FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Protestele iau amploare la Cluj » Fanii lui "U" vor să împiedice cu orice preţ mutarea echipei

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 31 august 2012 13:47

UPDATE / Suporterii păzesc în continuare echipamentul bazei sportive, tocmai pentru ca echipa să nu poată pleca.

UPDATE / "Cu chiriile imense de la Cluj Arena şi baza sportivă, echipa se îngropa în datorii. Am decis să mut echipa pentru că am ales să salvez echipa. Vreau ca Univeristatea Cluj să nu moară! De promisiuni sînt sătulă. Am ales ce era bine pentru echipă! Fanii au ales să fie cu ei.

Nu au mai vrut să mai fie cu mine. S-au divizat în 1000 de omuleţi şi au scăpat situaţia. Dacă veneau 5000 la meci, Anamaria plătea din banii ăia toate chiriile. Dacă aş duce filmările la poliţie, i-aş arseta pe toţi", a spus Anamaria Prodan la RADIO GSP.
UPDATE /
Anamaria Prodan a rupt contractele cu angajaţii de la baza sportivă şi a întrerupt şi chiriile jucătorilor.
UPDATE /
Fanii lui U Cluj au închis practic poarta de acces a bazei sportive şi stau de pază să nu iasă nici o maşină de acolo. Proprietarul bazei li s-a alăturat fanilor Universităţii pentru că Anamaria Prodan vrea să ia şi toată aparatura pentru fitness care este în bază. Clubul are o datorie către el de 160.000 de lei noi.
____________________________
Rămîneţi pe GSP.RO pentru mai multe detalii despre ceea ce se întîmplă acum la Cluj!

Mutarea celei mai iubite echipe din Cluj, Universitatea, la Buzău, a încins spiritele printre fanii "Şepcilor Roşii". Dacă ieri 300 de fani au protestat în faţa stadionului şi au mers la primărie, astăzi, lucrurile încep să degenereze.

Anamaria Prodan a ajuns în cursul dimineţii la stadion pentru a lua echipamentele şi ce a mai rămas pentru a le duce la Buzău. Fanii au aflat de iniţiativa doamnei Prodan şi au ajuns şi ei la arenă, unde au pus mîna pe echipamente şi chiar le-au sechestrat.

Suporterii celor de la Universitatea Cluj pornesc astăzi un protest în centrul oraşului mult mai mare decît cel de ieri.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (112)
exorientelux
exorientelux  •  01 Septembrie 2012, 17:35

Clujenii care iubesc Universitatea sunt asteptati si astezi de la ora 18.00 pe bvd. Eroilor. "U" va ramane mereu acasa, in inimile ardelenilor de pretutindeni.

motocfr
motocfr  •  01 Septembrie 2012, 17:33

in unanimitate de 100 % suporterii CFR-isti nu doresc ca U sa plece din cluj . daca U pleaca noi de cine mai facem caterinca ? noi luam in fiecare an dea moaca 6 puncte de pe pielea lui U . vrem sa le luam si anu asta si la anu si tot asa mai departe .

naturasiaventura
naturasiaventura  •  01 Septembrie 2012, 14:23
Postat de mihnea80 pe 01 Septembrie 2012, 07:22

Dupa ce Primaria i-a vandut actiunile lui Walter, iar Prodan a venit pe post de lichidator, abia acum juristii Primariei se trezesc la realitate si cauta solutii. Intre timp, consilierii locali isi arata dispretul fata de Prodan:"Dacă doamna respectivă s-a dus cu 3,4,5 jucători, nu se poate duce cu Clujul, nu se poate duce cu această echipă şi cu această siglă, să fie foarte clar. Acestea sunt inalienabile, nu pot fi duse de această doamnă la dânsa în dormitor sau în debaraua domniei-sale. Eu n-am să fiu de acord cu acest mod de a face o colaborare cu această individă, venită fără identitate şi fără nici un fel de respect la adresa Ardealului şi la adresa acestui club".

Dragi cosuporteri ai cefereului, terminati cu injuriile si rautatile la adresa lui U! Nu este nici moral nici etic sa lovesti adversarul cazut la pamant; de fapt asta e specialitatea unora dintre ei mai degraba! Si da, Clujul fara U nu mai este Cluj. Daca m-ar chema si m-ar primi, as merge si eu sa protestez impotriva ticaloasei si asa ar trebui sa faca orice clujean, indiferent de apetenta pentru o echipa sau alta...

Vezi toate comentariile (112)
Comentează