FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Patru dintr-un foc » Veşti bune la Dinamo: patru jucători importanţi revin la antrenamente

Absența lui Thicot din centrul defensivei s-a simțit cel mai tare
Absența lui Thicot din centrul defensivei s-a simțit cel mai tare

Articol de - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 31 martie 2014 23:49

Thicot, Durimel, Matei şi Munteanu revin de astăzi la antrenamente, oficialii ”cîinilor” afirmînd că toţi vor fi apţi pentru meciul cu Oţelul, de lunea viitoare.

Roata s-a învîrtit pentru Flavius Stoican, iar antrenorul dinamovist a primit veşti bune ieri din partea propriului staff medical.

Jucătorii pe care nu i-a avut la dispoziţie în derby-urile cu Steaua (2-5), din Cupă, şi cu Petrolul (2-2) vor reveni în grup, de astăzi, la antrenamente, iar oficialii spun că ei pot fi luaţi în calcul pentru partida cu gălăţenii, de lunea viitoare. Thicot, Durimel, Matei, toţi cu probleme musculare, şi Munteanu, dureri la genunchi, se simt mai bine şi dau drumul la muncă.

În aceste condiţii, contra Oţelului, Dinamo ar putea arăta astfel: Naumovski - L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, St. Filip - Elton, Boubacar - V. Lazăr, C. Matei, D. Rotariu - Bilinski.

"Nu vreau să folosesc aste drept scuză, dar e incredibil de greu atunci cînd îţi lipsesc trei oameni de bază, Thicot, Matei, Munteanu, iar Durimel mi s-a rupt la pauză" (Flavius Stoican, după 2-5 cu Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Uitat pe bancă
Rezervă la Ploieşti, Ţucudean s-a pregătit pe margine în repriza secundă, după care a venit pe bancă şi a fost lăsat acolo! Pentru zona ofensivă, au fost folosiţi pe final de meci Thomas şi Velici, iar închizătorul Boubacar a jucat chiar al doilea vîrf! "A fost o decizie tehnică", au motivat oficialii. Fotbalistul n-a vrut să comenteze, însă surse din cadrul echipei spun că el plăteşte pentru evoluţia din ultimele meciuri. George se va întoarce la vară la Standard.

Petrescu la Real - Benfica
După acuzele dinamoviştilor referitoare la arbitrajul cu Petrolul (2-2), "cîinii" solicitînd două penalty-uri, au apărut şi reacţii oficiale. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a spus: "Arbitrii neperformanţi nu vor mai fi delegaţi. Cei ce vor fi suspendaţi de la Liga 1 să nu mai poată arbitra la divizia secundă sau a treia". Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a atras atenţia CCA: "Şi cu «adiţionali», greşelile brigăzilor delegate la unele jocuri pot fi considerate ca influenţînd unele rezultate". Ieri, Radu Petrescu a fost anunţat că va oficia la centru, pe 11 aprilie, prima semifinală Youth Champions League, dintre Real Madrid şi Benfica.

Inbox
- Bărboianu, după golul fabulos, de la 30 de metri, de pe "Ilie Oană": "Dănciulescu m-a încurajat după partida cu Steaua, mi-a zis să am încredere că Dumnezeu nu doarme. Şi-aşa a fost. Le urez sănătate tuturor ce m-au criticat, nu sînt ironic. M-au motivat".
- Stoican riscă între una şi 6 etape de suspendare după eliminarea din meciul cu ploieştenii, speţa urmînd să fie analizată mîine de Comisia de Disciplină.
- Adrian Popa II: "Sînt mîndru să îmbrac tricoul lui Dinamo, luptăm să întoarcem rezultatul semifinalei cu Steaua şi să încheiem pe un loc de cupă europeană".
- Premiu pentru remiza de la Ploieşti: jucătorii au avut liber ieri.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Aprilie 2014, 04:20

in afara lui thicot si partial durimel... aiurea.

koko13237
koko13237  •  02 Aprilie 2014, 12:11

SERBAN TREBUIE FOLOSIT SI NU BUBACAR.CAM PIERDE TEREN SI PENTRU LA ANUL TREBUIE NEAPARAT SERBAN IN ECHIPA.

adianghelescu
adianghelescu  •  01 Aprilie 2014, 18:41
Postat de chronic pe 01 Aprilie 2014, 09:09

si pe cine intereseaza? zici ca au revenit messi si ronaldo cu iniesta la antrenamente....mai are dinamo 100 jucatori ca aia...toti sunt de duzina acolo

PE MATA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează