FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - OŢELUL GALAŢI

Porumboiu i-a dat afară tot staff-ul lui Lopez Caro!

Articol de - Publicat vineri, 03 septembrie 2010 00:00

Caro a rămas fără secunzi şi fără nutriţionist, care era chiar fiul său. Spaniolul a apelat la serviciile ex-ministrul Justiţei, Tudor Chiuariu.

Pus la zid de Adrian Porumboiu, Lopez Caro joacă tare şi ripostează prin avocaţii săi. Tehnicianul şi-a adus reprezentantul legal din Spania, Josep Vandellos, cu care s-a prezentat la antrenamente, şi vrea să-l angajeze şi pe fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu.

La prînz, ibericul a avut o întîlnire cu deputatul PNL, un avocat cu o cotă extraordinară în zona Moldovei, care a analizat actele semnate cu Vasluiul. "E prematur să vorbim. M-am întîlnit cu domnul Caro în calitate de prieten, fiindcă a fost o discuţie prietenească. Încă n-am fost angajat ca apărător al domniei sale", a comentat Chiuariu.

Îi aduce un şef
Seara, Adrian Porumboiu a primit la club un fax prin care tehnicianul în vîrstă de 47 de ani a cerut, prin intermediul avocaţilor săi: "Vreau ca vineri să am la dispoziţie întreg lotul de jucători, iar cel care va conduce antrenamentul să fiu doar eu!". Drept răspuns, patronul a luat foc şi a decis să-i demită pe toţi colaboratorii antrenorului: secunzii Jose Maqueda şi Laurenţiu Roşu, preparatorul fizic şi nutriţionistul.

Azi, Caro va avea parte de o nouă surpriză la antrenament. Va avea toţi jucătorii la dispoziţie, însă Porumboiu îi va aduce un director tehnic ce-i va superviza munca! Favoriţi: Petre Grigoraş şi Ovidiu Sabău.

"Nu veniţi în România, e periculos!"
Un jurnalist de la cotidianul spaniol Marca l-a sunat pe Lopez Caro pentru a vorbi despre scandalul de la Vaslui. Jurnalistul dorea să trimită în România o echipă de reporteri pentru a transmite de la faţa locului informaţii despre situaţia tehnicianului. "Nu veniţi în România! Ar putea să fie periculos", i-a spus Caro jurnalistului.

"A luat o echipă la cheie, cu şanse la titlu, şi a făcut-o praf! A adus toate resturile de jucători din Spania şi a vrut să-i dea afară pe cei mai buni"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

"Lopez Caro, care spune că trăieşte un coşmar, cu faţa lui de călugăr răspopit, minte! Noi sîntem hărţuiţi şi trăim o atmosferă de coşmar!"
Adrian Porumboi, finanţator FC Vaslui

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (22)
horatiu71ro
horatiu71ro  •  07 Octombrie 2010, 21:08

fa-i program de 8 ore ,el ce face de luni pana vineri?sa nu se mai duca jucatorii la antrenament ,sa-l reclame jucatorii la fifa

horatiu71ro
horatiu71ro  •  07 Octombrie 2010, 21:06

pune ma niste baieti sa-l bata si sa vezi cum pleaca singur nu se gaeste ma niciunul sa-l sperie cum l-au speriat pe costly

sfateugen
sfateugen  •  03 Septembrie 2010, 17:33

Pai tocmai ca vine din lumea buna domnule davidero, adica de acolo unde un contract e sfant, adica daca iti pui semnatura pe el esti si responsabil pentru asta. Nu vii apoi, daca nu-ti convine cum merg treburile si vezi ca n-ai ce-i face, sa spui ca celalalt n-are caracter si e hot si tzepar... Daca ai semnat o asa bazaconie de contract, pai atunci trage nene ponoasele, pentru ca ori ai fost f.f.prost, ori ai fost f.f.hotz... Sa terminam cu marla/nia specific balcanica...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează