FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Omul-problemă » Grigore a devenit gafeurul de serviciu la Dinamo

Grigore a fost adus de la CFR Timișoara în 2008 şi mai are contract pînă în vara lui 2015
Grigore a fost adus de la CFR Timișoara în 2008 şi mai are contract pînă în vara lui 2015

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 aprilie 2013 19:46

Grigore a gafat decisiv la Tîrgu-Jiu şi a fost pus de şefi pe lista neagră, după ce a greşit în mai multe partide importante din acest sezon.

Dinamoviştii vor să schimbe din temelii lotul la vară, iar pe lista posibilelor despărţiri se găsesc şi jucători importanţi, ce care nu mai dau randament. Printre cei cărora li se va căuta echipă se află şi Dragoş Grigore, care a gafat grav la Tîrgu Jiu la golul de 1-0 al lui Ibeh şi care a avut evoluţii oscilante în tot acest campionat.

Fotbalistul de 26 de ani a fost salvat de conducere în vara lui 2012, cînd suporterii nu-l mai doreau la Dinamo ca urmare a greşelilor decisive din derby-ul cu Steaua, 2-3. Atunci, el l-a faultat aiurea în careu pe Tatu şi l-a pierdut din marcaj pe Iliev, autor a două goluri! Erorile au continuat şi în acest sezon, în care are cinci meciuri cu prestaţii proaste şi foarte proaste.

Grigore ar fi în vizorul unor cluburi din Azerbaidjan, după ce în iarnă a avut oferte de la Hazar Lankaran şi de la Tianjin Teda (China). Conducerea n-a acceptat discuţiile deoarece Hazar şi Teda punea pe masă numai 100.000 de euro pentru un împrumut pe 6 luni!

Are doar contuzie
Ţălnar a răsuflat uşurat în privinţa meciului cu Gaz Metan, de duminică. Grigore s-a accidentat destul de grav la genunchiul drept în finalul partidei de la Tîrgu-Jiu şi era suspect de entorsă, însă ieri fundaşul a făcut un control amănunţit ce a relevat că are doar o contuzie, urmînd să fie pe teren contra medieşenilor.

7.000 de euro lunar este salariul lui Grigore la Dinamo. În perioada 1 ianuarie - 1 iulie 2013, el încasează cu 10 la sută mai puţin, la fel ca toţi ceilalţi dinamovişti

"La un fundaş se vede mai uşor o eroare decît la un atacant. Apărarea a greşit de două ori şi aproape că sîntem în afara Europei" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

Meciurile în care Grigore a gafat decisiv în acest sezon
Partidă Scor Ce a făcut
Braşov - Dinamo 2-2: L-a scăpat pe Batin din marcaj la golul de 1-0
Astra - Dinamo 1-0: L-a faultat în careu pe Fatai în ultimul minut, penalty-ul fiind transformat de Tembo
Steaua - Dinamo 3-1: L-a pierdut pe Szukala la ultimul gol al Stelei
CSMS Iaşi - Dinamo 1-1: Nu l-a blocat pe Onofraş, care a centrat la reuşita lui Straton
Pandurii - Dinamo 2-0: A preluat defectuos o minge, Ibeh a interceptat şi a deschis scorul

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (15)
bobluci
bobluci  •  24 Aprilie 2013, 17:44

asta ne face sa-l regretam pe Moti la cate gafe face, ala macar cand prindea 2-3 jocuri bune juca impecabil dupa care dadea cate o gherla...practic diferenta dintre ei este ca Moti parca din cand in cand mai juca ceva

energyzatu
energyzatu  •  23 Aprilie 2013, 20:36

in sfarsit ... avem si noi sanse sa mai strangem ceva puncte ... parca jucam cu picioarele legate cand joaca grigore asta ... tot ce construiesc altii distruge el

luter
luter  •  23 Aprilie 2013, 18:20

nu este un jucator slab ,ci face jocul PARIORILOR CU STAIF din asia si miami .cat despre plecari mai vedem ca tare sunt curios ce v-a face NEGOITA .SE BAGA IN MOCIRLA LUI DRAGOMIR SAU V-A ALEGE FILMUL;MAINI PULITE ;. rabdare si tutun varsat ca tigarile sunt scumpe .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează