FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI DOLCESPORT, LIVEVIDEO GSP.RO

Ordin din peluză: banderola de căpitan va avea imprimat chipul "Unicului căpitan" » "Batem pentru Hîldan!"

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 20:37

Săptămîna viitoare se împlinesc 12 ani de la dispariţia "Unicului căpitan", iar jucătorii promit să învingă Pandurii

Dinamo nu-l uită pe cel care a fost cel mai iubit jucător ce a îmbrăcat tricoul alb-roşu! Pe 5 octombrie se împlinesc 12 ani de cînd Cătălin Hîldan s-a stins pe teren, în timpul unui meci amical. De atunci, fanii îi strigă numele meci de meci, peluza îi poartă numele, iar locul său din vestiar a rămas neatins. De mîine, cu Pandurii, de la 20:30, liveVIDEO pe GSP.RO şi în direct pe Antena 1 şi DolceSport, oricine va fi căpitanul "cîinilor" de acum încolo va purta pe braţ banderola cu chipul lui Hîldan. Aceasta va fi înmînată de liderii PCH!
Florentin Petre, cel care a crescut alături de Hîldan, îl plînge şi acum: "Sînt 12 ani de durere! Ţinînd cont cine a fost Cătălin Hîldan, memoria lui este vie. La fiecare meci, suporterii noştri îi scandează numele şi asta este foarte important. Am crescut împreună, am avut realizări, dar păcat că el n-a putut să realizeze ce am realizat şi eu! Este dureros că el n-a mai putut să facă acest pas şi să ajungă la un nivel foarte mare".

Ionel Dănciulescu şi Cătălin Munteanu, liderii de acum ai lui Dinamo, promit să învingă Pandurii în memoria Unicului căpitan. "A fost o onoare şi o mîndrie pentru mine că am putut să fiu coleg şi mai ales să-l cunosc şi ca om. Înainte de a fi un jucător extraordinar, fantastic, a fost un om de o calitate sufletească extraordinară. Sînt prea puţine cuvinte pentru a-l descrie pe Cătălin Hîldan, omul şi jucătorul. Batem pentru el!", a declarat Ionel Dănciulescu pentru site-ul oficial al clubului. "Era unul dintre cei mai puternici adversari. Era agresiv, alerga pe tot parcursul unui meci şi se vedea că-şi dădea viaţa pe teren. Am fost coleg cu el doar la echipa naţională de tineret, unde mi s-a părut un băiat extraordinar, simplu şi modest. Dacă aveai nevoie de ajutor, te ajuta cu orice, era un caracter mare. Vom învinge pentru el", a zis şi Cătălin Munteanu.

"Pe Hîldan pot să-l compar cu un pitbull care era trimis în luptă. Cînd intra pe teren se transforma şi asta mă făcea să fiu mîndru că sînt coleg cu el. Rupea gazonul pentru ca Dinamo să cîştige!"
Florentin Petre, scouter Dinamo

"Un devotament ireproşabil faţă de Dinamo, a dat 100% pentru echipă şi rar o să mai întîlnim un fotbalist cum a fost el. Jucătorii trebuie să-i dedice victoria Unicului căpitan de la Dinamo!"
Ionel Dănciulescu

"Toată lumea ţinea la el, îl aprecia şi îl iubea. El trăieşte în sufletele noastre, iar noi nu vrem să-l dezamăgim pe teren"
Cătălin Munteanu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
teoio
teoio  •  30 Septembrie 2012, 17:20
Postat de calinescu_ pe 30 Septembrie 2012, 10:16

ADEVARUL ESTE CA COPII ASTIA NU CUNOSC CINE A ADUS GLORIA CLUBULUI DINAMO .....!!!! EI N-AU AUZIT DE PIRCALAB , FLOREA DUMITRACHE , CORNEL DINU , ONEATZA AUGUSTIN , GIGI MULTESCU ,DUDU GEORGESCU , MIRCEA LUCESCU , TALNAR , S.A. ............!!!! EI STIU DOAR DE PETRE FLORENTIN SI CATALIN HALDAN ....!!! :))))

esti cumva ruda cu florin calinescu?

maccarone2006
maccarone2006  •  30 Septembrie 2012, 13:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pare*

gabonne1982
gabonne1982  •  30 Septembrie 2012, 13:17
Postat de the_rite pe 30 Septembrie 2012, 09:51

Alpine daca nu stii cum e cu dopping-ul macar taci din gura! Hildan a murit pentru ca s-a constat, ulterior, ca avea hepatita, contactata probabil, de la acele de la acupunctura facuta ca terapie la afectiunile musculare sau ca tratament la loviturile primite... Florentin Petre a avut sansa sa scape cu tratament dupa acest eveniment... Vorbiti sa nu dormiti!

spui ca s-a constatat ulterior ca avea hepatita.Chiar nimeni si la nici-un control nu a putut depista aceasta afectiune ? Sau au inchis ochii si s-au facut ca ploua ?! Daca e cum spui tu,in mod normal si logic ar fi fost ca Haldan sa nu mai calce pe teren pana nu se vindeca

Vezi toate comentariile (10)
Comentează