FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii lui Dinamo se bucură după tragerea la sorți: "E bună! O să învățăm ungurește în acea perioadă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 13:01

Dinamo se poate considera norocoasă după tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României. "Câinii" vor juca împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, formație din Liga a 3-a.

Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, se bucură după tragerea la sorți și așteaptă duelurile cu Miercurea Ciuc. 

"O tragere bună pentru Dinamo. Avem obiectiv câştigarea Cupei şi cred că adversarul este unul accesibil, dar ştiţi cum este, în Cupa României se poate întâmpla orice, sper să nu se întâmple cu noi.

Sperăm ca Niculescu să ia Cupa și ca antrenor al lui Dinamo. Claudiu întâi trebuie să redreseze situaţia din campionat, după care va urma acest joc din Cupă şi trebuie să câştigăm Cupa României. Sperăm să confirme tradiţia în Cupa României şi la Dinamo.

Cred că o să învăţăm ungureşte în luna octombrie. Sfârşitul lui septembrie, luna octombrie. Nu ştiu cât au în componenţă jucători de etnie maghiară, dar asta este, jucăm şi cu Sepsi, şi cu Csikszereda", a spus Bălănescu conform TV Telekom Sport. 

Citește și:  Știm meciurile din "optimile Cupei României! » Dinamo a avut noroc! Duel Olguța Vasilescu - Liviu Dragnea

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
1763887750508605
Calin Francu  •  29 Septembrie 2018, 06:34

De 10 a i ei tot cu cele mai slabe echipe joaca pina in semifinale. Cineva de la frf sau liga ii tine in brate . Au vazut ca in campionat stau slab si ii ajuta in cupa ca e mai usor sa ajungi in cupele europene.comunismul nu a murit inca se agata de noi ca scaiul. Minarelile cooperativei de care nu mai scapam o data.si acum in 2018 Dinamo e ajutata prin aranjamente de culise .rusine fotbal de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  28 Septembrie 2018, 18:56
Postat de cobra_z pe 28 Septembrie 2018, 13:54

Deranjanta această concluzie care induce ideea ca ardealul este unguresc. Multumim politicienilor români care, pentru majoritatea parlamentara si-au vândut cu consecvență țara. Încă 30 de ani și nimeni nu va mai vorbi românește pe aceste meleaguri .

somnul națiunii naște monștri,dar e un somn forțat de oculta

cobra_z
cobra_z  •  28 Septembrie 2018, 13:54

Deranjanta această concluzie care induce ideea ca ardealul este unguresc. Multumim politicienilor români care, pentru majoritatea parlamentara si-au vândut cu consecvență țara. Încă 30 de ani și nimeni nu va mai vorbi românește pe aceste meleaguri .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează