FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CRAIOVA, MÎINE, 18:30, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţi nu mai ţine cont de dorinţa lui Mititelu: "Vindem chiar şi la Dinamo" :O

Articol de - Publicat miercuri, 27 octombrie 2010 00:00

Piţurcă trece peste jurămîntul făcut de Mititelu şi anunţă că n-are nici o problemă să transfere jucători la rivalele de moarte din Capitală.

După 5 ani de embargo impus de Adrian Mititelu, Dinamo are din nou voie să se întărească din curtea Universităţii. Victor Piţurcă a dezvăluit că toţi jucătorii sînt transferabili în cazul unor oferte corecte, la orice echipă.

"Dacă doresc jucători de la Craiova, cluburile respective să ne contacteze! Cu excepţia lui Valerică Găman, de care nu vreau să ne despărţim deocamdată, toţi sînt transferabili, inclusiv Mihai şi Florin Costea! Toţi au ani buni aici şi cred că e nevoie de sînge proaspăt. S-or fi plictisit şi suporterii noştri de aceleaşi feţe. Sînt de acord să vindem jucători la Steaua şi la Dinamo, dacă ele oferă cît doresc eu", a anunţat ieri managerul general al oltenilor.

În cei cinci ani de cînd e patronul Ştiinţei, Mititelu a spus mereu: "Promit că atît timp cît sînt eu aici, nici unul din numele mari ale Craiovei nu va ajunge la echipele din Bucureşti!". În intervalul 2005-2010, trei alb-albaştri au luat drumul formaţiilor din Capitală, dar numai în urma unor scandaluri cu finanţatorul juveţilor: Bornescu la Rapid, Ionescu şi Stoica la Steaua.

"Normal că l-aş vrea pe Răduţ, doar eu l-am adus şi la Steaua. De Apostol nu avem nevoie"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova

"În afara postului de portar, ne trebuie jucători noi în toate compartimentele. Prefer fotbalişti din Europa, nu din America de Sud"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova

Ultimatum lui Gîngioveanu
Mijlocaşul Cosmin Gîngioveanu e pe făraş la Ştiinţa. Piţurcă l-a făcut praf pe internaţionalul de tineret, căruia îi reproşează că se dă lovit: "E un jucător mai mofturos. Cum îl doare ceva, el nu mai face antrenament. Crede că cineva are ceva cu el. Se elimină singur dacă nu se va adapta rapid stilului meu de muncă, regula e valabilă şi pentru ceilalţi". În timpul meciului cu Vaslui, Piţi l-a pus pe "Gîngio" să se încălzească din minutul 20, dar pînă la urmă nu l-a mai introdus şi a terminat partida cu doar două schimbări efectuate.

>> "Am înfiinţat departamentul de marketing. În curînd va fi tipărită lunar revista clubului.  Vreau ca acest club să ajungă la un nivel înalt!", a precizat Piţurcă.
>> Oltenii vor face deplasarea pentru meciul de Cupă cu Pandurii mîine, în ziua meciului: "Distanţa pînă la Tîrgu-Jiu e destul de mică, nu se va aduna oboseala". Cele două oraşe sînt despărţite de 115 kilometri.
>> Piţurcă: "Sper ca de la anul să începem construcţia unui stadion nou. Sînt multe de făcut, iar ăsta e unul dintre gîndurile la care nu renunţ".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (32)
iohannfus
iohannfus  •  28 Octombrie 2010, 11:32

ziar de stâna ... cititori de asemenea. Piturca se referea la Silviu Lung (chestia cu mofturile), a spus si de preturi la jucatorii Craiovei si nu cred sa aiba bani cineva din Liga 1 sa cumpere de la Craiova, etc ... dar la gsp merge cu ironii subtile pe care nu le inteleg decit oitele albaneze. de gingioveanu nu a fost vorba la conferinta de marti. hai pa si un praz verde ca asta meritati

viorescu
viorescu  •  27 Octombrie 2010, 18:19

Asta-i problema cu smecherasii de bucuresti. Jucatorii au cote de valoare bine stabilite, nu manelism. Daca F Costea este evaluat la 4Mil, ei ar da 1,5Mil probabil. In schimb daca de pilda Torje este evaluat la aproape 4Mil, ei cer 6Mil. Pe scurt, nci un jucator vaoros n-ar trebuie sa plece de la craiova, pentru ca sint evaluati la peste 1Mil minim, iar sarantocii cu pretentii de boieri n-au decit paduchi!

alex_cainele
alex_cainele  •  27 Octombrie 2010, 14:52

Dupaia, daca se adapteaza si nu fac prostii(vezi Sapunaru) dau si ei ceva randament(vezi Radu). Si sincer cred ca jucatorii croati sunt la orice ora peste cei romani, de aia noi avem unul in Premiere League, si ala promovat din esalonul secund, iar ei au 3 titulari doar la Tottenham, transferati pe milioane bune(Modric, Corluka, Kranjcar). Nu mai zic de Bundesliga unde-i au pe Olic, Petric, Pranjic, Rakitic...Astia-s doar internationalii.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează