FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Parks rezolvat, urmează Moraes?

Articol de , - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Giuleştenii s-au săturat să aştepte un răspuns de la Pădureanu şi l-au antamat pe vîrful costarican. Brazilianul rămîne însă prima opţiune.

Alb-vişiniii caută în continuare soluţii pentru a întări ofensiva, acolo unde Şumudică are doar două soluţii: Sburlea şi Răduţă. Sătul să mai aştepte după Junior Moraes (23 de ani), preşedintele Dinu Gheorghe a luat legătura cu oficialii lui Poli Timişoara pentru a negocia transferul lui Winston Parks (28 de ani). Vîrful din Costa Rica a primit zilele trecute o hîrtie din partea clubului, conform căreia poate pleca pentru 800.000 de euro, însă "Vamă" a reuşit să bată palmă cu timişorenii pentru jumătate din sumă!

Rapidiştii au discutat şi cu fotbalistul şi au ajuns la o înţelegere, însă au amînat semnarea actelor în speranţa că Pădureanu va ceda şi-l va da pe Moraes în Giuleşti pentru 800.000 de euro. Brazilianul face şi el presiune pentru a fi lăsat să plece: "Totul depinde de "Tata Jean", dînsul decide dacă vin la Rapid. Eu îmi doresc să ajung la o echipă mai puternică, pentru a face performanţă. Banii nu contează pentru mine".

"Negociez cu Rapid şi sper să joc acolo. Voi lua o decizie curînd pentru că mai am şi alte oferte"
Winston Parks, atacant Poli Timişoara

"Îi vrem şi pe Moraes, şi pe Parks. Dacă i-am lua pe amîndoi, ar fi perfect!"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

1 gol şi 4 pase decisive a reuşit Parks pentru Poli sezonul trecut în cele 24 de meciuri în care a evoluat

14.000 de euro pe lună e salariul pe care îl are atacantul la Timişoara

Vine Iancu?
După ce a lăsat Rapidul în afara Europei, Marian Iancu ar putea ajunge în Giuleşti! Acesta a anunţat că intenţionează să o părăsească pe Poli Timişoara şi că va deveni acţionar minoritar la o altă formaţie din Liga I. Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, susţine că echipa respectivă e Rapid. Iancu spune că nu e nimic sigur, însă admite că şi-ar dori să vină în Grant: "Nu mă mai simt bine în Banat şi vreau să plec la un club unde aş munci cu sufletul. Nu zic mai multe pînă cînd nu discut şi cu patronul de acolo".

"Rapidişti, nu mercenari"
Şumudică spune că principala sa preocupare va fi alcătuirea unui grup puternic. "Vreau fotbalişti care îşi doresc să joace la Rapid, cei care se gîndesc încă de pe acum să evolueze un an şi să prindă un contract bun pe afară să-mi spună. Eu nu plec la drum cu cei nehotărîţi, eu vreau rapidişti adevăraţi, nu mercenari", a spus Şumi în Libertatea.

- Giuleştenii i-au prelungit împrumutul lui Urko Pardo (27 de ani) pe încă un an de zile la Olympiakos. Ei negociază şi cu Rijeka, în Croaţia, pentru a-l lăsa în continuare pe atacantul Radomir Djalovici (27 de ani).
- Matici şi Adi Iordache se pregătesc la Rapid II, sub comanda lui Rada. Cei doi au fost anunţaţi că nu mai intră în vederile lui Şumudică şi îşi caută echipe.
- Ricardo Weslei Campelo (26 de ani), poreclit Ricardinho, a impresionat la antrenamente prin tehnica sa, iar Şumudică e tentat să-l păstreze în Giuleşti, mai ales că e  liber de contract şi nici nu solicită un salariu mare.
- Ciprian Panait, fostul secund al Rapidului, se află în negocieri cu Petrolul Ploieşti.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
aimar
aimar  •  06 Iulie 2010, 12:56

se face un "tamtam" pe baza lu Moraes asta de parka ar fi Messi. 50 % din pretul jucatorului se datoreaza publicitatii facute de presa ;)

thebluestlion
thebluestlion  •  06 Iulie 2010, 10:58

Pe Moraes il iau oile, de asta il dau pe Kape in Grecia.

geacony
geacony  •  06 Iulie 2010, 10:24

plata pt moraes,tudose,3 oi si 2 kg de branza

Vezi toate comentariile (7)
Comentează