FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-2

POLI IAȘI - VIITORUL 1-2 // Gică Hagi, bucuros după revenirea Viitorului: „Am fost inspirat azi”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 22:14

Viitorul s-a impus în fața lui Poli Iași în ultimul meci din etapa 23, scor 2-1, după ce ieșenii au avut 1-0 la pauză.

La finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre revenirea jucătorilor săi și despre ce le-a spus acestora după prima repriză.

„Știam că va fi greu. Îl știam pe Mircea Rednic, a adus jucători buni. E bine că am crezut până la final. Am pus presiune pe adversar. S-a văzut că echipa este bine pregătită. 

Am fost surprins de golul primit, dar important că echipa a crezut. Am făcut presing și ne-am făcut jocul nostru.

Am găsit soluții! Cei care au intrat în repriza a doua ne-au adus plusuri. Am fost inspirat în seara asta. La pauză le-am zis jucătorilor să creadă în ei și să aibă răbdare, trebuie să deschidem apărarea adversă.

Le spun jucătorilor să creadă în mine, pentru că putem face lucruri frumoase. Mai avem trei finale. Programul e greu, dar așa e pentru toată lumea”, a declarat Gică Hagi la Look Sport.

„Era o șansă pentru Țîru. E de 10 ani aici, era cel mai vechi. Voia să plece. Era o șansă pentru el, chiar dacă nu suntem mulțumiți de sumă. Știam de câteva zile că va pleca”
 Gică Hagi, despre căpitanul Bogdan Țîru, care va pleca la Jagiellonia Białystok

Vezi și: 

VIDEO Gabi Iancu, salvatorul Viitorului! Trupa lui Hagi se impune după ce a fost condusă cu 0-1 și complică și mai mult situația lui Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
id45
id45  •  04 Februarie 2020, 11:11

Inspirat , Gica ? Nu cred ! Daca copii aia va calareau 20 de minute dupa gol si bagau autobaza , luati cel putin 3 ! Dar ... inspiratia a avut-o Barsan , e recedivist in asa ceva , voi nu trebuia decat sa va tavaliti pe jos . Nu a vazut jocul periculos facut la gatul adversarilor de multe ori , nu a vazut golul din offsaid , a inchis ochii exact cand trebuia ! Stiu , fotbalul a devenit o afacere , de multe ori familiara stiti la ce ma refer ! Din pacate , de asta nici performante nu sunt ! Ati saracit fotbalul cu sistemul asta prostesc de campionat ! Banii nu aduc fericire cu atat mai mult performanta !

enigmaticul
enigmaticul  •  04 Februarie 2020, 10:58

Măi fraiere, ai fost inspirat? Sau arbitrul n-a fost inspirat că a acordat golul egalizator din ofsaid, un ofsaid care se vedea și de pe lună cu cinci jucători ai tăi aflați în afara jocului? Ești un nenorocit care în modul acesta a câștigat jocurile din deplasare, intimidând adversarii și țipând la arbitrii că deh...,,un ”rege” are țara asta. Ești o rușine

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  04 Februarie 2020, 10:11

Daaa, inspirat arbitrul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează