FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pancu face apel la suporteri: "Dacă sînteţi cei mai tari, umpleţi Giuleştiul!"

Pancu va lipsi în meciul de astăzi cu CFR.
Pancu va lipsi în meciul de astăzi cu CFR.

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 22:32

Pancu nu va evolua cu CFR, dar regretă că suporterii nu mai vin la stadion să-şi încurajeze favoriţii.

- Daniel, urmează încă un derby, cum va fi?
- Cu siguranţă un meci foarte greu, împotriva campioanei. Nu cred că se mai poate repeta victoria categorică de la Cluj, dar sperăm să cîştigăm, trebuie să urcăm în clasament.

- Fanii nu au mai venit în număr mare la ultimele partide...
- Suporterii noştri au pretenţia că sînt cei mai tari din România, că sînt numărul 1, au spus-o de multe ori, însă e trist că jucăm cu stadionul trei sferturi gol. Îi înţeleg şi pe ei, au fost obişnuiţi cu performanţa, cu trofeele, dar echipa trebuie susţinută necondiţionat. Umpleţi stadionul!

- Acuză că au fost biletele prea scumpe...
- E adevărat că suporterii Rapidului nu sînt înstăriţi, însă acum s-au ieftinit tichetele. Oficialii au luat o decizie bună şi îi aşteptăm pe ultraşi la stadion. Să facă o atmosferă aşa cum numai ei ştiu să facă. Noi vom da totul pentru o victorie.

"Nu sînt încă pregătit pentru a intra pe gazon. Am făcut o pauză destul de lungă, sper ca la următorul joc să evoluez" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

"Avem nevoie de victorie, avem nevoie de suporteri. Sîntem neînvinşi pînă acum, doar 3 puncte ne ajută" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

Herea spune tot la Recurs!
MEDIA. Mîine seară, de la ora 23:15, pe GSP TV, are loc o nouă ediţie a Recursului! Ovidiu Ioaniţoaia îi are ca invitaţi pe mijlocaşul rapidist Ovidiu Herea, dar şi pe Gheorghe Mulţescu, noul antrenor al Astrei, şi pe directorul sportiv al Concordiei, Petre Marin. Pune-le întrebări pe www.recursul.ro şi poţi cîştiga tricouri ale echipelor Rapid, Astra şi Chiajna!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
scorpionul1923
scorpionul1923  •  27 August 2012, 02:02

Nu faci bine Pancone...rezultate mediocre (incerc sa nu scriu slabe, da?) dar tari in clanta...am mai vazut filmul asta si finalul nu era unul fericit. Nu incerca sa profiti de faptul ca esti unul din idolii Giulestiului...stii prea bine ca pentru rapidisti Rapidul e mai presus de jucatori/antrenori/conducatori. Nu e prima data cand dai declaratii in raspar (in ultima vreme). Trezeste-te inainte sa te trezeasca altii. "Suporterii noştri au pretenţia că sînt cei mai tari din România"...nu om fi noi neaparat primii, dar in mod sigur ne clasam, pe plan national, in fiecare an mai sus decat va clasati voi in clasament, primadonelor...>:(

sandycelt
sandycelt  •  26 August 2012, 13:25

Hai sa nu mai folosim cuvinte mari cind nu este cazul, da? nu este nici locul si nici momentul sa devenim raii unii cu ceilalti si de la tine nu m-a asteptam acest "atac ". E timpul ca daca tot stii cum este cu cerintele si exigentele din Giulesti sa ii inveti si pe noii tai colegi ca sa nu se mai cramponeze si sa joace doar pt trecerea timpului si pt. bani. Cistigati si aveti rezultate o echipa creste si se dezvolta cu rezultate nu pe la mijlocul clasamentului ,iar tu trebuia sa stii asta, domnule!

mariuscrangasi
mariuscrangasi  •  25 August 2012, 18:55

la asa jocuri slabe ,asa suporteri o sa si ave-ti cand o sa da-ti totul pe teren o sa aveti si suporteri ,dar pana atunci ce sa vedem ???? fotbal ??? hai sa fim seriosi Fora R A P I D :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close