FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

EXCLUSIV Napoli inflamează spiritele la Poli Iași! Au venit „mascații” în Copou!

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 10:28 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 10:51

Decizia antrenorului Nicolo Napoli de a renunța la cei mai importanți oameni din atac, Andreias Calcan și Andrei Cristea, a inflamat spiritele și mai tare în rândul suporterilor Politehnicii Iași.

În această dimineață, înaintea deplasării la Buzău, câteva zeci de fani nemulțumiți au fost prezenți la arena din Copou, unde au vrut să discute cu italianul, pe care l-au contestat. Tehnicianul a refuzat dialogul, iar la stadion au apărut „mascații”, lucrurile calmându-se rapid.

Pentru a nu apărea surprize pe traseu, autocarul Politehnicii a plecat escortat din Iași. Cu câteva minute înainte, Napoli a organizat o conferință de presă pe care nu a anunțat-o! 

Dacă vineri spunea că a cerut excluderea lui Calcan pentru că nu a discutat cu el între patru ochi pe marginea faptului că l-a jignit joi și pe Cristea pentru că i-a adresat cuvinte nelalocul lor în timpul partidei cu FC Voluntari, Napoli a schimbat placa azi.

„Au fost probleme la antrenament.Cristea și Calcan s-au băgat în față. S-a exagerat, au zis că nu-s antrenor bun, că nu fac asta, că nu fac asta. Am mers la Antohi și Melinte, la Consiliul Director, și am zis ori eu ori Cristea și Calcan. S-a decis să rămân eu”, a spus antrenorul lui Poli.

Consiliul Director a anunțat că va analiza luni situația existentă după ce va asculta și punctul de vedere al fotbaliștilor.

VIDEO Ciprian Paraschiv, despre Nicolo Napoli: „Ar trebui să rămână până la final!”

Citește mai multe știri despre Poli Iași: 

EXCLUSIV Un antrenor din Liga 1 și-a jignit fotbalistul în timpul meciului: „Jucător de rahat!” + Jucătorul vrea rezilierea contractului

Conflict în play-out » Ce s-a întâmplat în vestiar: „Nu trebuia să ajungem acolo! Sunt unii jucători mai agresivi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
662835230489631
Adi Munteanu  •  24 Aprilie 2021, 11:19

Pai Cristea a fost antrenor, ce a făcut? Nimic. Și acum îl contesta pe ala ca nu face bine. De ce nu a făcut el ca antrenor?

raducanu
raducanu  •  24 Aprilie 2021, 11:42

Jucatorul Cristea a avut probleme de comportament si cu antranorul Pancu, a avut probleme de comportament si ca antrenor, acum iar probleme de comportament cu noul antrenor; nu se poate ca toti sa fie vinovati, numai el nu. Probabil face o atmosfera proasta in vestiar deja. Napoli a dovedit deja ca este un antrenor peste medie

1077359322762441
Adrian Bicicleta  •  25 Aprilie 2021, 08:32

Tot respectul pt.Cristea jucatorul dar ca caracter lasa de dorit.El nu a vrut sa accepte ca e doar jucator (iar Napoli ia spus-o din prima ca are nevoie de el doar ca jucator)Sa nu se uite conflictele anterioare cu Rednic ,Pancu iar acum cu Napoli.Deci el are o problema cu antrenorii.Napoli a dovedit prin rezultate ca este un antrenor bun iar Pancu,Cristea sunt amatori in meseria asta.Ma asteptam de la Cristea sa puna umarul la salvarea echipei din teren ...ca-n calitate de antrenor e varza.Dansul a ales sa destabilizeze si mai mult echipa in loc sa o ajute ....PACAT

Vezi toate comentariile (9)
Comentează