FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO, AZI, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pulhac e cu gîndul la Alicante, dar transferul e iar blocat » Băgat cu forţa

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

În loc să plece vineri la Alicante, ca să semneze cu Hercules, Pulhac a luat loc ieri dimineaţă în autocarul care i-a transportat pe "cîini" la Tîrgu Jiu. Spre dezamăgirea lui, Cristi e din nou aproape de a rata transferul în Primera Division.

Cluburile nu ajung la consens, tot din cauza TVA-ului!, deşi fundaşul de 26 de ani şi-a dat acordul verbal în privinţa contractului personal. Fotbalistul a aflat chiar înaintea startului meciului de la Split că s-ar putea să nu mai ajungă în Primera Division, aşa că este extrem de nervos. La finele partidei, ar fi vrut să meargă direct la vestiare, dar Andone i-a făcut semne energice să se ducă să salute galeria. Pulhac s-a conformat, supărat.

Diseară, contra Pandurilor, e anunţat iar titular, deşi Elias Bazzi a arătat la antrenamente că e în formă. Ando ia în calcul experienţa mai mare a lui Cristi, chiar dacă acesta e cu gîndul la duelurile ratate cu Messi ori Ronaldo. Totuşi, "Fălcosul" i-a transmis argentinianului adus recent de la FC Argeş să fie pregătit în orice moment să joace la Tîrgu Jiu.

A plîns de nervi
Borcea l-a contrat pe Pulhac, prin intermediari: "Tu vezi-ţi de treaba ta pe teren! Nu te gîndi la transferuri, joacă fotbal, d-aia eşti plătit!". Cristi e demoralizat, dar antrenorul a încercat să-i explice situaţia: "Echipa are nevoie de tine, tu ai nevoie de fotbal! Concentrează-te doar pe meci!". Colegii lui Pulhac afirmă că fundaşul le-a cerut fraţilor Becali să rezolve urgent plecarea la Alicante: "A avut 10 oferte de transfer, însă mereu a eşuat. Vrea şi el altceva, de la bani mai mulţi la altă motivaţie. Plîngea de nervi cînd a fost anunţat că iar poate rata plecarea".

"Dacă Pulhac n-o să mai vină la Alicante, nu este deloc din cauza mea. Cei de la Dinamo fac probleme, eu nu stau să mă rog de nimeni!"
Esteban Vigo, antrenor Hercules Alicante

"Nu mă rog să plece Pulhac"
Elias Bazzi a venit ca să-i schimbe pe Pulhac şi pe Diabate, care trebuiau să plece în Spania, respectiv Azerbaidjan, dar amîndoi sînt încă la echipă. Argentinianul de 29 de ani a declarat ieri: "Nu mă rog la Dumnezeu să plece Pulhac ca să-i iau eu locul! Eu vreau să arăt la antrenamente că pot fi titular. Ştiu ce pot, nu mi-e frică de concurenţă. Nu mă tem decît de Dumnezeu, iar Cel de Sus mă va ajuta în fotbal, aşa cum a făcut-o pînă acum".

Moţi, ultima şansă
Cosmin Moţi este favorit să fie titular şi astăzi, întrucît folosirea lui Lucian Goian, după 4 luni de absenţă, ar fi riscantă. Totuşi, dacă Moţi nu îşi va reveni, la Split continuînd evoluţiile execrabile din acest sezon, riscă să nu mai prindă în viitor nici lotul de 18. A fost chiar avertizat de către şefi că trebuie să evite retrogradarea la Dinamo II.

Garat e OK
Juan Pablo Garat s-a refăcut după ce-a ieşit în minutul 28 la Split. Argentinianul s-a antrenat ieri la Tîrgu Jiu şi a dat asigurări că poate evolua din start. Altfel, în atac, nu se ştie care va fi titular dintre Andrei Cristea şi Dănciulescu. Totul depinde de glezna dreaptă a moldoveanului, care s-a umflat din nou.

"Vreau titlul!"
Pînă înaintea meciului de la Split, Ioan Andone spunea că obiectivul echipei nu e cîştigarea campionatului în acest prim an de contract, dar, după umilinţa din Croaţia, a schimbat foaia: "Îmi doresc mult să iau titlul încă de la vară, deşi nu e stipulat în acordul meu. Noi vom munci acum doar pentru a lua campionatului, acesta e ţelul meu şi al jucătorilor. Înfrîngerea de la Split nu trebuie să ne doboare! Să fim puternici, bărbaţii tari reuşesc să treacă peste tragedii".

Intră Naumovski
Portarul Kristijan Naumovski (22 de ani) va evolua diseară în premieră într-un meci oficial pentru Dinamo. Macedoneanul are şansa să preia postul de titular între buturi după prestaţia slabă a lui Curcă la Split. Dacă joacă bine la Tîrgu Jiu, va juca şi în derby-ul cu Rapid.

"Am jucat singur?!"
George Curcă a fost considerat principalul vinovat pentru eşecul de la Split (0-3), fiind retrogradat pe termen nelimitat la Dinamo II (liga a 3-a). Portarul de 29 de ani, titular în primele 6 meciuri oficiale al sezonului, evită să acuze public tratamentul, dar ar vrea să plece din Ştefan cel Mare. S-a confesat apropiaţilor: "Din decizia şefilor reiese că eu am îngropat echipa. Probabil, am jucat singur, nu?! Plătesc eu toată nota, ce să fac!".

- Fundaşul central slovac Jozef Viacek (27 ani, 1,93 metri) este aşteptat să vină să-şi negocieze salariul stagional. Dinamo trebuie să achite Zilinei 400.000 de euro dacă Viacek acceptă propunerea "cîinilor", adică 180.000 de euro pe sezon.
- Şefii le-au transmis jucătorilor că dacă nu vor bate la Tîrgu Jiu vor avea contractele blocate. De prime nu poate fi vorba, după eşecul de la Split.
- Roş-albii sînt trişti: "Nimeni nu vorbeşte cu nimeni. Dacă nu batem pe Pandurii, criza se adînceşte. Principala motivaţie acum e să ne transferăm <afară>, că se mai poate pînă pe 31 august!".
- Gigi Neţoiu: "Dinamo a fost la Split cea mai mare dezamăgire din ultimii 10 ani. Nesimţire pe faţă! Mai bine nu se mai duceau. Este un vot de blam la adresa întregii conduceri. Cînd ai rezultate, toţi sînt OK, dar cînd pierzi, toţi sînt de vină".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
fotbalistu
fotbalistu  •  08 August 2010, 12:28

ce vina sa aiba curca , cand dobitocul de garat da pe langa minge .... o alta petarda garat asta

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  08 August 2010, 10:18

Eu daca as fi patron de club nu l-as mai lua pe Pulhac pt. ca nu este profesionist!Nu si-a vazut de treaba pana la capat aici si nici acolo nu va face mare branza!

spartanul
spartanul  •  08 August 2010, 08:15

ba nea andone de ce nu sinteti sinceri si recunoasteti ca nu ati vrut sa mereti mai departe caci era greu pt jucatori tai de doi bani sa joace la trei zile o data ce mai nu mai plingeti ca , nare rost la munca si luativa revansa cu inter- zis panduri hai dinamo hu hu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează