FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PANDURII 2-0

Paradoxul unui scor de lider » CFR a fost dominată fără dubii de Pandurii, dar a luat toate cele trei puncte

Pandurii a tras la poarta lui Beto de trei ori mai mult decît au făcut-o clujenii la poarta cealaltă.
Pandurii a tras la poarta lui Beto de trei ori mai mult decît au făcut-o clujenii la poarta cealaltă.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 19:27

Trupa lui Grigoraş a fost net superioară la toate capitolele monitorizate de firma cu care colaborează "Gazeta".

CFR Cluj e noul lider din Liga 1 după victoria de sîmbătă cu Pandurii, dar cifrele raportului de joc cu oltenii, oferite de InStat Football, sînt de-a dreptul uluitoare pentru microbişti şi îngrijorătoare pentru Jorge Costa.

Clujenii au fost inferiori la aproape toate capitolele, dar, la final, au sărbătorit cu fast cele trei puncte care i-au propulsat în fruntea clasamentului. "Nu mai vreau să asist la meciuri la care ne dăm singuri cu toporul în cap", a spus, cu năduf, Petre Grigoraş, remarcînd un raport evident favorabil echipei sale. Diferenţa dintre cele două formaţii s-a evidenţiat în raportul şuturilor la poartă, acolo unde gorjenii au demontat tiparele, 18-7!

În plus, elevii lui Grigoraş au avut o posesie de 60 la sută pe tot parcursul partidei faţă de clujeni, diferenţa reducîndu-se puţin doar la raportul duelurilor cîştigate în teren, 53-47 în favoarea oaspeţilor. Ca un amănunt al atitudinii din teren e numărul acţiunilor iniţiate, unde Pandurii au avut 930 de acţiuni, iar feroviarii doar 700, cu un procent de reuşită de 76 la sută în dreptul oaspeţilor.

Şi la procentajul driblingurilor reuşite, clujenii au fost întrecuţi de adversar, cu un scor de 63-54, unicul capitol la care s-a consemnat remiza fiind deposedările reuşite în teren, 68-68. Concluzia? A tras-o după meci acelaşi Grigoraş: "Sîntem masochişti, ne putem lua singuri la palme. Ne-am automutilat şi la propriu, şi la figurat, după un asemenea meci. Dacă nu făceam greşeli, sigur nu pierdeam".

"Nu am jucat prea bine, dar la final, în fotbal, să ştiţi că tot ce contează e rezultatul. Noi am avut două acţiuni individuale care au decis soarta unui meci şi asta spune multe despre valoarea lotului nostru" ( Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

41,8% din şuturile trase pe poartă de clujeni în acest campionat au fost transformate în gol, adică 41 din 98, CFR fiind pe primul loc în Liga 1 la capitolul eficacitate

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (36)
florincons
florincons  •  21 Martie 2012, 02:23

conteaza ca CFR a luat 3 puncte. nu trebuie sa domini meciul sa castigi. trebuie sa ai jucatori care fac diferenta, in speta Sougou. te aperi daca trebuie 80 de minute si dai un gol sa castigi. Cu Dinamo Pandurii au dominat meciul si tot 2-2 s-a terminat (nemaivorbind de erori masive de arbitraj). Pe scurt, Pandurii sunt inconstanti, si asta se vede, vezi meciul cu Vointa. Si eu as vrea ca Brasovul sa termine macar pe 3, dar mai degraba ne batem la retrogradare pentru ca suntem inconstanti. dar cand jucam cu dinamo sau steaua parca suntem mai motivati:) altfel, favoritism media cat incape pt echipele din capitala, mai putin pentru echipele decente Rapid si Sportul. Hai sictir gsp-ulelor!

elsopotyi
elsopotyi  •  20 Martie 2012, 11:16

ASTA E FOTBALUL.MARADON A INSCRIS CU MANA LA CANPIONSAT MONDIAL.

icostin66
icostin66  •  19 Martie 2012, 19:13
Postat de xabab pe 19 Martie 2012, 13:20

Atat Boc, cat si Daniel Morar ("organul" DNA) sunt suporteri declarati U Cluj. Daca tu ai impresia ca acestor doua personaje li se datoreaza succesele echipei CFR Cluj din ultimii ani, atunci trebuie sa ai deficiente intelectuale majore.

Uiti un singur lucru : horthystul este unul dintre cei mai importanti sponsori ai pdl-ului ! Busca este in razboi pe fata cu pdl-istul Prigoana, asa ca ceea ce se tot incearca sa se insinueze este egal cu ''0''.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează