FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Final incandescent pentru evitarea retrogradării » Reacție tare fix înaintea partidei: „Jucăm împotriva unor culori”

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 14:42 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 15:51

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, nu vrea să-și strice ziua de naștere, azi, când împlinește 39 de ani. Țintește o nouă victorie cu FC Botoșani (ora 17:30, pe stadionul Ilie Oană), oficialul „lupilor” a explicat cum vede lupta pentru evitarea retrogradării în acest sezon

Petrolul - FC Botoșani se joacă astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul "Ilie Oană", un meci extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării. Ambele formații sunt implicate acolo, jos, în zona roșie.

„Lupii galbeni" au, totuși, o situație mai liniștitoare, cel puțin înaintea confruntării. La 4 puncte în fața primului loc de baraj, ocupat de FCU Craiova, tot la 5 puncte de FC Botoșani, adversara de azi, la 5 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Dinamo.

Omul care a umilit-o pe Dinamo speră într-o salvare de zile mari a „câinilor”: „Un antrenor român era mai nimerit” + Cum i-a „încins” pe unii jucători care au ajuns campioni
DINAMO
Omul care a umilit-o pe Dinamo speră într-o salvare de zile mari a „câinilor”: „Un antrenor român era mai nimerit” + Cum i-a „încins” pe unii jucători care au ajuns campioni

Superstiția lui Claudiu Tudor: anul trecut, a învins Botoșaniul de ziua lui de naștere

Prahovenii speră ca astăzi să-și rezolve situația pentru a nu mai avea emoții în finalul acestui sezon. Mai mult, președintele clubului, Claudiu Tudor, împlinește azi 39 de ani și speră să repete isprava din 2023.

„Tot atunci am învins Botoșaniul, de ziua mea, și a ieșit bine. Sper să repetăm rezultatul și să rezolvăm ecuația", a declarat conducătorul Petrolului într-o intervenție pentru GSP.ro.

8puncte a adunat Petrolul în play-out, victorii cu FCU Craiova și cu U Cluj, remize cu Dinamo și cu UTA

Ploieștiul în anul Centenarului, Claudiu Tudor despre ceea ce va urma: „Nu doresc răul nimănui, vreau binele Petrolului"

"Arbitrăm lupta pentru evitarea retrogradării, e mai bine așa decât să fim noi implicați acolo, jos, dar ne este indiferent cine va pica sau cine se va salva. Jucăm împotriva unor culori, am arătat că ne jucăm șansele corect de fiecare dată, nici nu s-ar fi pus problema altfel.

Ne interesează victoria azi. Este ziua mea de naștere, iar anul trecut am câștigat în aceeași zi contra Botoșaniului. Nu doresc răul nimănui, doresc binele Petrolului! În rest, fiecare să lupte să se salveze pe teren, nu este treaba noastră, la Ploiești. Vrem să închidem campionatul cât mai sus în clasament, fiecare loc mai sus aduce un bonus din drepturile TV, jucătorii au și ei prime...

Sperăm ca din viitorul sezon Petrolul să aibă obiective mai importante pe care să le atingă, asta e tot ceea ce contează pentru noi și fanii echipei", a mai precizat Claudiu Tudor pentru Gazeta Sporturilor.

Marin Barbu, omul care a umilit Dinamo, speră în salvarea echipei: „Acolo, au greșit, totuși”. Cum îi „atingea” pe Semeghin și pe Bălan

Citește și alte știri:

EXCLUSIV „Frații” de la U Cluj pun presiune pe Dinamo. Ce-i mână în luptă: „Orice loc mai sus aduce un venit în plus la bugetul clubului”

Nelu Varga nu mai are răbdare! Dan Petrescu revine la CFR Cluj de acum

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează