FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 2-3

POLI IAȘI - HERMANNSTADT 2-3. VIDEO Ruben Albes, prima victorie în România » Gluma se îngroașă pentru Rednic! Clasamentul ACUM

POLI IAȘI - HERMANNSTADT în etapa #7 din play-out
POLI IAȘI - HERMANNSTADT în etapa #7 din play-out

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 20:00 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 11:06

Hermannstadt a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 3-2, din runda cu numărul 7 a play-out-ului Ligii 1.

Vezi AICI clasamentul din play-out

Hermannstadt a obținut primele puncte de când Ruben Albes a preluat echipa. După o primă repriză ștearsă, sibienii au întors-o pe Poli Iași (3-2), iar echipa lui Rednic tremură tot mai serios pentru locul în prima ligă.

"Scapă cine poate", asta a fost deviza meciului de aseară din Copou. Moldovenii au reușit să întrerupă seria înfrângerilor runda trecută, cu Chindia. Totuși, la Iași se trăiește periculos în finalul sezonului. Nici la Sibiu nu e liniște după plecarea lui Miriuță. Fără să dezvolte un joc care să-ți ia ochii, mai degrabă unul întâmplător, "Tăti" strângea puncte care încă mențin suflul lui Hermannstadt. Ibericul Ruben Albes, deja cu o imagine șifonată, a scos în cele din urmă primele puncte. 

„Sfertul academic”

 Nu-s cele mai atractive echipe, nu încântă de obicei ochiul, însă aseară startul de meci a arătat și dorință, dar și că disperarea poate scoate fotbal și acolo unde nu prea e calitate. Fără reușite în primele meciuri, Luckassen și-a deschis apetitul etapa trecută, a punctat și ieri, cu capul (9). În doar 4 minute a fost din nou egal, tânărul Vodă a trimis un șut norocos, deviat de Breeveld. Gol "premiat" de Albes cu o schimbare un sfert de oră mai târziu. Olandezul din atacul ieșenilor "l-a citit" pe Stoica și s-a poziționat din nou perfect la o fază fixă. Singur între stoperii adormiți ai Sibiului, noul golgeter găsit de Rednic a reușit "dubla" cu 4 minute înainte de pauză. 

Sibiul respiră

 Energia s-a epuizat în prima parte pentru gazde, pretențiile au dispărut ușor-ușor, semn că și Rednic se ambiționase să scoată maximum. Plus că a tot căutat să mai dozeze efortul și pentru etapa următoare. Cu "plomba" Yazalde, Hermannstadt a presat și i-a ieșit. Radu Petrescu a dictat un penalty controversat, iar Romario Pires a înscris golul care a făcut-o să spere la mai mult. Debeljuh, deja consacrat în Liga 1, cu al 10-lea gol în Liga 1, a adus punctele care o trimit pe Hermannstadt deasupra barajului. 

Mircea Rednic: "Noi muncim, nu trebuie să fim bătaia lor de joc. Arbitrii sunt puși acolo să arbitreze, nu să influențeze"

FINAL » Poli Iași - Hermannstadt 2-3

Poli Iași - Hermannstadt, echipe de start: 

Poli Iași: D. Rusu - Cabral, Frăsinescu, Klimavicius, S. Șerban - Grădinaru, Breeveld, Passaglia, Horșia - A. Cristea, Luckassen 
Rezerve: T. Axinte - Mihalache, Fomba, Onea, De Iriondo, Chacana, D. Popadiuc, I. Cristea, Omoh 
Antrenor: Mircea Rednic 

Hermannstadt: Figueiredo - Al. Vodă, Viera, I. Stoica, Opruț - Caiado, Dâlbea, Romario Pires, Jo Santos - Debeljuh, Ad. Bălan 
Rezerve: I. Pop - Tiago Almeida, Dobrosavlevici, S. Busu, L. Dumitriu, P. Petrescu, Yazalde Antrenor: Ruben Albes

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iaşi)
Arbitru: Radu Petrescu (București) / Asistenți: Bogdan Gheorghe (București) și Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Clasament play-out Liga 1:

Poli Iași, gest superb în memoria lui Ionuț Popa și a lui Mihai Romilă » Ce se va întâmpla la următorul meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
rise
rise  •  01 Iulie 2020, 10:16
Postat de Alice Popa pe 01 Iulie 2020, 08:26

Bine ai revenit in fotbal, Viitorul Scornicesti!!!

nu iti e rusine bai ***, cand cfr-ul tau a castigat o groaza de campionate pe erori de arbitraj ? Cu ce a fost ajutata echipa asta de presedinte? Ce idei de batran comunist ai

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosierul
mosierul  •  01 Iulie 2020, 09:02
Postat de foxi pe 30 Iunie 2020, 22:41

Doar daca PSD- ul vostru da o lege!:)) Cand o fii la guvernare, daca o sa mai fie vreodata!:))

du-te bă cu tot neamul tău de ***...voi ăștia care i-ați *** peste tot pe comuniști , vă dați acum mari liberali ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3101575123247794
Alice Popa  •  01 Iulie 2020, 08:26

Bine ai revenit in fotbal, Viitorul Scornicesti!!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close