FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU

Pariul lui Dumitru Dragomir pentru noul sezon al Ligii 1: "Poate lua titlul chiar şi aşa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 19:15

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, crede că Steaua poate cîştiga campionatul chiar şi cu actualul lot, însă roş-albaştrii vor avea mari probleme în cupele europene. 

Steaua poate lua campionatul şi în sezonul ce stă să înceapă chiar dacă a rămas cu acelaşi lot şi asta datorită faptului că nici celelalte contracandidate n-au luat mare lucru.

În schimb, în Europa vor avea probleme. Acolo nu mai merge cu jumătate de măsură. Dacă nu vor lua jucători de valoare, atunci va fi foarte greu”, a spus Dragomir la Digi Sport.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 Iulie 2014, 16:34

mda, sa'l ia. sa le dea titlul de acuma, sa nu mai treaca..baietii prin plictiseala campionatului. si, dece nu, sa fie calificati, din oficiu, in grupele campionilor. desigur, fara clanul bekalezilor si fam. antrenorilor prodan(meme inclus), oleaca mai dificil, dar nu imposibil. pe la liga si arbitri s'au mai schimbat oameni. naravurile, alea dispar mai greu. brad pit de jegalia, ala mic al lui avram, coltzescu, tot acolo, cavaleri ai fluierului si brichetei.

petrusm
petrusm  •  17 Iulie 2014, 14:30

Mitica la trebunale sa iti iei si palarie ...Ca o sa te doara ...De maine Mitica si Sandu la Trebunalul Bucharest ...CAZUL CRAIOVA ...JUSTICE FOR CRAIOVA !

ortega
ortega  •  17 Iulie 2014, 09:01

Eu știam că ăsta-i un milițian penal de ultimă speță , dar văd că se chinuie să ne demonstreze că e mai owwin chiar decât legenda tuciurie Chăchăciuș ... Cred că și oylor le e scârbă de nemernicul ăsta de cât îi lynge în ckhour ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează