FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rămîn steliştii iar fără stadion? » Primăria vrea bani mai mulţi pentru Naţional Arena

După ce au renunțat
la Ghencea, steliștii
ar putea fi goniți și
de pe Arena Națională
După ce au renunțat la Ghencea, steliștii ar putea fi goniți și de pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2011 21:56

Gigi Becali e supărat că pentru partidele viitoare de pe Arena Naţională ar trebui să achite cu 10.000 de euro mai mult decît a plătit pînă acum


Steliştii au disputat deja trei partide pe Arena Naţională, însă nu sînt siguri că vor mai putea continua pe acest stadion. Motivul? Primăria a mărit preţul cerut iniţial pentru închirierea stadionului. Vestea l-a enervat la culme pe patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.
Cum s-a ajuns la această situaţie? Primăria Capitalei nu a organizat o licitaţie pentru ca o firmă să administreze arena în care s-au investit 240 de milioane de euro. Astfel, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement este cea care a primit în subordine stadionul şi cea care negociază cu cei care doresc să închirieze arena.

Contract pentru fiecare meci
Una dintre condiţiile impuse de Primărie Stelei este ca pentru fiecare meci disputat pe Arena Naţională să fie încheiat un contract separat, iar banii să fie plătiţi în avans. Roş-albaştrii plătiseră pînă acum cîte 20.000 de euro pentru fiecare dintre cele trei meciuri disputate pe noul stadion.

Gigi Becali a dezvăluit la DigiSport că directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement, Radu Popa, a decis acum mărirea tarifului cu 10.000 de euro. "Eu am vorbit cu primarul Oprescu şi ne înţeleseserăm pentru 20.000 de euro, dar nu vrea Radu Popa. El a zis că noul preţ este de 30.000 de euro şi că vrea şi diferenţa de 10.000 de euro de la meciul cu Chiajna. Zici că e stadionul lui, aşa se comportă. Vreau intervenţia DNA pentru că acest om are mari probleme, a plantat flori iarna pentru 600.000 de euro! Stă numai prin restaurante şi fumează trabucuri. Păi, de unde are bani de trabucuri, cînd el lucrează la stat?", l-a acuzat Becali pe directorul ALPAB.

"Meciul cu FC Braşov nu e în pericol. Am vorbit eu cu un alt om din Primărie şi se va rezolva problema, doar nu decide gelatul de Radu Popa"
Gigi Becali, patron Steaua


Au luat 350.000 de euro
În cele trei meciuri disputate pînă acum pe Naţional Arena, steliştii au încasat circa 350.000 de euro. Cei mai mulţi au fost la primul meci, cu Rapidul, atunci cînd pe stadion au venit peste 40.000 de spectatori, iar clubul a încasat circa 200.000 de euro.

Partidele Stelei pe Arena Naţională
Meci Competiţie Rezultat Spectatori
Steaua - Rapid campionat 0-0 41.432
Steaua - Maccabi Haifa Europa League 4-2 31.123
Steaua - Chiajna campionat 2-1 12.684

"Respect, da. Teamă, nu"
Tehnicianul Ceahlăului, Costel Enache, crede că echipa sa nu are de ce să se teamă de stelişti. "Este un joc de pe urma căruia putem cîştiga încredere pentru viitorul nostru. Poate că Steaua nu parcurge cel mai bun sezon al său, dar sînt acolo jucători care pot face oricînd diferenţa. Acest meci e ca o sărbătoare pentru noi. Îi respectăm pe cei de la Steaua, dar nu ne temem!", a anunţat antrenorul moldovenilor.

"Vreau să joc pentru România!"
Argentinianul Pablo Brandan se autopropune la echipa naţională a României. Fotbalistul de 28 de ani a anunţat în Fanatik: "Mă simt român şi ar fi un vis pentru mine să pot juca pentru ţara voastră. Sincer, dacă Victor Piţurcă ar apela la mine, aş accepta imediat". Brandan evoluează din 2007 în România, atunci cînd a ajuns la Urziceni de la Deportivo Alaves.

Viladsen la schimb cu doi stelişti
După ce portarul danez al Ceahlăului, Villadsen, a spus că e flatat de un posibil transfer la Steaua, moldovenii au stabilit cum poate pleca acesta la roş-albaştri. "Villadsen e liber să plece, dar vrem doi jucători la schimb pe el. Nu spunem care, cînd vor veni să negocieze le vom transmite cine ne interesează!", a spus antrenorul Ceahlăului, Costel Enache.

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (31)
many_steaua
many_steaua  •  20 Noiembrie 2011, 16:39
Postat de alpin pe 20 Noiembrie 2011, 16:28

Stiu ca la tine prostia doare! Dar, zau, urli prea tare!!!

In timp ce Steaua este gonita de Ministrul Ospătar din Ghencea care se plimba prin tara cu elicopterul statului, voi care va aveți asa de bine cu Puterea Politica, solicitați 15 milioane de euro pentru stadionul din Gruia. O sa vina și ziua când numai aveți spate politic și atunci sa va vedem.

alpin
alpin  •  20 Noiembrie 2011, 16:28
Postat de many_steaua pe 20 Noiembrie 2011, 14:13

Revenind la subiect, Arpad Pazkany a solicitat oficial finului Emil Boc, ca sa fie alocati 15 milioane din bugetul general ( ca cel clujean a fost tocat demult) pentru stadionul din Gruia. Este normal , când romanii crapă de foame, bolnavii mor în spitale în frig și fără medicamente, copiii învață în scoli mizerabile și în frig, cu burata goala ?

Stiu ca la tine prostia doare! Dar, zau, urli prea tare!!!

many_steaua
many_steaua  •  20 Noiembrie 2011, 14:33
Postat de fcpipera pe 20 Noiembrie 2011, 14:12

oiere fa-ti arena in Pipera pe camp si lasa-ne dreaq cu stana ta de mioare plapande !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

300 DE FANI DINAMOVISTI LA MECI. 150 DE CUPLURI.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează