FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Ora adevărului » Andone și Șumudică se vor duela în iarbă: ”O să ajungem să ne dăm fițuici cu echipele de start” :)

Disputa Ando-Șumi va fi decisă de rezultatul luptei de pe teren dintre Morais și Rotariu
Disputa Ando-Șumi va fi decisă de rezultatul luptei de pe teren dintre Morais și Rotariu

Articol de - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 00:00

După războiul declarațiilor, Andone și Șumudică se vor duela diseară în iarbă.

Gata, diseară este care pe care în Ștefan cel Mare! Duelul dintre Ioan Andone și Marius Șumudică, prefațat de replici acide între cei doi, se va derula pe teren prin echipele celor doi tehnicieni. Avancronica meciului orgoliilor a fost făcută ieri de antrenori.

"N-am nimic cu antrenorul lui Dinamo, văd că el are ceva cu mine prin toate declarațiile pe care le dă. Ba zice că am fost la furnale, ba că am cămașa pătată de funingine, ba nu știu ce. Eu sunt «principalul» Astrei, am contract, nu vreau să mai vorbesc de Dinamo, care are tehnician.

Eu am probleme că devenim «satelitul» Stelei. Patronul acestui club nu procedează corect vorbind cu și despre Teixeira, atât timp cât el are contract cu noi", a spus Șumi (45 de ani).

"Ne dăm fițuici"

Ando (56 de ani) i-a dat calde oponentului său: "Marius e un antrenor bun, a câștigat un campionat în condiții foarte dificile. Ce vorbește e problema lui, dar când iei titlul cu o echipă de provincie, cu patronul în pușcărie, înseamnă că știi să controlezi un vestiar, să treci peste momentele grele. Ca să câștigăm, trebuie să jucăm mult mai bine decât cu Pandurii. Bineînțeles, voi da mâna cu Șumudică, am trecut de glume. Suntem la perioada serioasă, n-am nimic cu el.

Pot și eu să-i dau echipa de start, cum a spus el, o să ajungem să ne dăm fițuici. Eu vreau ca Dinamo să fie agresivă, să facă presing. La Giurgiu, în tur, la 4-1, am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. M-aș bucura ca galeria să încurajeze echipa și să mă înjure pe mine, să-mi strige mie «Demisia!», dar să fie alături de băieți, iar la final să celebreze împreună victoria. Eu sunt trecut prin multe, n-am probleme".

"Cum să fiu mulțumit pe locul 6? Dacă eram în primele două, eram OK. Puteam fi dacă nu pierdeam puncte din cauza arbitrajului. Numai alea care nu ni s-au dat, ni s-au furat... Și eram pe locul 2 cel puțin"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

INBOX

  • Ando îl vrea în continuare pe Gnohere la echipă: "N-am vorbit eu cu el, dar știu că se încearcă prelungirea contractului". Rednic a spus că-l va duce pe francez în străinătate din 2017.
  • Echipa dinamovistă va fi prezentă astăzi, de la ora 11:30, la standul Honda Nord de la Salonul Auto București pentru a testa noile modele prezentate de partenerul de imagine al clubului.
  • Roș-albii s-au amuzat vizavi de cine le-ar putea fi adversar mai departe în Cupa României. Andone: "Nu știi niciodată ce-ți aduc sorții, sigur nu va fi Dinamo II".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Prima veste cruntă pentru Mircea Lucescu! „Tricolorul” de la Euro 2024 s-a accidentat și va lipsi aproape un an!
Nationala
Prima veste cruntă pentru Mircea Lucescu! „Tricolorul” de la Euro 2024 s-a accidentat și va lipsi aproape un an!
Stupoare la Jocurile Olimpice! A fost descalificată înaintea finalei pentru AUR » Motivul e incredibil: și-a anunțat retragerea după decizia oficialilor
Jocurile Olimpice
Stupoare la Jocurile Olimpice! A fost descalificată înaintea finalei pentru AUR » Motivul e incredibil: și-a anunțat retragerea după decizia oficialilor
Transfer în Superliga! Internaționalul cu 10 selecții a semnat: „Bun-venit!”
Superliga
Transfer în Superliga! Internaționalul cu 10 selecții a semnat: „Bun-venit!”

Pe ce loc este România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Ce se întâmplă când un sportiv refuză medalia la Jocurile Olimpice » Două cazuri celebre în istorie


Comentarii (8)
khal_37
khal_37  •  29 Octombrie 2016, 12:13

Ora ,,adevaralui'' s-a consumat intre cei doi in ultimele doua blaturi pe care presa aservita le-a ingnorat cu desavarsire. Acest blat a devenit o ,,banalitate'' in liga 1 precum ,,partida'' dintre dinamo si satelitul din liga a 3-a este doar o ,,anomalie''...doar dinamo.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Octombrie 2016, 11:00

Numai gura e de ei. Unul se zbate sa prinda locul 6, celalalt viseaza la seici si emiri care sa-i poleiasca-n aur deshtu` ala...

daweroirl
daweroirl  •  29 Octombrie 2016, 10:05

Domnul stiu unde ,stiu suma , stiu cine , trebuie sa le ofere o camera la Rin celor doi , prea multa iubire dom'le , păcat sa nu se sfarseasca cu putina carnita , impartita in mod egal de către cei doi antrenori, prima noapte de dragoste , ultima ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează