FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Profită Becali de letargia lui Dinamo? Cel mai bun marcator al "câinilor" a vorbit despre viitorul său: "Doar la asta mă gândesc"

Salomao a înscris 6 goluri pentru Dinamo în acest sezon // FOTO: Cristi Preda
Salomao a înscris 6 goluri pentru Dinamo în acest sezon // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 18:38

Diogo Salomao, cel mai bun jucător dinamovist din acest sezon, cu 6 goluri, intră de la 1 ianuarie în ultimele luni de contract. Mijlocașul portughez de 30 de ani a vorbit despre viitorul său în "Ștefan cel Mare" și despre posibilitatea apariției unei oferte de la marea rivală. 

"Nu mă gândesc la un transfer în acest moment. Sunt foarte mulţumit aici şi îmi face plăcere să joc pentru Dinamo şi să locuiesc în acest oraş. Nu mă gândesc la alte posibilităţi în acest moment. Vom vedea ce se va întâmpla. Niciodată nu se ştie. Eu am un singur gând, de a ajuta echipa cât mai am contract aici şi să fac tot posibilul pentru a îndeplini acest lucru.

Nu am un plan definitvat acum, mai am 6 luni de contract aici. Doar la asta mă gândesc, să fiu profesionist până la capăt, să ajut echipa, iar la final de contract, dacă am posibilitatea de a creşte, voi discuta cu clubul şi vom vedea ce se va întâmpla", a spus Salomao, potrivit TV Telekom Sport. 

În ultimele luni, Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru Salomao, dar nu a înaintat încă nicio ofertă concretă pentru portughez.

Întrebat despre viitorul lui Salomao, Mircea Rednic, antrenorul "câinilor", a ezitat să ofere un răspuns concret, mărturisind că prelungirea contractului mijlocașului nu e deocamdată o prioritate.

Vezi și: N-a schimbat mai nimic! 4 concluzii după prima lună de mandat a lui Rednic: o singură victorie, transferuri modeste și scandal cu toată lumea!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
116318208879996
Costica Costica  •  27 Noiembrie 2018, 11:01

cu nistor sa intamplat acelasi lucru au taraganat cum au putut de ce din lasitate ori vor sa *** bani de la cioban dar si ciobanu e *** nu e prost ii lasa sa se termine intre ei si pe urma culege roadele loaza hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  27 Noiembrie 2018, 03:26

trebuie sa se zica clar: anul asta Dinamo retrogradeaza 100%. Retrageti echipa din campionat imediat. Asta daca mai aveti macar o farima de mindrie

balauru48
balauru48  •  26 Noiembrie 2018, 21:53

Oare exista ziaristi mai PROSTALAI ca la gsp???

Vezi toate comentariile (9)
Comentează