FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Peripeţiile lui Nsereko » L-a căutat Interpolul, l-a luat Vasluiul

Savio preferă să joace extremă Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)
Savio preferă să joace extremă Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 22:33

Savio e cunoscut ca un fotbalist care a avut probleme cu indisciplina, fiind dat dispărut cîteva săptămîni.

Moldovenii au dat două lovituri pe piaţa achiziţiilor! Atacantul Savio Nsereko (23 de ani) şi mijlocaşul Jaime Celestino Dias Braganca (28 de ani) au semnat cu gruparea vasluiană contracte valabile pentru un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire. Cei doi vor intra azi în programul echipei, care se află în cantonament la Poiana Braşov.

Savio s-a făcut remarcat anul trecut după ce a fost căutat de Interpol! Fotbalistul german de origine ugandeză pe care în 2009 West Ham a plătit 10,5 milioane de euro a fost dat dispărut de conducerea clubului Juve Stabia, unde era împrumutat de Fiorentina. Pentru că familia era îngrijorată, poliţia italiană a apelat la Interpol, care l-a localizat după cîteva săptămîni în Anglia!

"Pandurii" refuză
Galben-verzii au însă probleme cu mijlocaşul Stojan Vranjes şi cu atacantul Jaka Stromajker, deşi la un moment dat negocierile păreau finalizate. "Ne-am înţeles cu cei de la Pandurii, dar jucătorii şi impresarul lor au pretenţii absurde. Le-am făcut o ofertă avantajoasă, iar dacă nu o vor accepta, ne retragem. Nu stăm în loc pentru nici un jucător, fiindcă avem şi alte opţiuni", a spus finanţatorul Adrian Porumboiu.

15.000 de euro pe lună va fi salariul lui Savio la Vaslui. Pe cînd juca la West Ham, încasa de 8 ori mai mult

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

ASTRA: Îl vor pe Rui Miguel

Ploieştenii vor să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Formaţia antrenată de Antonio Conceicao negociază cu mijlocaşul Rui Miguel Melo Rodrigues (28 de ani). Fotbalistul este liber de contract după ce şi-a încheiat angajamentul cu FC Krasnodar, iar Ioan Neculaie i-a oferit un salariu anual de 300.000 de euro. Rui Miguel a mai evoluat la Vitoria Guimaraes, Pacos Ferreira, Zaglebie şi la Naval.

Arbitri: Deaconu, out tot returul!
Unul dintre cei mai bine cotaţi "centrali" din Liga 1, Alexandru Deaconu nu va mai arbitra nici un meci pînă la finalul campionatului. Acesta s-a operat în urmă cu trei săptămîni pentru refacerea meniscului şi a cartilajului şi va putea să îşi reia activitatea abia în iunie. "Centralul" FIFA a fost unul dintre cei mai delegaţi arbitri în actualul campionat, fiind trimis la 14 meciuri din cele 18 disputate în toamnă.

FC VASLUI: A lăsat 5 acasă
Viorel Hizo nu i-a inclus în lotul deplasat la Poiana Braşov pe Farkas, Milanov, Milisavljevici şi Pavlovici! Fotbalişti de bază în prima parte a sezonului, cei 4 au intrat în ultimele 6 luni de contract cu gruparea vasluiană şi nu vor să-şi prelungească acordurile cu galben-verzii, iar Hizo nu vrea să mai conteze în retur pe serviciile lor. Brazilianul Gerlem lipseşte şi el din lotul pentru Poiană, dar dintr-un motiv diferit: nu s-a prezentat la antrenamentele Vasluiului şi oficialii moldoveni susţin că nu ştiu nimic de fotbalist.

INBOX:
Petrolul. Mijlocaşul Damien Boudjemaa (26 de ani) este în probe la gruparea prahoveană. Răchită va decide după partida cu Juventus Bucureşti de azi dacă îl va opri la echipă.

FC Vaslui. Moldovenii l-au împrumutat pe atacantul Răzvan Neagu la Petrolul pînă la finalul sezonului. Gruparea moldavă a renunţat la fundaşul dreapta Andrei Peteleu, de la Bistriţa.

Astra. Ploieştenii sînt interesaţi de transferul închizătorului Issa Ba (30 de ani), de la FCM Tîrgu Mureş. Senegalezul se află în ultimele şase luni de contract şi a refuzat săptămîna trecută o propunere de transfer de la Oţelul, care oferise în schimb 50.000 de euro.

AMICAL:

Petrolul - Corona Braşov (III) 1-1
A marcat: Buleică (15)
Petrolul: Valincius - B. Străuţ, Basso, Melinte, P. Stoica - Fl. Dumitru, Mustivar - Buleică, Stoimirovici, Surugiu - Voican. Antrenor Valeriu Răchită. Au mai jucat: Buhuşi, M. Roman II, M.Tudor, Komazec, Bărbulescu, Borza, Lee Sinho, Ki Dong Min, Kang Hyo-Il, Damien Boudjemaa

Citește și:

Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Nationala
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (8)
blaustein
blaustein  •  21 Ianuarie 2012, 22:22
Postat de blaustein pe 21 Ianuarie 2012, 22:22

Las' ca o sa-l dea ei diparut precum Ljubinkovic, Costly, Kuchak sau Gerlem =))

+ Pouga

blaustein
blaustein  •  21 Ianuarie 2012, 22:22

Las' ca o sa-l dea ei diparut precum Ljubinkovic, Costly, Kuchak sau Gerlem =))

ewwe
ewwe  •  21 Ianuarie 2012, 20:44

Savio Nsereko e bun pt.VASLUI .....dar cei doi de la Pandurii lasa sa se duca la Otelul....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează