FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancu, în locul lui Lazăr

Articol de , - Publicat vineri, 14 ianuarie 2011 00:00

Conducătorii din Grant îl iau pe Pancu pentru a fi siguri că nu rămîn descoperiţi în cazul în care căpitanul Rapidului refuză prelungirea angajamentului

Rapid îl transferă pe Daniel Pancu (33 de ani) pentru a-l folosi în centrul liniei mediane, acolo unde, în tur, au jucat Costin Lazăr (29 de ani) şi Juliano Spadacio (30 de ani). Alb-vişiniii sînt îngrijoraţi deoarece căpitanul giuleştean nu s-a decis încă dacă acceptă oferta de 630.000 de euro pentru următoarele trei stagiuni. Şumudică se teme că ar rămîne cu doar doi mijlocaşi centrali în lot: "Spada" şi Grigore. Asta pentru că internaţionalul român va fi trimis la echipa a doua dacă va refuza propunerea şefilor din Grant.

Pancone trebuia să se antreneze aseară cu noii săi colegi, însă a avut nişte probleme de rezolvat şi va intra în program în această dimineaţă. "Se va alătura echipei, abia aştept să-l am la pregătiri. Eu un transfer util pentru noi şi sînt bucuros că s-a realizat", a comentat antrenorul Marius Şumudică.

Semnează marţi
Chiar dacă a bătut palma cu Rapid, Pancu nu poate semna pînă marţi, cînd va fi declarat oficial liber de contract de Comisia pentru Statutul Jucătorului. Mijlocaşul şi-a încheiat înţelegerea cu FC Vaslui, iar judecarea memoriului său e doar o formalitate. El are voie să se pregătească alături de orice echipă, însă nu-şi poate înregistra la LPF un alt contract.


"Din ceea ce ştiu eu, domnul Dinu Gheorghe şi Pancu s-au înţeles. În sfîrşit o veste bună pentru toţi rapidiştii"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

6.000 de euro pe lună va fi salariul lui Pancu în Giuleşti

Se decide soarta lui Bozo
Impresarul Zvonko Milojkovici a venit la Bucureşti ca să discute cu preşedintele Dinu Gheorghe soarta lui Vladimir Bozovici (29 de ani). Agentul se va întîlni azi cu oficialul giuleştean pentru a negocia prelungirea angajamentului lui Bozo. Muntenegreanul se află în ultimele 6 luni de contract, iar rapidiştii i-au oferit 540.000 de euro pentru alţi trei ani. "Sper ca Dinu să-mi răspundă la telefon. Trebuie să vedem ce facem, să ştim clar dacă rămîne sau nu!", a spus Zvonko.

5 absenţi la doctor
Rapidiştii au efectuat ieri dimineaţă vizita medicală la INMS. De la controlul medical au lipsit Marcos Antonio (ajuns abia aseară la Bucureşti), Rui Duarte, Cesinha, Ricardo Fernandes şi Sorin Frunză, ultimul fiind chinuit de o răceală puternică. Au fost prezenţi însă Ionuţ Stancu (reprimit în lotul primei echipe) şi tînărul Andrei Ciolacu (19 ani). Nici unul dintre giuleşteni nu s-a prezentat cu kilograme în plus, astfel că au scăpat de o eventuală amendă din partea clubului.

Închisoarea Pro Rapid
Cum stagiul de pregătire din Poiana Braşov a fost anulat, elevii lui Marius Şumudică vor fi băgaţi în cantonament la baza proprie de pregătire. Aceştia vor sta acolo timp de 6 zile, începînd de duminică seara, şi vor efectua cîte două şedinţe de pregătire pe zi. Pe 23 ianuarie, Rapid va pleca în Spania pentru turneul "Copa del Sol". Revenirea în ţară e programată pe 9 februarie.

Inbox

- Spadacio a vorbit despre tradiţiile de Crăciun din Brazilia: "La noi, de Sărbători, se obişnuieşte să se bea bere".
- Ricardo Fernandes (32 de ani), fundaşul de care giuleştenii încearcă să scape, va ajunge azi la Bucureşti pentru a-şi negocia despărţirea de Rapid.
- Alb-vişiniii nu ştiu cînd Rui Duarte se va prezenta la antrenamente. Portughezul a spus doar că va veni în această săptămînă.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
floryns
floryns  •  14 Ianuarie 2011, 22:13
Postat de floryns pe 14 Ianuarie 2011, 22:12

mui333 steaua

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE STEAUA

floryns
floryns  •  14 Ianuarie 2011, 22:12

mui333 steaua

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  14 Ianuarie 2011, 20:17

cu ruy duarte am fost la pescuit saptamana viitoare...e suparat,necajit,bani n-a prins,doar peste...doar pentru noi suporterii a mai stat juma' de ora pe malu' garlei,e baut de nota 10,e "meritul" lui copos,ne-a adus numai "zeflemitori".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează