FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 4 NOIEMBRIE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primul conflict Becali - Borcea înaintea derby-ului de România: ”Ai uitat că plîngeai după meciul cu Bistriţa?”

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 00:05

Naşul şi finul s-au contrat la telefon, după ce fostul oficial al ”cîinilor” a anunţat că roş-albaştrii domină campionatul doar pentru că nu s-au duelat cu oamenii lui Bonetti


Victoria împotriva lui Rapid le-a dat aripi dinamoviştilor. De la antrenorul Dario Bonetti şi pînă la Cristi Borcea, "cîinii" spun că Dinamo rămîne în lupta la titlu şi ameninţă Steaua, cu mai puţin de două săptămîni înaintea derby-ului cu Steaua.

Omul care a dat tonul luptei împotriva marei rivale a fost Cristi Borcea. Fostul oficial al dinamoviştilor nu e impresionat deloc de jocul Stelei. "Normal că sînt pe primul loc, dar încă nu au jucat cu noi!", a declarat Borcea la finalul partidei cu Rapid. Mai mult, ieri, Borcea l-a sunat pe naşul său de cununie, Gigi Becali, şi l-a ameninţat pe acesta că-l va bate peste două săptămîni.

Dialogul dintre cei doi a fost unul fabulos, povestit chiar de Becali la DigiSport.
Borcea: Ţi-am zis, naşule, că o distrugem pe Rapid? Aşa se va întîmpla şi cu Steaua.
Becali: Bă, eşti nebun, pe cine să distrugi tu? Nu aveţi nici o şansă. Cu Dinamo va fi masacru, masacru, o să vezi! Ce să facă Dinamo, voi aveţi numai copii!

Borcea: O să vezi că o să vă batem!
Becali: Cristi, ai uitat că după meciul cu Bistriţa mă sunai disperat. Că nu se poate aşa ceva, că plînge băiatul tău Patrick de supărare, că eşti disperat. Că îţi reproşează Patrick că ai plecat de la echipă şi aţi ajuns să vă bată Bistriţa? Iar ai mîncat cinci kilograme de carne de supărare şi tu vrei să baţi Steaua?

Patronul roş-albaştrilor a mărturisit apoi că nu-şi face nici un fel de probleme în privinţa duelului cu Dinamo. "Ei au jucători tineri, nu pot mai mult. O să vedeţi că îi vom bate rău. Aici e vorba şi de valoare, iar noi sîntem prea puternici. Bine, e normal să te gîndeşti la titlu, dar după părerea mea, ei nu au nici o şansă", a declarat finanţatorul din Ghencea.

"Nu îmi mai e frică decît de Vaslui în acest sezon, atît. Dacă la finalul turului vom fi la 12 puncte distanţă de ei, nu mai avem cum să pierdem titlul!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Toată lumea laudă marea echipă a Stelei. Să-i laude toţi, să-i adoarmă şi o să-i batem noi în derby, peste două etape"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (29)
dereu
dereu  •  08 Noiembrie 2012, 07:31

doi tampiti inapoiati..hoti si taranoisi..care au apucat acu la bani.

xzx
xzx  •  24 Octombrie 2012, 21:09

2 PAPAGALI din fotbalul romanesc.Dupa plecarea lui Borcea am sperat sa nu-l mai aud niciodata dar se pare ca nu poate sa stea departe de ''''MAHALAUA'''romaneasca.+PS-=de ce nu explica Borcea suporterilor dinamovisti din ce cauza s-a ajuns la situatia actuala la clubul dinamo????Sa ne explice DE CE NU SUNT BANI pentru achizitii de jucatori???Si daca este sincer sa ne spuna CARE A FOST PROFITUL LUI cat timp a jumulit acest club.

eucutine
eucutine  •  24 Octombrie 2012, 15:57
Postat de eugenrc pe 24 Octombrie 2012, 10:10

Daca arbitri sunt straini bate Steaua. Daca e Balaj pronostic pentru Dinamo 100%. Daca e alt arbitru roman tot pentru Dinamo dar doar 80%. Dinamo are alergie la arbitri straini . Va rog nu dati cu pietre in mine inainte de a va uita la rezultatele lui Dinamo cand a avut arbitrii straini , atat in liga lui Mitica cat si in cupele europene.

A castigat doua finale de cupa cu arbitri straini (cu fc national si rapid)...a castigat cu steaua in ghencea cu arbitru strain...a fost facuta praf de echipa de la tara, unirea urziceni, de un arbitru strain.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează