FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » Divinizat de polițiști! Cornel Dinu într-o imagine memorabilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 09:47

Au trecut 16 ani de la această imagine memorabilă, de colecție!

Cornel Dinu era antrenorul lui Dinamo în 2001, iar fotografia realizată de unul dintre fotoreporterii Gazetei este realizată în timpul unui cantonament montan.

" Mister" sau "Procurorul", așa cum este cunoscut în lumea fotbalului, era văzut ca un zeu de către oamenii legii, care aveau grijă de dinamoviști în timpul primului antrenament al zilei care avea loc pe stadionul din Câmpina.

În 2001, Dinu avea 53 de ani, iar în prezent este expert la postul DolceSport și va împlini, pe 2 august, 69 de ani.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iulie 2017, 12:30

Normal că e divinizat și nu numai de copiii ăia ! Când esti în primii 5 fotbaliști romani din toate timpurile nu ai cum să nu fii !

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  28 Iulie 2017, 12:14

costel ,tu esti ala din BD-uri ?????? Ai vrea tu sa fi militian ca DINU

unreal
unreal  •  28 Iulie 2017, 11:05
Postat de danielp0tc0varu pe 28 Iulie 2017, 10:47

De unde atata bun simt , clonele sovietice au facut prapad si inainte si dupa revolutie , dar propaganda de tip kgb de care au beneficiat si beneficiaza inca , le confera un aer de mari performante. Figuri de trista amintire precum acest Dinu , continua sa faca rau fotbalului prin prezenta lor in masmedia.

Mentalitate de om marunt (sa nu zic mic). Indiferent cum s-au petrecut lucrurile, acest om (care personal, si mie-mi este antipatic), asa arogant cum e, a demonstrat ceva in sport, a reprezentat culorile tarii, a tinut marcaj strans la Eusebio, a fost ministrul sportului, a fost procuror, a citit mai multe carti decat toti comentatorii acestui post la un loc. Omul acesta a fost in stare sa faca si scoala si fotbal la nivel de performanta, fara sa se tatueze sau sa fie preocupat cum ii sta parul la fiecare meci. Ceea ce vreau eu sa spun este ca indiferent de istoria patata a echipelor noastre de traditie, aceste echipe au adus atat prestigiu cat si rusine fotbalului autohton, si uite asa cu bune cu rele Steaua a castiga Cupa Campionilor, Dinamo si Craiova au ajuns destul de departe (Baia Mare de exemplu a jucat cu Real Madrid). Indiferent de ce vremuri tumultoase au fost atunci, tot am avut un fotbal mai frumos decat acum, si asta ar trebui sa iti dea de gandit. Lipsa de respect fata de acele "echipe mizere" si componentii lor "comunisti" au adus fotbalul autohton unde este acuma.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează