FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI 3-0

Ovidiu Herea explică jocul bun al Rapidului: "Răzvan e cheia succesului"

Herea a început şi acest campionat fulminant, după ce sezonul trecut a
ieșit golgeterul echipei
Herea a început şi acest campionat fulminant, după ce sezonul trecut a ieșit golgeterul echipei

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 10:53

Mijlocaşul Ovidiu Herea (25 de ani) pune forma excelentă a rapidiştilor pe seama antrenamentelor formidabile făcute de Lucescu jr.


- Felicitări pentru victorie, Ovidiu!
- Mulţumesc, dar pe mine mă interesează că am cîştigat, asta era extrem de important, să debutăm cu dreptul. Oricum, eu m-am simţit mereu bine contra Vasluiului, cred că am marcat cel mai des împotriva acestei echipe, aşa că nu mă mir că am înscris din nou. :)

- Au fost ei foarte slabi sau voi foarte buni?
- Nu pot să trag eu astfel de concluzii. Atît noi, cît şi ei avem un lot extraordinari, cu jucători ce pot juca la mari cluburi. Diferenţa a fost făcută de forma de moment.

Vezi rezumatul meciului Rapid - FC Vaslui 3-0

- Care e secretul startului furibund de sezon?
- Antrenamentele pe care le-am făcut cu Răzvan Lucescu în toată perioada de pregătire, dar şi înaintea acestui meci. S-a văzut că n-a fost în zadar, ne-a rămas ceva în cap (rîde).

- Te aşteptai la 3-0?
- Sincer să fiu, nu! Îmi doream foarte mult să cîştigăm, chiar şi numai cu 1-0. E o victorie de moral pentru noi. Am bătut o contracandidată la titlu, ne dă mare încredere. Bine că am dat şi eu un gol, că uitasem să mă bucur.


"Mergem să cîştigăm şi etapa viitoare, cu U Cluj. În primul rînd, trebuie să învingem formaţiile cu care ne batem pentru campionat"
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Superliga
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  23 Iulie 2011, 16:02

cheia succesului rapidului in meciul de aseara a fost acela ca fundasii vasluiului au fost precum moti campionatul trecut la dinamo slabi rau de tot si neatenti iar jocul vasluiului de nerecunoscut daca joaca asa sar parea ca o sa se lupte la retrogradare . deasta a fost jocul rapidului b un ,,cit de slab a jucat vasluiul jenant de slab tot a avut un gol valabil si multe ocaziide gol

hristac
hristac  •  23 Iulie 2011, 14:29

una peste alta,rapidul a fost mult mai bun !

vlad13
vlad13  •  23 Iulie 2011, 13:16
Postat de merdisos pe 23 Iulie 2011, 10:23

Nu zic ca n-o fi schimbat in bine jocul echipei, dar absolut toate cele 3 goluri au fost inscrise un urma greselilor de aparare/marcaj ale Vasluienilor, care au avut o evolutie penibila.

logic,daca dadea echipa cu care simpatizezi tu erau pur si simplu 3 goluri magnifice,cele mai tari.mai lasatio drq de treaba,parca barcelona sau oricare echipa puternica da goluri numai din faze perfect lucrate,ei nu dau goluri pe greselile altora,dar asa e omu din rom,ca si patronii cluburilor,cand echipa lor ia bataie.. a fost blat,arbitru a gresit la toate golurile,gazonul nu a fost bun,afara era prea cald

Vezi toate comentariile (6)
Comentează