FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Noul pariu din Superligă al lui Dragomir: „«Gușpița» aia mică a lui Mititelu poate ajunge la echipa națională”

Dumitru Dragomir / foto: GSP
Dumitru Dragomir / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 12:04 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 13:13

Dumitru Dragomir, 76 de ani, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, cunoscut pentru caracterizările bombastice pe care le face jucătorilor pe care-i apreciază, a „lovit” din nou în această dimineață, la GSP Live.

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan despre șansele lui FCU Craiova de a intra în play-off, „Corleone” a început să-i enumere pe fotbaliștii din lotul lui Nicolo Napoli care i-au atras atenția. 

Dragomir se declară impresionat de Radu Negru, fundașul dreapta al juveților, pe care, în tentativa de a-l alinta, l-a numit „o gușpiță mică”. Ceea ce, în argou, în limbajul de stradă, înseamnă „prostănac”, conform dictionar-urban.ro.

Sepsi - FCU Craiova 3-0 la „masa verde”! Verdict la Disciplină în scandalul de xenofobie: 6 etape în deplasare fără galerie pentru olteni
SEPSI - FCU CRAIOVA
Sepsi - FCU Craiova 3-0 la „masa verde”! Verdict la Disciplină în scandalul de xenofobie: 6 etape în deplasare fără galerie pentru olteni

VIDEO. Dumitru Dragomir: „«Gușpița» aia de Radu Negru poate ajunge la echipa națională”

„Dacă intră Craiova lui Mititelu în play-off, o să vedeți că n-o să încurce lumea. Nu seamănă un joc cu altul. Să vedeți voi ce meci greu are etapa viitoare (n.r. - cu Voluntari, pe teren propriu). Într-adevăr, ei au jucat întotdeauna bine cu Rapidul.

Dar Mititelu are 3-4 jucători valoroși, să știți, doi fundași centrali care joacă foarte bine (n.r. - Duarte și Henriques) și trei mijlocași buni. Și mai are o «gușpiță» mică, un fundaș care, după părerea mea, poate ajunge și la echipa națională. Mă refer la Radu Negru

Uitați-vă ce vitalitate are și cum centrează din viteză. Cât e de mic, dar cât de bine dă cu capul! Seamănă cu Ilie Greavu (n.r. - campion cu Rapid în '66-'67)” a spus Dragomir, la GSP Live.

Radu Negru, printre cei mai vechi fotbaliști de la FCU Craiova

Cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro, Radu Negru (23 de ani) e titularul incontestabil al postului de fundaș dreapta de la FCU Craiova. Micuțul fotbalist de 1.63 metri înălțime, el evoluează pentru alb-albaștri încă din 2018, perioadă în care clubul se afla în ligile inferioare. Sezonul acesta, a evoluat în 21 de meciuri în Superligă, reușind o pasă de gol.

Noul pariu din Superligă al lui Dragomir: „«Gușpița» aia mică a lui Mititelu poate ajunge la echipa națională”
Radu Negru / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Citește și alte știri din Superligă: 

EXCLUSIV / VIDEO Dialog aprins, în contradictoriu, între Ștucan și Dragomir: „Adică eu sunt căcăcios și brută?”

Ferencvaros mai face o încercare » Noul plan pentru transferul lui Edjouma, în fața răspunsului lui Gigi Becali

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  16 Februarie 2023, 12:09
Postat de CraioveanuM pe 15 Februarie 2023, 14:19

El e gușpița mică iar tu gușpița mare ?

Ai pile în redacție? Eu când am scris cuvântul ăla mi-au pus steluțe pe el. Tu l-ai scris chiar de 2 ori... și nu te-au taxat. Defilezi nestingherit pe aici cu *** după tine... iar alții sunt discriminați pe față. Așa ceva! :-(((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  16 Februarie 2023, 11:42

" '*** mică'- în argou, în limbajul de stradă, înseamnă „prostănac”, conform dictionar-urban.ro." Ok. Deci...să ne înțelegem: putem să folosim cuvântul "***" în schimburile de replici cu ceilalți useri fără a fi cenzurați? Că... practic, e sinonimul unui termen acceptat pe aici, cu toate derivatele sale. Să n-avem surprize, nu de alta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  15 Februarie 2023, 18:40

Hotărâți-vă, 1,63 sau 1,70?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează