FOTBAL  »  Superliga  »  

Oţelul poate cîştiga şi contra Rapidului la "masa verde"!

Oţelul ar mai putea cîştiga un meci la masa verde
Oţelul ar mai putea cîştiga un meci la masa verde

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 14:16

UPDATE ora 14:15 -Preşedintele FC Braşov, Iosif Kovacs, a spus pentru site-ul oficial al braşovenilor: "Am primit o solicitare din partea celor de la Rapid să-i mai păsuim cîteva zile. Am ajuns la un acord cu ei şi ne vor da banii pînă joi".

UPDATE ora 14:00 - "Sută la sută vom achita în timp util datoria către FC Braşov. Asta e problema noastră şi a lor. Bineînţeles că se doreşte neprogramarea noastră, doar sîntem Rapid. Dar nu se va întîmpla, staţi liniştiţi", a declarat Dinu Gheorghe pentru Mediafax.

UPDATE ora 13:00 - Secretarul genaral al LPF, Vali Alexandru, a declarat pentru gsp.ro: "În acest moment, Rapid figurează fără probleme la noi. Giuleştenii au ajuns la o înţelegere cu FC Braşov, în momentul în care înţelegerea lor va expira, atunci vom acţiona în consecinţă"


UPDATE ora 12:30 - Rapid trebuie să achite datoria către FC Braşov pînă marţi, la ora 24:00.

După ce au cîştigat meciul cu Pandurii la "masa verde", gălăţenii ar putea să treacă şi de Rapid în acelaşi mod. Ca şi trupa gorjeană, alb-vişiniii riscă să nu fie programaţi etapa viitoare, dacă nu achită datoria către FC Braşov. E vorba de 250.000 de euro, sumă ce reprezintă ultima tranşă din transferurile lui Mihai Roman şi Sabrin Sburlea.


Rapidiştii trebuiau să plătească pînă miercurea trecută, însă pentru a putea disputa meciul cu Unirea Urziceni (1-0) au obţinut o amînare de o săptămînă din partea echipei braşovene. Dacă nu vor achita banii pînă miercuri, atunci nu vor mai fi programaţi etapa următoare şi vor pierde cu 0-3 partida cu Oţelul.

Surse din cadrul clubului braşovean au dezvăluit pentru gsp.ro: "N-au avut bani să ne dea, dar nu am vrut să fim noi cei care decid rezultatul unei partide. Am acceptat să amînăm plata deşi termenul expirase de multă vreme. Totuşi, nu vom mai închide ochii dacă nu vor plăti pînă miercuri!".


"Ce bani să vină de la Rapid? Nu am primit nici un ban. Aşa a zis Copos, că i-a trimis? Ştiţi că domnul Copos e mai glumeţ de felul său..."
Ioan Neculaie, patron FC Braşov

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (24)
neluno1
neluno1  •  01 Martie 2011, 18:06

FORZA OTELUL!!! SUNTETI MAI BUNI DECAT TOATE ECHIPELE BUCURESTENE LA UN LOC.TINETI-O TOT ASA

alexxe.mike
alexxe.mike  •  01 Martie 2011, 07:32

Astia chiar nu vor sa ne lase sa jucam si noi ceva :)) m-am plictisit. Vreau meciuri !!!:))

inspu
inspu  •  28 Februarie 2011, 19:01

Pai de ce sa-i mai amine pe Gipsi*s?sa faca dovada platilor ACUM ce daca Dinu Vama a fost si la Brasov totul e o kestiune comerciala nu?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează