FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Probleme mari la un club important din Liga 1: "Lumea trebuie să ştie ce se întîmplă! Sper să nu stingem lumina"

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 20:43

Problemele financiare continuă să le dea mari bătăi de cap echipelor din Liga 1, inclusiv celor obişnuite să joace în cupele europene şi să se bată pentru cîştigarea campionatului.

Astăzi, din cauza restanţelor salariale, jucătorii moldovenilor au refuzat să se antreneze. (Detalii)

Liviu Ciobotariu a răbufnit astăzi în cadrul unei conferinţe de presă. Tehnicianul celor de la FC Vaslui a explicat că echipa trece printr-o perioadă foarte grea şi îşi face griji în privinţa viitorului echipei.

"Aceşti jucători ar trebui să fie eroi pentru ce fac aici. Lumea trebuie să ştie că avem probleme mari. Sper să nu se stingă lumina şi la noi, aşa cum s-a întîmplat pe la alte echipe", a mărturisit Liviu Ciobotariu.

FC Vaslui s-a înfiinţat în 2002, iar 3 ani mai tîrziu a promovat în Liga 1. A urmat un progres rapid al echipei finanţate de Adrian Porumboiu, care s-a clasat trei ani la rînd pe podium şi a jucat o finală de Cupa României, pierdută în 2010 la penalty-uri. Din 2012 însă, patronul echipei a redus drastic investiţiile în club, iar "galben-verzii" au pierdut contactul cu lupta pentru titlu.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (10)
haxor
haxor  •  04 Aprilie 2014, 17:27
Postat de conasu_boeru pe 02 Aprilie 2014, 23:15

Porumboiu, a facut si a dres pentru ca era sprijinit politic si nimeni nu il intreba de milioanele din profit si evaziune pentru ca o parte mergeau acolo unde trebuie ca sa aiba liniste , contribuind in mare masura cu bani grei in campaniile electorale ale PDL-ului ! De vreun an jumate s-a dat la fund , face pe corectul si pe amaratul, ba ca nu e el finantator, ba ca nu mai e clubul lui si harfe d'astea, dar presimt ca il agata si pe el DNA-ul !

numai tampenii debitezi, MIAU!!! :-)))

haxor
haxor  •  04 Aprilie 2014, 17:23
Postat de unico_biancorossi pe 03 Aprilie 2014, 00:53

si daca se stinge, ce pierdere ? o echipa artificiala infiintata de un emanat artificial. si cam atat. un fel de urziceni ceva mai de doamne ajuta.

echipa asta a umilit pe Sinamo asa cum nu a reusit nici o echipa romaneasca, deci iti inteleg frustrarea catel fraier ce esti. Toti invinsii isi doresc sa-si elimine adversarii prin orice motive si de orice maniera daca nu reusesc pe cale sportiva. ;-)

demolarii
demolarii  •  03 Aprilie 2014, 14:48

Fotbalistii pot fi eroi, ca oricare om. In 24 de ani mult mai multi romani au avut problema neincasarii cu lunile a drepturilor banesti. Si e vorba de salari de 100 sau 200euro/luna. Din care traia cate o familie.....si presa nu-i facea eroi, desi lucrau in mina, in combinate sau poate la ABC-ul din colt cate 12 ore/zi. Dar nu erau eroi.....fotbalisti lui Vaslui de ce ar fi? Pentru ca au ajuns in situatia romanului de rand? Doar sunt in Romania.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează