FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

OFICIAL Claudiu Belu, Valentin Cojocaru și Pablo de Lucas, prezentați la FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 14:00

FC Voluntari a anunțat oficial astăzi transferurile lui Valentin Cojocaru (portar, 24 de ani), Claudiu Belu (fundaș dreapta, 26 de ani) și Pablo de Lucas (mijlocaș central, 33 de ani). 

Formația preluată în iarnă de Mihai Teja încearcă să se întărească serios pentru a încerca o nouă salvare de la retrogradare. Azi, ilfovenii au oficializat cele trei transferuri pe care Gazeta Sporturilor le-a anunțat în exclusivitate încă de la începutul anului. 

Claudiu Belu e unul dintre jucătorii în care Mihai Teja își pune mari speranțe la reluarea campionatului: fotbalistul care nu s-a adaptat la FCSB încearcă acum să redevină un jucător indispesabil, așa cum se întâmpla la Astra. 

Becali: „De Belu spuneam că va fi cel mai bun, dar merge la Voluntari”

„La FCSB se face selecție. Cine nu face față va pleca. Uită-te la Claudiu Belu. A venit și am zis că e cel mai bun. Dar uită că pleacă acum la FC Voluntari. Ce să facem? Unii au jucat și nu au confirmat. Se face selecție”, a declarat Gigi Becali la Pro X.  

Belu, care a mai jucat la Poli Timișoara, Chiajna și ASA Tg. Mureș, a venit la FCSB în vara lui 2019, de la Astra. Fundașul a jucat 9 meciuri la FCSB. 

„MIHAI TEJA L-A VRUT PE DE LUCAS”

„Considerăm că ne-am întărit destul de bine. E loc de și mai bine de aceea ne-am orientat către Pablo de Lucas. Este un fotbalist pe care Mihai Teja îl cunoaște și îl dorește. A lucrat cu el și crede că ne poate ajuta. Am luat legătura cu el. I-am spus ce condiții avem și ce-i putem oferi. Tratativele sunt avansate. Sperăm să rezolvăm această mutare.  

Ne mai trebuie un atacant, dar nu ne grăbim. Avem două soluții bune și vrem ca a treia să fie la fel de puternică”, a declarat recent Robert Gherghe, directorul general al celor de la FC Voluntari, pentru GSP.RO. 

Vezi și: 

Da Silva Kallemback, vărul brazilianului Eric, a ajuns la FC Voluntari 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  24 Ianuarie 2020, 16:01

Marele Belu, a fugit de la Astra cu limba scoasa catre fc fcsb. Credea ca acolo este raiul pe pamant, si i se va relansa cariera. Acum chiar a avansat, s-a dus la voluntari :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează