FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Olăroiu începe pe 11 iulie pregătirea cu Al Ain, deşi Becali continuă să declare că-l va determina să rămînă

Olăroiu s-a decis: nu rămîne la Steaua
Olăroiu s-a decis: nu rămîne la Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 27 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 27 mai 2011 17:23

Oli a lăsat Ghencea dezamăgit de ce a văzut în cele trei săptămîni în care a condus echipa


Cosmin Olăroiu avea un acord semnat cu Al Ain, încă din momentul în care a acceptat să antreneze Steaua pe finalul de sezon. Dar evenimentele care s-au petrecut în Ghencea în ultimele trei săptămîni i-au adus tehnicianului argumente în plus să plece iar în Ţările Arabe şi l-au convins să nu le ceară şefilor de la Al Ain rezilierea contractului valabil pentru sezonul următor din Emiratele Arabe Unite. Ce a văzut Olăroiu şi l-a deranjat?

Achiziţiile l-au enervat
Steaua i-a adus în România pe brazilienii Tatu şi Wires, cu care negocia, şi sud-americanii au apărut la stadion cu o zi înainte ca echipa să plece spre Braşov, pentru ultimul act al Cupei. Oli a înnebunit cînd a sesizat că străinii au apărut în faţa jucătorilor din lotul pe care-l conducea el şi a făcut scandal: "Ce înseamnă asta? Ce să creadă Brandan sau Bicfalvi sau Nicoliţă cînd văd că înlocuitorii lor apar la stadion? Cum să-i mai motivez eu şi să le spun că e important să cîştige finala dacă voi le arătaţi că deja au fost aduşi alţii pe posturile lor?". Mihai Stoica i-a dus după aceea pe brazilieni la vizita medicală şi dintre ei doar atacantul Tatu a semnat un contract. La Wires s-a renunţat din cauza problemelor medicale.

L-a deranjat haosul făcut de MM
Olăroiu n-a mai condus echipa de pe margine nici la finala Cupei, cum avea de gînd cînd a revenit la Steaua. A rămas în tribună şi şi-a lăsat colaboratorii pe bancă. Şi antrenorul, şi roş-albaştrii care au rămas pe marginea terenului au fost deranjaţi de ce s-a petrecut în timpul jocului pe bancă. Ce i-a supărat? MM a intrat de cîteva ori pe teren, s-a certat cu arbitrul, cu oamenii de ordine, iar la un moment dat a explodat faţă de Ioan Andone. "L-a făcut beţiv pe Ando, i-a zis să ia o vodcă, poate vede mai bine fazele aşa! Ne venea să plecăm de pe bancă!", au simţit cei din staff.  >> MM ar vrea ca Liga 1 să fie reformată

Nu l-a crezut pe Becali
Gigi a continuat şi ieri să susţină că mai sînt şanse ca Olăroiu să conducă Steaua şi în campionatul următor: "Îi voi face o ofertă pe care n-o poate refuza!". Numai că Oli, care a mai avut două mandate în Ghencea în afara acestuia, n-a crezut vorbele patronului. "Becali a urmărit să-l agaţe, d-aia l-a lăudat nonstop în astea trei săptămîni. Dacă ar fi semnat un contract, Oli s-ar fi lovit de aceleaşi probleme pe care le-a mai avut în trecut", au povestit apropiaţi ai tehnicianului. La ce se referă ei? "În trecut, Gigi a încercat să-i impună jucători lui Olăroiu, aşa cum a procedat cu fiecare antrenor pe care l-a avut. El mai scăpa de patron doar ajutat de staff-ul medical, care-i anunţa accidentaţi, din cînd în cînd, pe doi-trei «clienţi» ai lui Becali".

Tănase l-a impresionat neplăcut
Olăroiu a reuşit să-i capaciteze pe stelişti într-un timp scurt şi să transforme echipa într-una extrem de motivată, care n-a pierdut nici un meci în campionat de la venirea lui şi a bătut-o pe Dinamo în finala Cupei, jucînd evident mai bine ca rivala. Dar nu a fost mulţumit de tot lotul. A fost dezamăgit de atitudinea pe care a avut-o Tănase pe teren, şi mai ales de cum a reacţionat în momentele de după primirea trofeului. "Dodel ţipa în autocar să oprim undeva, să luăm whisky, să bem, să facem petrecere, era cel mai disperat din maşină!", au povestit steliştii.

A început munca la arabi
Olăroiu ştia că va merge în Emirate, aşa că are toate planurile făcute la Al Ain. Are reunirea pe 11 iulie, a stabilit deja programul de pregătire şi lista cu achiziţii, pe care există şi cîţiva fotbalişti din Portugalia, ţară din care transferă şi Steaua.

L-a convins pe Gigi să dea banii
Fotbaliştii l-au purtat pe braţe pe Oli după victoria cu Dinamo. N-a fost doar un gest de recunoştinţă pentru deciziile bune cu care antrenorul i-a ajutat timp de trei săptămîni. El l-a convins pe Becali să le achite două prime, chiar înaintea finalei. Fiecare jucător a primit cîte 5.000-6.000 de euro, banii pentru victoriile cu FCM Tîrgu Mureş şi cu CFR Cluj, cele care au asigurat locul 5 şi participarea în Europa League.


10 e locul pe care îl ocupă Al Ain în campionatul din Emirate, din 12 echipe, cu trei etape înainte de finalul campionatului. Are 5 puncte peste primul loc retrogradabil

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (38)
forza1rapid
forza1rapid  •  27 Mai 2011, 19:11

Vom avea din nou un an plin de Gigi Show si cu o steaua penibila . La Multi Ani !

gabi_stelist
gabi_stelist  •  27 Mai 2011, 16:43

OLI a spus ceva la un post TV, "daca ti-as spune si altele intre 4 ochi mi-ai da dreptate" iar moderatorul nu a mai insistat. Aceste secvente cu Tanase ( care stim cu totii ce hram poarta) si mM - sTOICA au fost povestite de Catalin Necula, foarte bun prieten cu OLI. Despre mM sTOICA ( cu " m " de la mititel sau mojic ) nu se pot spune vorbe frumoase, el este un pervers fara scrupule, o lichea de cea mai joasa speta, un individ care daca mai sta mult in GHENCEA se va alege praful si pulberea. Dar poate ca marea masa a suporterilor adevarati si-au dat seama cine este mM - ul si vor actiona in consecinta.

lilianna16
lilianna16  •  27 Mai 2011, 14:43
Postat de catalin_cj pe 27 Mai 2011, 11:42

iti spun eu de ce nu sunt fericite. la fel ca si anul trecut gigi anunta transferuri bomba. si super jucatori. la fel ca si anul trecut steaua sparge tot de la anu'. doar ca la fel ca si anul care s-a incheiat steaua v-a fi penibila si anul asta. si e foarte usor de banuit de ce. la steaua nu exista scheletul pe care sa construiasca cineva. si chiar daca ar exista antrenorul care vine o sa fie desfiintat din primele 3 etape. nu sunt stelist dar deja ma doare sufletul cand vad ce batjocura e la steaua.

te doare ca esti roman... iti dai seama cat ne doare pe noi ceilalti stelisti care vedem ce se intampla?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează