FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

FOTO Prima schiță a viitorului stadion Dinamo » Ce spun ministrul Vela și președintele CS Dinamo: „Proiectul se desfășoară cu o viteză alarmantă”

Marcel Vela +10   FOTO
Marcel Vela

Articol de , - Publicat joi, 17 decembrie 2020 16:09 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 16:31

CS Dinamo a susținut azi o conferință de presă, la care au participat Ionel Dănciulescu și Marcel Vela, ministrul de Interne, pentru a prezenta noua Academie a clubului alb-roșu.

La eveniment, Marcel Vela și Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, au vorbit și despre un subiect sensibil pentru fani: noul stadion al lui Dinamo. Cei doi au dat asigurări că formația alb-roșie va avea o nouă arenă și a fost prezentată o primă schiță a stadionului, care va fi construit în locul velodromului.

FOTO. Cele mai tari imagini de la conferința lui CS Dinamo

+6 FOTO

„Am intensificat demersurile pentru finalizarea acestui proiect. Avem această schiță pe care am primit-o de la CNI. S-a alipit terenul din zona Velodromului. Bucata de teren aferentă dezmembrării o vom înainta către CNI.

Soluția finală este adaptarea stadionului pe bucata de teren înaintată, iar atunci ne vor ieși cu exactitate cotațiile, forma și toate aspectele. Proiectul se desfășoară cu o viteză alarmantă. Facem toate demersurile și stadionul va fi realizat”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo

Stadionul nou e dedicat echipei de seniori, care are o altă componentă juridică, o altă structură. Nu ține de MAI. Actualul stadion va fi folosit de celelalte echipe și de această Academie
- Marcel Vela, ministrul de Interne 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Doi jucători pleacă de la Dinamo! Unul dintre ei se revoltă: „Au fost condiții deplorabile! Nu avem nici medic la antrenament” » Alți doi sunt gata să abandoneze echipa

Câți bani a investit, de fapt, Pablo Cortacero la Dinamo? Un oficial dă din casă: „Din ce știu, atât a cheltuit”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (55)
ares123
ares123  •  17 Decembrie 2020, 18:28
Postat de catalynn pe 17 Decembrie 2020, 18:20

Era de așteptat sa apară și fcsbistii, stadionul fiind construit din bani publici vor juca și ei acolo, exact cum vor juca și in Ghencea sau Giulești! :-))))) Rivalilor noștri tradiționali, CS Dinamo, nu le pot ura decât mult succes și sa ne revedem curând in L1! :-)))

Era de asteptat sa apari si tu cu FCSB in cioc. Tare as vrea sa vad cum arati, pentru ca nu imi pot imagina ca un obsedat ca tine sa arate a om normal.

ramon_oblete
ramon_oblete  •  17 Decembrie 2020, 18:03

Stadionul clonei fcsb in ce stadiu e? Clonele nu au dreptul la stadion?

104646408180595
Calin Pintea  •  17 Decembrie 2020, 17:54
Postat de dinamo_forever_77 pe 17 Decembrie 2020, 17:46

1 la mana....hai sa vedem ce inseamna DINAMO pentru Romania si ce inseamna Timisoara, Constanta sau Iasi, 2. la mana...hai sa vedem masa de suporteri a fiecarei echipe. 3. la mana....nu are nicio legatura cate stadioane se construiesc in Bucuresti. Trebuie sa depuneti un proiect, atat in Timisoara cat si in Constanta sau Iasi. Intrebati-va primarii de ce nu aveti stadioane noi !!!

Ridicola postare, de scenograf din pch care nu mai are nicio treaba cu fotbalul de peste 10 ani! Ce inseamna Dinamo pentru Romania?? Simplu, inseamna echipa militiei, un club militarizat, o cazarma sportiva creata de ocupantul sovietic in 1948, care nu mai are de ce sa existe in democratie, in UE.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează