FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - OŢELUL 0-0

Opriţi de val

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2008 00:00

Unirea n-a putut trece de Oţelul şi riscă să cedeze astăzi locul 3 în favoarea Stelei. Pretenţii europene, gazon de doi lei la Urziceni. Duelul din teren a fost la fel de contondent ca disputa verbală dintre Meme Stoica şi Marius Stan. Echipa lui Dan Petrescu a controlat startul, dar s-a văzut însă repede pusă în dificultate de organizarea perfectă a gălăţenilor. În prima repriză, ialomiţenii au mizat prea mult pe tehnicitatea lui Mara. Sau pe zvîcnirile lui Bogdan Stancu, ieri inexistent. Terenul denivelat şi criza de inspiraţie a mijlocaşilor a făcut ca în primele 45 de minute revelaţia turului să-şi creeze doar o singură ocazie importantă la poarta lui Kolev, şutul de la distanţă al fundaşului Bordeanu (26).

Gazdele au excelat la posesie, dar mai mult de-a latul. Mai incisivă a fost Oţelul. Deac (6) a deschis tirul la poarta lui Stelea, care şi-a mai demonstrat apoi clasa prin intervenţii sigure în faţa lui Szekely (17), Viglianti (20, 28), Giurgiu (35) şi D. Stan (41).

Sîrghi suspect de ruptură
Petre Grigoraş a fost obligat să-l schimbe din minutul 9 pe fundaşul dreapta Sîrghi, care s-a accidentat. Internaţionalul de tineret este suspect de ruptură musculară. În locul acestuia a fost introdus mijlocaşul Gabriel Giurgiu, care a fost lăudat de Grigoraş. "Am descoperit un nou fundaş dreapta. Giurgiu a jucat foarte bine!". (Ionuţ Tătaru - Urziceni)

" Costin trebuia eliminat"
Dan Petrescu a fost nervos în timpul meciului şi a contestat cîteva decizii ale "centralului" Augustus Constantin. La conferinţă, "Bursucul" s-a dezlănţuit: "N-am avut noroc! Pe final, mingea a fost scoasă de pe linia porţii de Sergiu Costin, care trebuie eliminat înainte. Nu ştiu dacă se impunea penalty la Dănălache, dar cu siguranţă a fost fault şi Costin merita galben. Şi cum gălăţeanul mai avea un avertisment, ar fi trebuit eliminat". (Ionuţ Tătaru - Urziceni)

Click pe casetă pentru a vedea notele jucătorilor

Citește și:

Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
 •  25 Februarie 2008, 21:24

bravo otelu sunteti tari dar se poate si mai bine

 •  24 Februarie 2008, 09:42

Felicitari pt. Grig Se putea si mai bine!

 •  24 Februarie 2008, 09:28

Urziceni = simulari nonstop + lamentari Galati = fotbal

Vezi toate comentariile (6)
Comentează