FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCM TG. MUREŞ, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Probleme la Rapid » Lucescu Jr.: "N-avem bani nici de deplasări"

Lucescu s-a supărat pe comisiile Ligii
Lucescu s-a supărat pe comisiile Ligii

Articol de , - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 05 mai 2012 20:32

Răzvan Lucescu a vorbit la DolceSport despre situaţia actuală a giuleştenilor şi acuză comisiile Ligii.

Alb-vişiniii merg din ce în ce mai bine în Liga 1, au obţinut 4 victorii în ultimele 5 meciuri şi au ajuns pe locul 2, dar suferă din punct de vedere financiar.

Pancu şi compania abia au primit salariile pe luna februarie, iar Lucescu jr. a explicat o situaţie incredibilă înainte de partida cu Astra, de la mijlocul săptămînii: "Vă spun sincer, am vrut să mergem la Ploieşti cu o seară înainte, aşa cum era normal, dar nu am avut bani să stăm la hotel. Nu am făcut un caz pentru că era distanţa mică. Puteam să bat cu pumnul în masă, să zic nu, dar mi-am asumat responsabilitatea, am jucat şi am cîştigat".

Răzvan nu înţelege nici de ce duelul cu Tg. Mureş, din această seară, se va juca fără marea majoritate a fanilor şi aduce voalat vorba de bătaia ultraşilor dinamovişti: "De ce jucăm fără suporteri? Nu ştiu, dar asta e. Galeria noastră doar ne-a susţinut, nu a provocat bătăi şi scandaluri ca alţii. Dar vreau să tac, să nu mai fac parte din această nebunie actuală, aceste provocări absurde şi strategii ieftine".

"Noi jucăm doar pe teren, întotdeauna am jucat. Nu ne gîndim la titlu, tratăm fiecare meci la victorie, vrem un loc de Europa League!" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPE RAPID:

"Au fost valize la meciurile noastre"

Giuleştenii au fost acuzaţi că au cîştigat fără luptă partida cu Astra Ploieşti, de miercuri, dar Răzvan Lucescu a reacţionat şi are o altă variantă: "Aşa cum unii declară peste tot că Astra nu şi-a apărat corect şansele, că a fost blat meciul cu noi, aşa am şi eu informaţii foarte bune care spun că Mioveni, dar şi Astra, au fost foarte motivaţi de alte echipe cu bonusuri foarte consistente. Au fost valize la aceste partide şi sînt fericit că am reuşit să ne impunem în ambele".

"Vaslui e cea mai periculoasă"
Dani Coman şi compania se gîndesc din nou la cîştigarea campionatului, iar goalkeeperul alb-vişiniilor a explicat cine este favorită în acest final de sezon: "E cert că Vaslui are un program foarte bun în ultimele 5 etape. Eu zic că are şi cel mai bun lot din ţară, a făcut investiţii an de an, are o forţă ofensivă foarte mare. Este peste CFR, cred că sînt cei mai periculoşi adversari. Dar şi noi sperăm, nu putem să spunem altceva dacă sîntem la 3 puncte de primul loc".

"Nu ştiu nimic de Nikolici"
Chiar dacă George Copos a declarat că s-a înţeles deja cu Marian Iancu pentru transferul lui Stefan Nikolici începînd din vară, Lucescu jr. spune că nu a discutat cu finanţatorul rapidist despre posibila achiziţie: "Chiar nu ştiu nimic despre o viitoare trecere a lui Nikolici la Rapid, domnul Copos nu mi-a spus nimic. Sînt altele mai importante acum, 5 etape, o finală de Cupă". În acest moment, tot Steaua are prima opţiune pentru Nikolici, dar trebuie să activeze clauza pînă la sfîrşitul campionatului.

INBOX:
- Dumitru Dragomir a vorbit despre finalul de campionat şi crede că alb-vişiniii sînt favoriţi: "Ordinea din acest moment e neconcludentă. Sînt numai meciuri nebune. Rapid şi Vaslui au un culoar bun. Sincer să fiu, nici una nu m-a impresionat în afară de Rapid".
- Atacantul Romeo Surdu nu vede cu ochi buni programarea din 3 în 3 zile: "Orice se poate întîmpla, nu ai timp să te recuperezi. Oboseala îşi va spune cuvîntul şi doar sclipiri ca aceea a lui Grigore din meciul cu Astra vor face diferenţa".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
rapidcomunist
rapidcomunist  •  06 Mai 2012, 21:18

Dragi rapidisti... Avem aproape 100 ani de existenta si am "castigat" doar 3 titluri, 2 din ele sunt "castigate" cu antrenori dinamovisti si ARBITRI SAMSUNG Noi am fost singura "echipa" care a purtat simbolul comunistilor pe tricourile de joc, celelalte echipe au refuzat, asa s-a nascut si sloganul: SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR Noi faceam mese festive in giulesti si invitam comunistii de la moscova, ca sa-i impresionam aveam tablouri uriase cu STALIN si LENIN Cautati pe GSP sau pe GOOGLE: Cum a intrat la noi în ţară comunismul, rapid, prin Giuleşti!

ockiu
ockiu  •  06 Mai 2012, 07:52

perfect atunci, jucati doar acasa ;) si nu mai aveti nevoie de bani pentru deplasari ;)

bunicu
bunicu  •  06 Mai 2012, 06:23

Nu planeta se scufunda se scufunda STINA CU TOATE Oile,voi deja sinteti scufundati la nr 5 in clasament. Ciocul mic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează