FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDEŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

Răduţ şi Stanciu da, Costea ba! » "Nilă" nu reuşeşte să îşi găsească locul în echipa lui Reghecampf

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 11:22

În timp ce fotbalistul revenit de la Pandurii şi mijlocaşul transferat de la Vaslui n-au avut probleme de acomodare, Nilă pare în continuare că nu-şi găseşte locul în lotul Stelei


Laurenţiu Reghecampf credea că o dată ce criticile lui Becali vor înceta, Mihai Costea va redeveni atacantul care era la Universitatea Craiova. Nu a fost aşa, pentru că în cantonamentul din Austria, Costea n-arată nici o schimbare în comportamentul său, pe teren sau în afara lui. E stingher, nu se implică la antrenamente şi este indolent! La jocurile-şcoală comandate de tehnician preferă în dese rînduri să dribleze în loc să joace simplu, iar cînd ajunge în poziţie de finalizare, se complică aiurea! Nu de puţine ori, Reghe e nevoit să intervină şi să-l muştruluiască: "Eşti atacant, rolul tău e să dai goluri, nu să faci circ! Dă la poartă!". Nilă nu schiţează nici un gest, lasă capul în pămînt, dar data viitoare procedează la fel, spre nemulţumirea tehnicianului. Mihai arată în continuare ca un fotbalist ajuns la echipă de cîteva zile şi nu precum unul ce e legitimat la formaţia din Ghencea de doi ani de zile! Din acest motiv, Reghecampf discută deseori cu atacantul de 25 de ani, încercînd să-l scoată din pasa proastă pe care o traversează.

Spre deosebire de Costea, Răduţ ai zice că nici n-a fost plecat un an de zile la Pandurii sub formă de împrumut. Mijlocaşul de 23 de ani se descurcă foarte bine pe teren, dar şi în relaţia cu colegii săi. La fel se întîmplă şi cu Nicuşor Stanciu, care s-a integrat deja în colectivul roş-albaştrilor, petrecînd mult timp în compania lui Adi Popa sau a căpitanului Bourceanu. Fostul vasluian colaborează perfect cu colegii săi pe gazon, lucru apreciat chiar şi de tehnician. În plus, fotbalistul de 20 de ani arată şi o formă foarte bună la miuţe, reuşind multe execuţii spectaculoase.


"La ce calităţi posedă, eu consider că Mihai Costea e un fotbalist de cîteva milioane de euro. Are nevoie de continuitate pentru a demonstra ce poate. Eu am încredere în el în continuare"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (21)
bulldogul2004
bulldogul2004  •  22 Iunie 2013, 17:31

In Romania noi ne miscam putin mai greu... suntem asa, cam cu 10 ani in urma vestului. Acum am descoperit si noi importanta unui preparator fizic la echipa. In cativa ani o sa ne dam seama de importanta unui psiholog la echipa. Doar ca pana atunci va fii prea tarziu pentru Costea.

thumbzilla..
thumbzilla..  •  22 Iunie 2013, 11:44
Postat de raul4steaua pe 22 Iunie 2013, 08:02

Mereu mi-a dat si inca imi da impresia Nila ca are o atitudine de copil rasfatat, adica sa fii chiar atat de incapatanat sa tot faci cum vrei tu in loc sa faci cum iti cere altcineva inseamna ca ori esti prost or chiar nu vrei sa faci ca altu.

exact.aceeasi parere mi-a lasat-o si mie.

daniels7714
daniels7714  •  22 Iunie 2013, 09:39

ar trebui imprumutat pe undeva pe la tara ...asta nu intelege nimic din ceea ce se petrece cu el , de ce dracu s-a facut fotbalist daca e asa de indolent ...deci NILA JOACA-N SILA !!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează