FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - OŢELUL 3-0

Prepeliţă spune că ar fi refuzat să joace în "B": "Dacă retrogradam, îmi căutam altă meserie"

Andrei Prepelita, Prepelita, Craiova
Andrei Prepelita, Prepelita, Craiova

Articol de - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Ce i-a făcut pe Prepeliţă şi pe colegii lui să plîngă înaintea meciului cu Oţelul.

- Andrei, emoţii mari cu Oţelul?
- Doar Dumnezeu ştie prin ce am trecut! Am avut cele mai mari emoţii din carieră, mai mari decît la meciul cu FC Vaslui, cînd ne-am bătut pentru calificarea în Europa League.

- Cum v-aţi motivat înaintea meciului?
- Conducerea ne-a pus să vedem o casetă cu evoluţiile noastre din acest sezon. Am plîns cînd am parcurs imaginile. Mi-am spus că Universitatea nu mai trebuie să ajungă niciodată la astfel de momente.

- Ţi-ai imaginat cum ar fi fost ca Ştiinţa să pice în Liga a II-a?
- Mi-am jurat că nu voi juca în "B"! Începusem să mă gîndesc de ce meserie nouă să mă apuc, pentru că eu în liga secundă nu intram pe teren!

- De ce a ajuns Craiova să se bată pînă în ultima etapă să scape de la retrogradare?
- Noi sîntem principalii vinovaţi, chiar dacă şi schimbările dese de antrenori ne-au bulversat. Avem însă o trupă valoroasă, la anul e obligatoriu să intrăm în lupta pentru Europa. Dacă nu se va întîmpla asta, înseamnă că avem o mare problemă.

"Dacă tata mi-a dat zece pentru evoluţia mea, înseamnă că merit! A venit la antrenamentul de vineri şi ne-a zis să ne dăm viaţa pe teren"
Alexandru Piţurcă, atacant U Craiova

"Am încheiat un sezon în care le-am cauzat suporterilor multe neplăceri. Era un meci crucial şi am dat totul ca să nu ne facem de rîs"
Silviu Lung jr., portar U Craiova

"Felicitări craiovenilor, au jucat mai bine! Cu acest rezultat cred că le-am dat apă la moară celor care au zis despre acest meci că va fi blat"
Costel Rîpă, fundaş Oţelul

"Craiova nu va mai trece niciodată prin astfel de momente de cumpănă! La anul va fi altceva, ne vom bate sus!"
Laurenţiu Reghecampf, manager general U Craiova

Piţi: "Mai vedem dacă vin la Craiova"
După ce vineri a fost la antrenamentul Craiovei, Victor Piţurcă a luat loc ieri la "oficiala" arenei Municipal, împreună cu Adrian Mititelu. "Le dau nota zece băieţilor pentru cum au jucat. Am fost suporter oltean. Dacă vin la Craiova? Nu ştiu, mai vedem! Gigi Becali spune că sută la sută merg la Steaua? Păi, credeţi-l pe Gigi", a spus Piţi la finalul jocului.

> Mititelu nu şi-a mai putut stăpîni emoţiile şi a izbucnit în lacrimi la finalul partidei, plecînd de la stadion fără a mai da declaraţii.
> Oltenii au întîrziat deliberat startul meciului cu 3 minute pentru a avea un avantaj asupra contracandidatelor Poli Iaşi şi Pandurii, care jucau la aceeaşi oră.
> "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat! Toată lumea m-a acuzat că am vîndut meciul cu CFR. Am făcut o mare greşeală atunci, în prelungiri, dar nu sînt în stare de astfel de lucruri murdare", a declarat bulgarul Iliev.
> Adrian Mutu a fost aşteptat în zadar de olteni la meciul cu Oţelul. "Păcat că nu a reuşit să mai vină, a pierdut trei goluri frumoase", i-au transmis jucătorii Universităţii.
> "Sclavule, ne-ai dezonorat!" a fost mesajul afişat de ultraşi în timpul meciului cu trimitere la Adrian Mititelu.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
oltenia_craiova
oltenia_craiova  •  23 Mai 2010, 12:11

Franco Baresi a jucat de 2 ori cu Milan in B (80-81),(82-83) si dupa 6 ani a castigat C1 in 89. trebuia sa te abti Prepe oricum bine ai ca ai zis ca te lasai macar de fotbal. Capitanii si nu numai ei joaca si in C pentru echipa lor ca sa devina legendari si dupa ce se lasa de jucat sa mai reprezinte ceva pentru club. Prepe merita sa fie capitan dar si Iliev parca ar fi de o viata la Craiova si e craiovean,Sofia e pe linia Craiovei nu numai geografic.

 •  23 Mai 2010, 10:42

Craiova a batut Vasluiul chiar la ea acasa,echipa care a terminat pe podium,deci nu este o echipa slaba d.p.d.v. al individualitatilor sau ca echipa,problema lor este la mentalitate.Daca asta a fost blat...atunci lasa-te si de privit,ca esti paralel....

 •  23 Mai 2010, 09:52

Cel mai mare BLAT al campionatului . Vreti ca cred ca Otelul bate pe Steaua , pe Dinamo , pe Vaslui si ia bataie de la Craiova in ultima etapa si cu olteni aproape de groapa ! Haida de.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează