FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac şi Alexe s-au întors de la Roma, dar vor fi apţi peste două săptămîni » Eroare medicală

Pulhac şi Alexe vor fi în tribună împotriva Rapidului
Pulhac şi Alexe vor fi în tribună împotriva Rapidului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 23:57

Doctorii italieni au transmis că Pulhac şi Alexe ar fi putut pierde mai puţin timp pe tuşă dacă accidentările celor doi ar fi fost descoperite din timp


Dinamo nu a putut conta pe Marius Alexe în ultima lună şi jumătate şi nici pe Cristi Pulhac - fără prezenţă în acest sezon - din cauză că doctorii de la clinicile private din Bucureşti nu au diagnosticat corect leziunile celor doi! Medicii de la Roma, acolo unde cei doi au urmat o perioadă de recuperare în ultimele săptămîni, au transmis clar ca ei să nu fie forţaţi pentru a nu risca o recidivă. Ambii au suferit microleziuni fibrilare în zona inghinală şi pubalgie!

Ieri, s-au întors. "Din punct de vedere medical sîntem OK, nu şi fizic. Dacă plecam mai devreme în Italia se găsea şi diagnosticul din timp, iar acum eram apţi de joc. Aşa, trebuie să o luăm uşor, să nu riscăm nimic", a zis Pulhac. Marius Alexe a completat: "Trebuie să o luăm treptat pentru a intra în antrenament normal.

Am stat destul de mult la Roma pentru că nu credeam să fie atît de grav. Am intrat nerefăcut, cu dorinţă să-mi ajut echipa, dar acum voi juca doar cînd voi fi apt sută la sută". Pulhac şi Alexe vor reveni pe teren peste două săptămîni, cel mai probabil în partida cu Concordia Chiajna, pe 1 octombrie.

"Nu vom juca acum cu Rapid pentru că riscăm să facem o recidivă şi să o luăm de la capăt. Sper ca băieţii să învingă şi să rămînem lideri"
Marius Alexe, mijlocaş Dinamo

"Fără Alexe şi Pulhac pe stînga, Dinamo şchioapătă. Alexe joacă de un an şi jumătate cu infiltraţii pentru că doctorii de la noi nu ştiu să pună un diagnostic!"
Ioan Becali, agent FIFA

Zicu atacă iar
Ianis Zicu continuă războiul cu Nicolae Badea vizavi de restanţele financiare pe care acesta susţine că nu şi le-a primit. "Zicu să înveţe să atace poarta, nu pe mine!", a replicat Badea. Atacantul a atacat din nou în Cancan: "Eu am spus doar adevărul, iar că ei mint se deduce din răspunsul care lasă totul în ceaţă. Mai răspund doar dacă domnul Badea acceptă să scoatem înregistrarea de la compania telefonică a ultimei noastre discuţii pentru că, probabil, are relaţii şi la cei care ne ascultă telefoanele, fiind un om atît de puternic!".

Giovanni vinde la Lazio
Ioan Becali a vorbit pentru un post de radio din Italia, unde a dezvăluit că încă un dinamovist este aproape de a merge în Serie A, după Torje la Udinese. "Sînt mereu în contact cu Lotito, de la Lazio. Îi ştie pe toţi jucătorii talentaţi din fotbalul românesc, printre cei despre care am discutat este şi Marius Alexe. Trebuie să fie cu ochii pe el, e o bestie de 1,87 metri, foarte tehnic! E un Torje mai rapid şi costă patru milioane de euro!", a spus Giovanni pentru Radio Mana Mana.

Au rămas fără bani
Dinamoviştii au un motiv în plus de supărare pe lîngă faptul că au pierdut la Vaslui. Elevii lui Liviu Ciobotariu aveau promisă o primă totală de 50.000 de euro în caz de victorie în Moldova şi jumătate din sumă la remiză. Pe lîngă ratarea bonusului, roş-albii se mai confruntă şi cu neplăţile salariale, unii dintre jucători avînd restanţe de două luni. Cristi Borcea a promis însă că la revenirea de la Miami îi va răsplăti pentru performanţa din primele cinci etape.

Inbox:
- Dinamoviştii vor avea azi şi mîine cîte două antrenamente în cantonamentul de la Săftica, urmînd să revină vineri la pregătiri în Ştefan cel Mare.
- Djakaridja Kone s-a antrenat ieri pentru prima dată sub comanda lui Liviu Ciobotariu de la revenirea din Franţa după ce i-a născut soţia.
- Roş-albii au depus ieri memoriu împotriva arbitrului Robert Dumitru şi i-au cerut lui Vasile Avram să-l excludă pe acesta din arbitraj. "Cîinii" au invocat un penalty şi trei eliminări în partida pierdută la Vaslui (1-3).
- Nicolae Muşat riscă să piardă echipa după evoluţia dezastruoasă de la Vaslui. Cert este că, după ce va reveni Pulhac, Muşat va juca mai mult pentru echipa secundă.


Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  14 Septembrie 2011, 02:36

Fizioterapeutii, ortopezii romani sunt ingrozitor de slab pregatiti.... nu sunt departe de nivelul naturistilor. Daca 10% din diagnostice sunt corecte este mare lucru.... si apoi, inca 10% din tratamente sunt bune, daca ii supraestimez putin

ciocaneanu
ciocaneanu  •  14 Septembrie 2011, 01:08

Tov. colonel Badea, se ia la contre cu Zicu prin presa si de dragul banilor, de care in mod evident se desparte numai cu dureri de stomac, isi pierde obrazul neplatindu-si angajatii si nerespectindu-si promisiunile si datoriile. In fotbalul romanesc gasesti din ce in ce mai putini oameni cu caracter printre conducatori. Nu au nici prestanta morala sa-si apostrofeze jucatorii in caz de indisciplina asa ca mai intirzie si Kone o zi, doua cind e cazul, la Vaslui i s-a simtit extrem de mult lipsa. Nae, pleaca de la Dinamo, saracule. Ia-te cu Jovani si Copos de mina si sariti in Dimbovita in corpore!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează