FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Prime blocate

Articol de GSP - Publicat joi, 20 martie 2008 00:00

Conducerea echipei Oţelul Galaţi nu a digerat deloc eşecul de miercuri din partida cu Dacia Mioveni, anunţându-i pe jucãtori cã vor trece mai rar pe la casierie. Directorul general, Marius Stan, a spus cã primele de victorie au fost blocate iar jucãtorii care au primit cu uşurinţã cartonaşe galbene şi roşii vor suporta şi amenzi din partea clubului. Sancţiunile au fost dictate nu neaparat pentru pierderea meciul ci pentru felul în care a jucat echipa. "Mi-a fost ruşine dupã acest meci. Cu tot respectul pentru adversari, a fost ca o partidã între şchiopi şi rãniţi. În ce zi am prins-o, Dacia era o echipã de bãtut rãu de tot. Am avut o discuţie destul de durã cu jucãtorii. Se simte o stare de suficienţã, le-am cerut unora care mai mult vorbesc pe teren decât joacã, sã-şi revizuiascã comportamentul. Când vor redeveni modeşti şi muncitori vor veni şi rezultatele. Sunt dezamãgit de acest lot de jucãtori şi vorbesc foarte serios, îmi fac mari probleme cu retrogradarea. Cum pânã acum am dat din gurã degeaba, am umblat acolo unde îi doare mai tare, la bani. Au primele blocate pânã vor ajunge la zero la adevãr. Vor mai primi doar salariile, prea mari pentru unii dintre ei. Cine sunt ei pentru a fi aroganţi? La un om valoros, modestie este una din caracteristicile de bazã, iar noi nu avem deloc motive sã fim cu nasul pe sus", a declarat Stan.

Marius Stan a adãugat cã jucãtorii care au primit cartonaşe în utlimele partide vor bãga mai adânc mâna în buzunar. "Pe lângã faptul cã îşi vor plãti singuri amenzile dictate de comisie, vor fi amendaţi şi de cãtre club. Este a doua oarã în ultimele trei meciuri când Paraschiv este eliminat, asta înseamnã neputinţã. Este purtãtorul banderolei de cãpitan ş este incalificabil sã-ţi laşi echipa cu un jucãtor mai puţin atât de des. Am fãcut eforturi colosale sã înduplecãm comisiile sã-i reducã suspendarea dupã meciul cu Rapid, la fel ţi pentru Szekely ţi iatã ce a urmat. În meciul imediat, cu FC Vaslui, Szekely s-a dus ţi s-a luat de Frunzã în loc sã-şi vadã de joc, la fel Costin. Jula vine şi el de la 50 de metri sã-i cearã socotealã tot lui Frunzã, primeşte galben şi a stat la Mioveni. Ei sunt plãtiţi sã fie apţi şi pentru cã nu au gândit, vor plãti", a precizat Marius Stan.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
 •  21 Martie 2008, 07:50

Intra si tu pe site-ul singurei reviste a suporterilor otelari - We We We punct DUNAREABATRANA punct COM

 •  20 Martie 2008, 22:16

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.

 •  20 Martie 2008, 19:05

Foarte bine dle. Presedinte! As dori ca Otelul sa redevina echipa de care se temea orice adversar, cand au fost castigate parca 9 meciuri la rand, cand a castigat la Mioveni cu 5-0 in fata echipei fanion a Pitestiului - FC Arges. Eu miercuri la ora meciului am fost la lucru si am facut pe dracu-n patru sa pot sa vad la tv repriza a 2a. imi pare rau ca a trebuit sa fac asta, dar nu m-am putut abtine, ca sa zic asa! Sper ca Otelul sa redevina ce a fost in cel mai scurt timp. HAI OTELUL!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează