FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU GSP

Olăroiu urmăreşte meciurile Stelei şi "îl asasinează cu SMS-uri" pe Luţu

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 noiembrie 2012 12:12

În interviul acordat în exclusivitatea Gazetei Sporturilor de astăzi, Gigi Becali a explicat un lucru inedit care se petrece în timpul meciurilor Stelei. Deşi mărturiseşte că nu a mai vorbit de o vreme îndelungată cu Cosmin Olăroiu, Becali spune că aghiotantul său, Ionuţ Luţu, poartă un dialog continuu cu antrenorul din Emiratele Arabe Unite, căruia îi cere în timpul meciului să confirme mutările făcute de Reghecampf!

- Aţi mai vorbit cu Olăroiu?
- Eu n-am mai vorbit de ceva vreme cu el, dar pe Luţu îl asasinează cu mesajele. Vorbesc mereu la telefon. Mai ales cînd joacă Steaua îi ţîrîie mereu telefonul lui Luţu.

- De ce?
- Trimite mesaje non-stop, cu ce ar face el, să-l schimbe p-ăla că nu joacă bine, să intre nu ştiu cine. Luţu nu îmi zice nimic în timpul meciului şi la final vine la mine şi-mi spune: «Uite, bre, nea Gigi. Oli a gîndit meciul ca Reghe. Ce schimbări a făcut Reghe, aşa mi le dăduse şi Oli pe sms». Îl înţeleg şi pe Olăroiu, departe de ţară, trăieşte meciurile la intensitate maximă. E nebunie cînd joacă Steaua! Panică, panică, panică.

- Vă pare rău că l-aţi pierdut ca antrenor?
- Logic! Aveam în conturi cel puţin 100 de milioane de euro cu el antrenor, vreo cinci campionate şi alte trofee. Dar a plecat unde i-a fost mai bine şi unde a cîştigat bani foarte mulţi. L-a ajutat Dumnezeu. Dar regret că a plecat de la Steaua! Nu ne stătea nimeni în cale cu Oli pe bancă, dar acum l-am găsit pe Reghe şi spulberăm tot!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Secretele dezvoltării masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercițiile ideale, cele mai mari greșeli + alimentul-minune pentru mușchi care costă doar doi lei
Special
Secretele dezvoltării masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercițiile ideale, cele mai mari greșeli + alimentul-minune pentru mușchi care costă doar doi lei
Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu
Superliga
Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (21)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  28 Noiembrie 2012, 15:43
Postat de flo_ax pe 28 Noiembrie 2012, 13:29

Reghe e zero ca tactica, se scoate cu preparatorul fizic, calitatea ridicata a lotului (pt Romania) si forma execrabila a competitiei... N-ai cum sa incerci 3-4-3 cu o echipa mai puternica ca tine, asta e modul sa ataci echipe mici, care se apara autobaza... Ce m-a socat e faptul ca Reghe a avut fantezia ca un sistem nou, radical diferit de cel jucat de echipa 4-2-3-1, se poata asimila asa repede de echipa si-l mai incerci in premiera si cu echipe din Europa. Pai bagi niste amicale sau niste jocuri in Cupa pe care n-o vrei, nu direct cu Stuttgart...

like. singurul modul in care putea fi contracarat eficient acel 4-1-4-1 al svabilor era un 4-5-1 defensiv si compact. se putea juca cu marcaj strict la varf, plus dublaj, iar la mijloc aglomerai cu un om in plus si compensai diferenta de viteza, tehnica si gabarit, aveai sansa interceptiilor in jumatatea terenului si a lansarii de contratacuri taioase pe varful tau. intr-adevar, 3-4 era ca si cum din start doreai sa ti-o iei ca la balamuc. au fost spatii enorme pe aripile apararii, iar nemtii stiu prea mult futbol ca sa nu profite de bulevardele de acolo. pe acolo a venit toata constructia ofensiva si avalansa de goluri.

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Noiembrie 2012, 15:16
Postat de ionnis pe 28 Noiembrie 2012, 14:42

cat de taran sa fii sa vb cu bre? cat?

cand cineva ti se adreseaza cu ..bre, e un fel de ironie......adica celui care te adresezi e ....TARAN !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Noiembrie 2012, 14:52

Ciobanul puscarias nu este in stare sa castige un campionat corect .Acumparat campionatul si crede ca nu s a prins nimeni ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează