FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pufi vine înapoi » Ungurul Kovacs a venit azi-noapte la Bucureşti să semneze cu Dinamo, dar a trebuit să-şi ia bilete de întoarcere

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 iulie 2013 22:29

Bălgrădean a plecat la Liege ca să aibă de unde se întoarce. Portarul de 25 de ani nu mai semnează cu Standard, se întoarce în ţară, urmînd, cel mai probabil, să rămînă măcar pînă în iarnă


Luni, antrenament Dinamo, fuga la avion, aterizare la Liege, marţi, discuţie cu oficialii lui Standard, totul părea să fie în regulă, iar cînd să se îmbrace pentru şedinţa de la academia Robert-Louis Dreyfus, a fost anunţat că afacerea a căzut, iar azi are bilet să revină la Bucureşti. Acesta a fost traseul lui Cristian Bălgrădean în ultimele zeci de ore. Oficialii lui Dinamo au spus că Standard voia doar un împrumut, nu un transfer definitiv, de aceea nu s-a mai făcut tranzacţia. "Pufi" se întoarce în lotul "cîinilor" şi se va lupta pentru titularizare cu Naumovski, care este prima opţiune.

Eşuarea tratativelor lui Bălgrădean cu valonii a lovit şi alţi jucători. Mai întîi, ungurul Zoltan Kovacs, care aseară a sosit la Bucureşti, spre a se prezenta sub comanda lui Mulţescu! Maghiarul trebuia să-i ia locul lui "Pufi", dar azi este nevoit să se întoarcă în ţara lui. Totodată, ieri dimineaţă, "cîinii" discutaseră cu cei de la Corona Braşov, spre a-l lăsa împrumut pe Raphael Stănescu sub Tîmpa şi a-l lua la schimb pe portarul Traian Marc, 30 de ani. Şi ex-stelistul Cezar Lungu, 25 de ani, fost la Sportul şi la Iaşi, era o variantă, însă s-a renunţat la toţi ieri, la ora 17:00.


"Standard dorea să-l ia împrumut pe Bălgrădean, noi voiam să-l dăm doar definitiv. Transferul se amînă pînă la iarnă. Noi ştiam că belgienii îl vor definitiv, aşa au zis, se şi fixase suma de transfer: 800.000 de euro"
Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
corbu_99
corbu_99  •  17 Iulie 2013, 21:44

Asta este chiar rusinos...nu poti sa-ti bati joc de un om in felul asta si mai mult decat atat este a doua oara cand il cheama pe omul ala saracu dupa care ii dau papuci...lipsa totala de profesionalism si ce mai vreti voi...la fel si cu cei trei care au avut "probleme medicale" subite...problema este ca mai sunt 3 zile pana incepe campionatul si la noi e o varza totala...nu se stie cine pleaca, nu se stie cine vine...sau mai bine zis cine e dispus sa accepte niste salarii de liga a III-a...din pacate aratam o lipsa totala de profesionalism si asta se va vedea in sezonul asta....cred ca nici pana in iarna nu se va sti exact pe ce jucatori se poate baza si amaratul ala de antrenor..

dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2013, 21:38

nu e portar la echipa 2 ? ce nevoie avem de el ?

madskills
madskills  •  17 Iulie 2013, 14:18
Postat de ave_biancorossi pe 17 Iulie 2013, 10:36

comentariul este complet gresit. nu are rost sa ne pierdem vremea cu astfel de elucubratii. mi-am permis doar sa punctez lipsa totala de suport factual.

Cand nu ai argumente, normal, o bagi pe aia ca nu-mi pierd vremea. Eu mi-am zis parerea, fara injurii, fara jigniri. Daca pentru tine e "logic" ca un club de talia lui Dinamo sa se scalde in mediocritate, sa primeasca in probe trompetisti si ospatari si sa aiba obiectiv locurile 1-5 cand au salarii de nivelul Ceahlaului si MAI ALES niste conducatori absolut paraleli si anacronici atunci nu mai e nimic de zis. Daca tu vrei sa crezi ca astea sunt doar "scapari" atunci ai mari lacune in ceea ce priveste organizarea de orice fel, chiar si a propriilor ganduri.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează