziuc, Pătulea, Popovici, Lazăr şi Sluser, ultimii doi fiind aduşi de la echipa de juniori.

Este posibil ca greviştii să facă deplasarea la Ploieşti în cursul acestei zile, o primă serie de negocieri cu aceştia avînd loc aseară, însă fără succes.

În condiţiile actuale, Botez poate miza la meci pe următorul unsprezece: Straton - Neniţă, Prahic, Balaur, Mareş - Enescu, Buziuc, Lazăr, Popovici - Pătulea, Temwanjera.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (15)
al3xcronaldo
al3xcronaldo  •  07 Mai 2014, 18:09
Postat de addy. pe 07 Mai 2014, 11:52

Asa cred si eu ca o sa vina titularii si o sa joace ei :)),si la sfarsitul campionatului o sa zica ca au licenta si nu mai retrogradeaza=)) si ar fii super sa termine pe 4 in fata potailor :)) haha.

Cam asta o să se și întâmple :) O să aveți niște surprize,destul de plăcute pentru suporterii vasluieni în următoarele zile :D

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  07 Mai 2014, 14:42
Postat de psyk3 pe 07 Mai 2014, 13:40

Marius oricine are dreptul la o parere.. atat timp cat nu aduce insulte...eu sper sa se rezolve problemele la voi, e o echipa frumoasa si fara ea ar fi un campionat mult mai sarac.. la ora actuala nici Rapid,Craiova,Iasi...nu se compara cu Vasluiul..

nu se compara iasul cu vasluiul. correct. numai ca vasluiul s'ar putea muta la iasi. oras mare, cu potential mare de sustinatori si public platitor, promisiuni de stadion nou. poate ca si porumbescu se gndeste la upgrading. la toamna, tanara speranta, temanwjera, s'ar putea sa devina golgeter la poli iasi :))

marius.ad
marius.ad  •  07 Mai 2014, 14:15
Postat de ertyuiop pe 07 Mai 2014, 13:58

ne vedem la matineu.....nu o sa va fie usor cu noi! :)

Pana atunci va asteptam la noi sa va semnam sentinta :)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează