FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-1

„Sunt traumatizat, de asta îl critic pe Torje!” » Ce a remarcat un fost internațional în derby-ul Dinamo - Rapid

Gabi Torje, consolat de Rednic după finalul meciului / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +10   FOTO
Gabi Torje, consolat de Rednic după finalul meciului / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 09:15 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 10:09

Daniel Pancu (44 de ani), fost jucător și antrenor la Rapid, a analizat derby-ul cu Dinamo de sâmbătă, terminat 1-1, și nu ezită să-l critice pe Gabi Torje. Dinamovistul a încercat să simuleze și să scoată un fault la faze premergătoare golului egalării.

Însuși Gabi Torje a recunoscut la finalul partidei că a mimat căderea pentru a-l păcăli pe arbitru, însă Feșnic nu a fluierat, iar Rapid a reușit să înscrie la faza imediat următoare. Atitudinea fotbalistului nu e pe placul lui Daniel Pancu. 

Fostul mare atacant are și acum coșmaruri de la remiza cu Danemarca din 2003, 2-2, când nordicii ne-au egalat la ultima fază și ne-au spulberat visul de a merge la EURO, și spune că fotbaliștii ar trebui să gestioneze altfel momentele de acest tip.

Daniel Pancu: „Sunt traumatizat de la meciul cu Danemarca”

„Sunt traumatizat de la meciul cu Danemarca. Sunt ultimele minute, știu că jucătorii nu mai au oxigen, sunt obosiți, dar sunt foarte vehement cu ei, de asta îl critic pe Torje. Eu le ziceam: «Luați mingea în gură, fugiți cu ea în șort, pentru că adversarii nu mai au nimic de pierdut». Și mai înainte puțin, Torje o bubuise!

Să-i dăm și lui Alex Ioniță credit, scoate un om din joc, eliberează un coleg. Ioniță poate da cel mai bun randament la Rapid, ca Budescu la Astra. Talentul nu-l ia nimeni. Are familie, e mai responsabil”, a declarat Daniel Pancu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

3 lucruri inedite după derby-ul Dinamo - Rapid: Rednic știa de ce-și ironizează „killer-ul” + Torje și Săpunaru ne fac să ne întoarcem în timp
DINAMO - RAPID 1-1
3 lucruri inedite după derby-ul Dinamo - Rapid: Rednic știa de ce-și ironizează „killer-ul” + Torje și Săpunaru ne fac să ne întoarcem în timp

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în derby-ul Dinamo - Rapid 1-1

+6 FOTO

Cosmin Moți: „Dinamo merita victoria! Meci peste nivelul Ligii 1” 

Cosmin Moți (36 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a urmărit de pe stadion derby-ul cu Rapid de sâmbătă seara, încheiat 1-1. Fostul fundaș crede că rezultatul nu e unul echitabil și că roș-albii ar fi meritat victoria. 

„A fost un meci frumos, cred că Dinamo merita victoria, mai ales că în prima repriză a avut mai multe ocazii. Dar așa e în fotbal, nu înscrii tu, înscrie adversarul. A fost un meci frumos, peste nivelul Ligii 1. Îmi doresc să continue la același nivel. 

Cu siguranță că Rednic va redresa situația. E un antrenor bun, cu experiență. Dacă ne uităm la lotul lui Dinamo, nu vedem jucători slabi. Sunt buni, experimentați, dar au nevoie de timp”, a declarat Cosmin Moți la finalul partidei, la zona mixtă.

VIDEO Gabi Torje, declarații după egalul cu Rapid: „Păcat de 65 de minute în care am dominat”

Citește și alte știri despre derby-ul Dinamo - Rapid:

Mircea Rednic, declarații îngrijorătoare despre Răuță: „Mi se spune că, de două zile, simțea o durere în piept”

Mircea Rednic, după Dinamo - Rapid: „Carnat, săracul, dă un gol pe an...” + atac la Bonetti: „Fizic, suntem slabi! Jucătorii aveau 2-7 kg în plus!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gicapuia
gicapuia  •  24 Octombrie 2021, 10:49

Talentul fara caracter nu face doi bani. Rezultat zero. Dovada : Alexandru Ionita. Adica trebuie sa te insori ca sa devii fotbalist !?!?!?!? Crede Pancone ca daca te insori brusc iti schimbi caracterul?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează