FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Principala ţintă a lui Dinamo pentru banca tehnică, Dan Alexa, confirmă negocierile: "Am început să scot capul în antrenorat"

Alexa este foarte iubit de fanii din Ştefan cel Mare, după ce a refuzat ca jucător o ofertă a rivalilor din Ghencea
Alexa este foarte iubit de fanii din Ştefan cel Mare, după ce a refuzat ca jucător o ofertă a rivalilor din Ghencea

Articol de , - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 10:57

Antrenorul Timişoarei spune că a auzit de interesul lui Dinamo, dar momentan se concentrează strict pe ACS Poli, cu care este pe primul loc în Seria B2.

Gazeta de joi l-a prezentat pe Dan Alexa ca fiind principala ţintă din iarnă a conducătorilor din Ştefan cel Mare pentru postul de antrenor principal. Cel supranumit "Chirurgul" a confirmat interesul "cîinilor", dar s-a limitat să comenteze mai mult, în acest moment fiind angrenat în lupta pentru promovare, cu echipa sa, ACS Poli Timişoara.

"Da, am auzit şi eu despre acest interes. M-am întîlnit cu Daniel Stanciu şi mi-a zis că e posibil să ajungă la Dinamo, dar la fel de posibil e să rămînă şi la Tîrgu Mureş. Faptul că am ajuns pe lista lui Dinamo îmi aduce multă mulţumire, înseamnă că am început să scot capul în antrenorat. Deşi sînt flatat de interesul "cîinilor", în acest moment mă gîndesc doar la meciul de sîmbătă, cu Metalul Reşiţa, pentru că ne luptăm la promovare şi nu pot înşela încrederea jucătorilor mei şi a oamenilor de aici", a declarat Alexa.

Acesta va fi numit antrenor în cazul în care Stanciu va face parte din staff-ul lui Dinamo.

Aduce şi jucători?

În cazul în care Dan Alexa va prelua banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare, este posibil ca acesta să vină la pachet cu mai mulţi jucători de la Timişoara, printre care şi o ţintă mai veche a "cîinilor", tînărul Cristian Bărbuţ, 19 ani.

Mijlocaşul de 1,66 m a reuşit chiar să marcheze un gol în poarta "cîinilor", sezonul trecut, cînd Timişoara a învins Dinamo, scor 2-0.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (27)
duta_dd
duta_dd  •  06 Decembrie 2014, 13:33

alexa, un alt nume mic din istoria lui Dinamo! NU te vrem cocalarrule!

cainerrosu
cainerrosu  •  06 Decembrie 2014, 12:25
Postat de widoqq pe 06 Decembrie 2014, 09:55

Dane ti ai pierdut omenia. Credeam ca esti polist dar nu esti decat o mizerie de dinamovist. Mi greata de oameni ca tine.

Lasa ca nu vine la Dinamo pentru ca noi nu suntem papagalii lui Anghelache si Negoita !

cainerrosu
cainerrosu  •  06 Decembrie 2014, 12:23

Nimeni nu I spune lui Alexa ca nu e binevenit in Stefan cel Mare ? Stai in plm la Timisoara ca e mai bine !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează